InfoNu.nl > Muziek en Film > Bekende nederlanders > Kabouter: klein duimpje van Oh Oh Cherso

Kabouter: klein duimpje van Oh Oh Cherso

De kleinste van het Oh Oh Cherso-stel is Kabouter. Met haar 1.55 meter lang heeft deze dame terecht haar bijnaam verdiend. Ze draagt dan ook graag hakken om ergens boven uit te komen. De Haagse Kabouter-inmiddels bekend in heel Nederland- in een notedop.

Wie is Kabouter echt?

Kabouter heet in het echt Bibi Breijman. Kabouter is geboren op 6 juli 1991. Ze woont in de vruchtenbuurt in Den-Haag. ''Een goeie buurt'', aldus Kabouter. De tv-ster zit nog op school, ze volgt een MBO-opleiding. Ze is de kleinste van het Oh Oh Cherso-stel.

Vriendje

Kabouter is de enige van de crew met een vriendje. Voordat de opnames van Oh Oh Cherso begonnen gaf Kabouter al aan dat ze niet van plan was om vreemd te gaan.

Hyves en media

Bibi -ofwel Kabouter- heeft een eigen Hyves-account onder de naam 'Bibisavannah'. Deze pagina is echter niet breed toegankelijk voor het publiek. Je moet eerst virtueel vrienden worden voordat je krabbels kan lezen en foto's kan zien. Kabouter is in de media niet veelvuldig geïnterviewd zoals haar vakantievrienden Jokertje en Barbie, waarschijnlijk komt dat omdat ze het meest rustige karakter heeft. Kabouter is wel altijd van de partij als de hele cast geïnterviewd wordt. Ze houdt zich dan ook op de achtergrond. Op de Oh Oh Cherso- hitsingle zong Kabouter uit volle borst mee.

Kabouter in Oh Oh Cherso

Kabouter is één van de meest rustige castleden. Ze wordt soms een beetje boos en komt dan uit de hoogte over. Als ze kwaad is, gaat ze ook Haags praten. Tijdens het verblijf op Chersonnissos werd vooral duidelijk dat Kabouter niet lang zonder haar vriendje kan. De producent liet de jongen dan ook overvliegen. Bibi kon slechts een dag en een nacht van hem genieten. Ze was in tranen toen haar vriendje weer vertrok. Hierna maakte ze de indruk dat ze liever naar huis wilde.

Voetbalwedstrijd

Kabouter was in het huis graag bezig met haar haar, het epileren van haar wenkbrauwen en het onderhouden van haar nagels. Tijdens de eenmalige voetbalwedstrijd van de cast van Oh Oh... liep ze verveeld rond. Hetzelfde gold toen ze in de snackbar op het party-eiland moest werken: hier vond ze niks aan. Kabouter lag redelijk goed in de groep.

Recensies

Op diverse internetsites staan meningen over de castleden van de Oh Oh Cherso-sterren. De meningen over Kabouter zijn vrij positief. Veel vinden haar een knap meisje en hebben er respect voor dat ze niet vreemd gaat op Chersonnissos. Anderen noemen haar soms een beetje verwend en uit de hoogte. Kabouter wordt ook wel de 'coolste' van de meiden in de Griekse villa genoemd.

Karakter van Kabouter

De vriendinnen van Bibi noemen haar:
  • gezellig
  • een beetje dom
  • gek
Zelf stemt Kabouter hier aardig mee in, zo vertelt ze in één van de Oh Oh Cherso filmpjes die inmiddels hits op YouTube zijn geworden.

Over Oh Oh Cherso

Oh Oh Cherso is een real-life serie over acht Haagse jongeren die 'los' gaan op het Griekse party-eiland Chersonnisos. Hun dagelijkse en nachtelijke uitspattingen in en om de villa waren wekelijks te volgen op RTL-5. De producent van deze serie is EyeWorks die ook verantwoordelijk is voor de casting van deze jongeren. De serie werd een echt kijkcijferkanon met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers.

Kabouter in Oh Oh Tirol

Hoewel Kabouter niet lang zonder haar vriend kan gaat ze toch weer met de crew op pad. De volgende bestemming wordt- wegens groot succes van Oh Oh Cherso- het Oostenrijkse Kirchberg. Dit ligt in Tirol. Het vervolg op de populaire serie heet dan ook Oh Oh Tirol. De acht jongeren verblijven dan in een villa in de sneeuw. Hun belevenissen in de villa, sneeuw en vooral tijdens de apres-ski zullen op de voet gevolgd worden door de camera. De serie gaat in 2011 van start.

Lees verder

© 2011 - 2019 Schoontje, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Oh Oh Cherso Single: 'Dit wordt los gaan in de kroeg!'De 'Oh Oh Cherso Single', de track door de 8 Hagenezen uit het bekende programma 'Oh Oh Cherso' is geen muzikaal hoogsta…
Oh oh Cherso deel 2Vorig jaar in het einde van de zomer kwam er een nieuw televisieprogramma uit, Oh oh Cherso. Dit programma riep erg veel…
Bronnen en referenties
  • www.rtl.nl www.youtube.com www.hyves.nl www.wikipedia.org

Reageer op het artikel "Kabouter: klein duimpje van Oh Oh Cherso"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Schoontje
Laatste update: 23-01-2011
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Bekende nederlanders
Special: Oh Oh Cherso
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!