De mooiste vrouwen van 2014

Het magazine FHM brengt elk jaar een lijst uit met de mooiste vrouwen van de wereld. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen favoriet, maar wie is de favoriet volgens FHM? Wie zijn de meest sexy vrouwen van 2014? Wie staan allemaal in de top tien? Welke vrouw mag zich de mooiste vrouw van 2014 noemen?

10. Scarlett Johansson

Deze vrouwelijk schone bekend door haar rol als Black Widow in The Avengers is de vlaggendrager in deze top tien. Vorige jaar stond ze op een 49e plaats. Ze is een Amerikaanse actrice en model en wordt gezien als een van de meest beeldschone vrouwen van Hollywood. Scarlett staat vooral bekend om haar mooie lichaam en volle lippen. Ze is meerdere malen benoemd tot mooiste vrouw van de wereld door verschillende media. Daarom mag ze ook niet ontbreken in deze lijst. Je kan haar bewonderen in The Avengers, Lucy en Under the Skin.

9. Nicole Scherzinger

Deze voormalige zangeres van de Pussy Cat Dolls mag ook niet in dit lijstje ontbreken. Vorig jaar stond ze nog op een magere 54e plek. Ze heeft zich naar boven weten te knokken en dat is geheel terecht. Nicole is een zangeres en heeft ook kleine acteerrollen gehad in Hollywood.

8. Lucy Mecklenburgh

De 21-jarige Lucy Mecklenburgh mag de achtste plek op deze lijst bekleden. Lucy is een actrice die een rol had in de scripted reality serie The only way is Essex. Haar carrière kwam hierdoor in een stroomversnelling. Ze verscheen op vele covers van tijdschriften. Ze staat bekend om haar sexy kleding stijl.

7. Beyoncé

Ook Beyoncé heeft een plekje weten te bemachtigen in deze top 10. Beyonce Knowles is een Amerikaanse zangeres en actrice die haar doorbraak beleefde met de groep Destiny's Child. Ze maakte van deze zanggroep ruim zestien jaar deel uit. Daarna is ze met haar solocarrière begonnen. Beyoncé staat bekend om haar prachtige lichaam en sexy uitstraling. Je kan haar ook bewonderen als actrice in Dreamgirls of Austin Powers Goldmember.

6. Mila Kunis

Vorige jaar werd ze gekozen tot de mooiste vrouw van 2013, maar een jaar later moet ze het doen met de zesde plek in deze lijst. Mila Kunis, een Amerikaanse actrice, is vooral bekend door het rol als Jackie Burkhart in That '70s show. Ze is afkomstig uit Oekraine en onlangs getrouwd met Ashton Kutcher.

5. Kaley Cuoco

De blonde Kaley Cuoco mag de vijfde plek innemen. Ze is vooral bekend door haar rol als Penny in de populaire komedieserie The Big Bang Theorie. Vorig jaar stond ze op de zesde plek dus ze heeft zich naar de vijfde plek weten te knokken en daar staat ze verdiend.

4. Emily Ratajkowski

De 23-jarige Emily Ratajkowski maakt haar debuut in deze lijst. Emily is van oorsprong een Britse actrice en model. Door haar verschijning in de muziekclip Blurred Lines van Robert Thicke is ze doorgebroken en heeft ze naamsbekendheid gemaakt. Daarnaast heeft ze ook nog in enkele films gespeeld waaronder de recent uitgebrachte film Gone Girl.

3. Rihanna

Ook mag Rihanna niet ontbreken in deze lijst. Vorig jaar stond ze echter wel een plekje hoger, maar elk jaar is ze weer terug te vinden in de top van deze lijst. En dat is ook geheel gerechtvaardigd. Sinds haar doorbraak als zangeres is ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hollywood. Naast haar grote succes in de muziekwereld heeft ze zich ook gewaagd aan het acteren.

2. Michelle Keegan

Michelle Keegan is een Britse schone, die dit jaar twee plekjes hoger is geëindigd in de lijst. Ze is een relatief onbekende in deze lijst. Ze heeft bekendheid verworven met haar rol in de Britse serie: Coronation Street. Zij is de mooiste Britse dame in de lijst en dat maakt haar de mooiste vrouw van het Verenigde Koninkrijk.

1. Jennifer Lawrence

De titel: de mooiste vrouw van 2014 gaat naar Jennifer Lawrence. De laatste twaalf maanden heeft ze zich ontwikkeld tot een grote ster in Hollywood. Ze speelde onder meer rollen in The Hunger Games, de Oscargenomineerde films Silver Linings Playbook en American Hustle. Ze is tevens genomineerd voor een Oscar als beste Vrouwelijke Hoofdrol. Ze is mooi en kan ook nog eens goed acteren. Ze is de terechte nummer 1.
© 2014 - 2024 Kevin701, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Kind erkennen: ook voor lesbische stellenKind erkennen: ook voor lesbische stellenVoor veel mensen is het belangrijk dat hun kind erkend wordt door beide ouders. Tot 1 april 2014 kon dat niet bij een le…
De Mooiste Vis van de Zee: prentenboek van Marcus PfisterDe Mooiste Vis van de Zee: prentenboek van Marcus PfisterDe mooiste vis van de zee is Regenboogvis. Zo mooi omdat zijn schubben zilverkleurig schitteren in het blauw van de zee.…
Wat vertelt de verhouding van ring- en wijsvinger over ons?Wat vertelt de verhouding van ring- en wijsvinger over ons?De verhouding tussen de lengte van de ring- en wijsvinger zou bepaalde karaktertrekken en eigenschappen verraden over ma…

50 jaar Top 40 in Nederland (1965-2015)50 jaar Top 40 in Nederland (1965-2015)Op 2 januari 2015 bestaat de Nederlandse Top 40 exact vijftig jaar. Op initiatief van Radio Veronica-medewerker Joost de…
Kopen en verkopen van platen en singlesEr is steeds meer belangstelling voor elpee's. Oude platen kunnen nog veel geld opleveren. Er zijn verschillende aspecte…
Bronnen en referenties
  • http://www.mtv.co.uk/fhms-sexiest-women/pictures/fhm-sexiest-women-in-the-world-2014-top-10#!/view/34c9d034-cb8d-43c5-ae9b-9b5eea895894
Kevin701 (52 artikelen)
Gepubliceerd: 30-10-2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Entertainment
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.