InfoNu.nl > Muziek en Film > Artiesten > André Hazes JR: biografie (zoon van André Hazes SR)

André Hazes JR: biografie (zoon van André Hazes SR)

André Gerardus Hazes jr. is een Nederlandse zanger en de zoon van de in 2001 overleden zanger André Hazes jr. Hij heeft een relatie met Monique Westenberg en samen heeft het stel in 2016 een zoon gekregen genaamd André. Naast dat André zijn eigen muziek schrijft en optreedt door het hele land is hij ook presentator. Al met al heeft André niet stilgezeten en heeft hij op jonge leeftijd al veel bereikt.

Jeugd

André Gerardus Hazes jr. is de zoon van de grote André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij werd geboren op 21 januari 1994 in het plaatsje Woerden. André heeft een volle zus Roxeanne Hazes en hij heeft ook een halfbroer Melvin Hazes en een halfzus Nathalie Hazes. Melvin en Nathalie komen uit twee eerdere relaties van zijn vader. Toen André 10 jaar oud was overleed zijn vader op 53-jarige leeftijd aan een hartaanval. In de Arena gaf de toen 10-jarige André een speech voor zijn vader. Door een familieruzie heeft André een paar jaar geen contact gehad met zijn moeder en zus Roxeanne. Met kerst 2017 heeft hij het contact met zijn moeder hersteld.

Carrière

Toen André 13 jaar oud was scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit met het nummer 'Bedankt mijn vriend'. Al snel bracht hij samen met zijn zus Roxeanne een album uit met solonummers van zijn vader. In 2014 deed André mee met het programma De Beste Zangers. Hij zong het nummer 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' dit nummer sloeg in als een bom en werd een nummer 1-hit. In één klap zagen mensen hem staan en begon zijn succesvolle carrière.

Zang

Na zijn doorbraak bij De Beste Zangers heeft hij tot 2018 twee albums uitgebracht, het album Leef kwam uit in 2016 en het album Wijzer in 2017. In 2018 is André druk in de studio bezig en zal er snel een album volgen. André staat bijna dagelijks op de bühne en wordt gevraagd voor kleinschalige optredens tot de meest grootste evenementen door heel Nederland. Tot in 2018 deed André de concerten van Holland Zingt Hazes samen met zijn zus Roxeanne en vele andere artiesten. Op 13 en 14 oktober 2017 gaf André zijn allereerste concert in Ahoy, in 2018 staat hij weer in de Ahoy maar ditmaal voor drie dagen.

Presentator

Op 22 augustus 2016 maakte hij zijn debuut als tv-presentator bij het programma Rad van Fortuin. Een nieuwe en spannende uitdaging waar André best wel zenuwachtig voor was. In 2018 heeft hij het programma So You Think You Can Sing gepresenteerd.

Reallifesoap

In 2017 kregen André en Monique hun eerste reallifesoap bij SBS6. In de soap werden André en zijn gezin gevolgd in aanloop naar André zijn Ahoy-concerten. Na het succes van de eerste serie begon seizoen twee in april 2018.

Relatie met Monique Westenberg

Het begin

André en Monique hebben elkaar leren kennen via Facebook. André had al een tijdje een oogje op Monique nadat hij meerdere malen een foto van haar voorbij zag komen op de Facebookpagina van een gezamenlijke vriendin (dit was een oud-secretaresse van zijn vader). André stuurde Monique een privébericht en vroeg of zij met hem uit eten wilde, Monique zag dit in eerste instantie niet zitten door het grote leeftijdsverschil van 16 jaar. Na veel aandringen is ze toch met hem uit eten gegaan en het stel was opslag verliefd.

Kinderen

Het stel heeft na een IVF-traject op 25 oktober 2016 hun eerste kindje gekregen, een gezonde zoon die de naam Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) draagt.

De breuk

In 2018 ging het stel tijdelijk uit elkaar omdat het niet meer ging, ze zijn vlak na de breuk nog wel als goede vrienden samen op vakantie naar Mexico gegaan. De liefde is in Mexico weer opgebloeid en het stel heeft de draad als koppel weer opgepakt.
© 2018 - 2019 Modelb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Monique Westenberg: biografie (vriendin van André Hazes)Monique Noël Westenberg, iedereen kent haar wel als de beeldschone vriendin van volkszanger André Hazes, met wie zij sin…
Biografie: Dolores O'RiordanBiografie: Dolores O'RiordanWie kent haar niet? De zangeres van the Cranberries met haar zeer bijzondere stemgeluid. De Ierse met haar extreme kapse…
Andre Hazes, DréAndre Hazes was een Nederlandse volkszanger die in de jaren 70 en 80 zeer populair was. Hij is op 30 juni 1951 in Amster…
Biografie: rapper Bizzey (Leo Roelandschap)Wie is Bizzey? Bizzey is een Nederlandse MC, dj en rapper. Hij is een voormalig lid van de dj-groep Yellow Claw. Met het…
Genetica 101: StambomenGenetica 101: StambomenBij het woord stamboom denken veel mensen aan de schematische weergave van families. Wie heeft er een relatie met wie, w…
Bronnen en referenties
  • https://pleinpop.nl/speaker/andre-hazes-jr/
  • https://www.nu.nl/media/5168402/andre-hazes-presenteert-sbs6-talentenjacht-so-you-think-you-can-sing.html

Reageer op het artikel "André Hazes JR: biografie (zoon van André Hazes SR)"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Modelb
Laatste update: 27-06-2018
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Bronnen en referenties: 2
Schrijf mee!