InfoNu.nl > Muziek en Film > Artiesten > Guus Meeuwis: Groots met een Zachte G 2018

Guus Meeuwis: Groots met een Zachte G 2018

Guus Meeuwis: Groots met een Zachte G 2018 Ook dit jaar wordt Groots met een zachte G van Guus Meeuwis weer georganiseerd in het Philips Stadion te Eindhoven. Groots met een Zachte G is een heuse concertreeks die bestaat uit meerdere optredens. Tijdens de concerten komen de grootste hits van Guus Meeuwis aan bod en tevens treden nog diverse andere aansprekende artiesten op. De concerten zijn ieder jaar weer één groot feest en er heerst een geweldige sfeer. Om een concert van Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis bij te wonen heb je kaarten nodig.

Groots met een zachte G

Guus Meeuwis (geboren in 1972) is één van de populairste zangers in Nederland en heeft meerdere nummer 1 singles en albums op zijn naam staan. Ieder jaar organiseert Guus Meeuwis een concertreeks in het Philips Stadion. Deze concertreeks is bekend onder de naam Groots met een zachte G, een verwijzing met een knipoog naar de Brabantse roots van Guus Meeuwis. Tijdens de concerten passeren alle grote hits van Guus Meeuwis de revue. Naast de bekende krakers worden ook verschillende nieuwe nummers en covers van andere artiesten gespeeld. Steevast worden ook bekende artiesten uitgenodigd om samen met Guus Meeuwis of als verrassingsact op te treden. In 2018 vinden de concerten van Groots met een zachte G plaats op 8, 9, 10, 12, 14 en 15 juni.

Tijdstippen

Alle dagen openen de deuren van het stadion circa 2 uur voorafgaande aan de start van het programma. De tijden van Groots met een Zachte G zijn op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni van 19.45 tot 23.00 uur. Op Zondag 10 juni 2018 is er deels sprake van een middagprogramma en duurt het concert van 16.00 tot 19.00 uur. De editie op 12 juni is een besloten editie voor Sligro klanten. Tenslotte vinden de concerten op donderdag 14 en vrijdag 15 juni plaats van 19.45 tot 23.00 uur.

Plein van de Hemelse voorpret

Voordat de stadiondeuren geopend worden voor Groots met een Zachte G is het mogelijk om alvast in de feeststemming te komen op het Plein van de Hemelse voorpret. Dit plein ligt direct naast het stadion en is toegankelijk voor iedereen, zelfs voor mensen zonder kaartje. Op het plein word je geëntertaind met muziek en kan je eten en drinken kopen.

Kaarten

De prijzen voor de concerten variëren tussen € 49,- en € 64,-, exclusief € 4,50 servicekosten. Ook kinderen mogen onder begeleiding mee naar binnen, er is geen sprake van een minimumleeftijd. Per bezoeker mogen er twintig kaarten worden gekocht. Als je meer dan twintig kaarten wil kopen kan dit via de website van Groots met een zachte G. De concerten zijn dermate populair dat er zelden kortingsacties worden georganiseerd.

Bereikbaarheid

De concerten vinden plaats in het Philips Stadion in Eindhoven, het stadion ligt midden in het centrum van de stad. Het adres van het Philips Stadion is Frederiklaan 10a te Eindhoven.

Auto en parkeren

Eindhoven is perfect bereikbaar via diverse snelwegen (A2 , A58, A50, A270 en A67). Doordat het stadion midden in de stad is gelegen is parkeren niet altijd even eenvoudig. Er zijn verschillende parkeergarages in de nabijheid waaronder bijvoorbeeld de P1 Mathildelaan. Houd er echter rekening mee dat je na afloop veel tijd nodig zult hebben om de stad uit te komen in verband met drukte.

Openbaar vervoer

Doordat de locatie in het centrum van Eindhoven is gelegen is deze goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De treinstations Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan zijn op circa 10 minuten loopafstand van het stadion gelegen. Bij het Philips Stadion is ook een bushalte gelegen waar diverse buslijnen stoppen met een directe verbinding met treinstation Eindhoven Centraal.

Weersvoorspellingen

Omdat het concert in de buitenlucht plaatsvindt moet je rekening houden met eventuele slechte weersomstandigheden. Houd daarom voorafgaande aan je concertbezoek goed de weersvoorspellingen in de gaten. Overigens is het niet toegestaan om een paraplu mee te nemen. Poncho’s zijn wel toegestaan, deze zijn ook verkrijgbaar bij de horeca.

Lees verder

© 2014 - 2019 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
RTL 4: Meeuwis & De Mol Maken VriendenRTL 4: Meeuwis & De Mol Maken VriendenZanger Guus Meeuwis en alleskunner Johnny de Mol zijn al jarenlang vrienden. Dolblij waren ze dan ook toen ze te horen k…
Hits jaren 90: 19951995 was het jaar van Guus Meeuwis, Scatman John en Clouseau. De hits die in 1995 werden gescoord waren afwisselend: vee…
Muzieknummers voor de openingsdans op een bruiloftJe trouwdag is zonder twijfel de mooiste dag van je leven. Uiteraard wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Bij de voorbe…
Concert at Sea: Zeeuws festival op de BrouwersdamConcert at Sea: Zeeuws festival op de BrouwersdamConcert at Sea is een festival dat ieder jaar aan het begin van de zomer wordt georganiseerd. Vanaf 2006 trekt het al ve…
Harde en zachte lenzenWie slechte ogen heeft en geen bril wil dragen kiest vaak voor contactlenzen. Er bestaan echter twee soorten lenzen: har…
Bronnen en referenties
  • www.grootsmeteenzachteg.nl

Reageer op het artikel "Guus Meeuwis: Groots met een Zachte G 2018"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Advies-eb
Laatste update: 04-06-2018
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Special: Grote evenementen
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!