InfoNu.nl > Muziek en Film > Diversen > Concert at Sea: 30 juni - 1 juli 2017

Concert at Sea: 30 juni - 1 juli 2017

Concert at Sea: 30 juni - 1 juli 2017 Een van de grootste muziekfestivals in Nederland is Concert at Sea. In de mooie provincie Zeeland op de Brouwersdam wordt Concert at Sea georganiseerd. Het muziekfestival en vermaard vanwege de relaxte sfeer die steeds meer mensen aanspreekt. Ieder jaar treden er grote Nederlandse artiesten op tijdens Concert at Sea, maar ook aansprekende namen uit het buitenland staan op de bühne. Concert at Sea is een van de meest zomerse muziekfestivals vanwege de setting en uiteraard vanwege de datum, de volgende editie staat geprogrammeerd op 30 juni en 1 juli 2017.

Concert at Sea 2017

In Zeeland vindt elk jaar het muziekfestival Concert at Sea plaats. De organisatie is in handen van de Zeeuwse muziekband BLØF en de ondernemingsvereniging van Renesse. De eerste editie vond plaats in 2006 toen het nog een eendaags festival was. Vanaf 2008 bestaat het festival uit twee dagen en kan er zelfs overnacht worden. De locatie midden op de Brouwersdam met water aan alle kanten is uniek te noemen. Dankzij de natuurlijke omgeving is de sfeer die tijdens Concert at Sea heerst met recht ontspannen te noemen. Ook tracht het festival milieubewust bezig te zijn, bijvoorbeeld door recycling van de bekers, CO2 compensatie en biologisch voedsel. Concert at Sea vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017.

Kaartverkoop Concert at Sea

Om Concert at Sea bij te wonen heb je toegangskaarten nodig. Bezoekers kunnen kiezen tussen een dagkaart voor de vrijdag of zaterdag of voor een weekendkaart voor beide dagen. Een dagkaart kost € 47,50 exclusief € 3,50 servicekosten. Een weekendkaart exclusief overnachting kost € 75,- exclusief € 3,50 servicekosten. Als je wilt overnachten kan je een weekendticket inclusief campingovernachting kopen. Tenslotte is het mogelijk om een bungalowarrangement te kopen zodat je kunt overnachten in luxe.

Waar kopen?

Kaarten en arrangementen kunnen worden gekocht via de website van Concert at Sea, bij Primera winkels, telefonisch en bij diverse VVV kantoren in Zeeland.

Kortingen

Er worden in principe geen online kortingen aangeboden op de kaarten omdat het festival elk jaar al vroeg is uitverkocht. Hierdoor is er geen noodzaak tot het verlagen van de prijzen middels kortingsacties.

Programma en line-up

Elk jaar treden vele Nederlandse bekende acts op tijdens Concert at Sea. Naast de organisatoren BLØF hebben de afgelopen jaren onder andere Racoon, Anouk, Guus Meeuwis, Miss Montreal, Golden Earring opgetreden. Ook verschillende buitenlandse acts hebben op het evenement opgetreden. Dit jaar zijn er wederom twee podia, namelijk het Zeeland Podium en het Umoja Podium.

Adres en bereikbaarheid

Het evenement wordt georganiseerd op de Brouwersdam in de provincie Zeeland. Deze dam is de scheiding tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. Het adres is Brouwersdam 1 te Scharendijke. De weg die over de Brouwersdam voert is de N57. De N57 is gedurende het evenement op sommige momenten geheel afgesloten. In de nabijheid van de Brouwersdam worden automobilisten via verkeersborden met “P Concert at Sea” geleid naar parkeerterreinen. Een parkeerkaart kost € 12,50 per dag of € 25,- voor het hele weekend. Eventueel kan een parkeerkaart vooraf al via de website van Concert at Sea worden gekocht. Deze parkeerterreinen zijn ook voor motoren geschikt. Wanneer je overnacht op één van de campings of bungalowparken dien je naar die locatie te rijden waarna je vanaf daar met behulp van pendelbussen van en naar het festivalterrein wordt gebracht. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen naar het Transferium in Renesse reizen. Vanaf dit Transferium rijden ook pendelbussen van en naar het festivalterrein. Tickets voor de pendelbus horen bij de arrangementen en kunnen eventueel via de website worden besteld. Ter plekke zijn geen tickets voor de pendelbus te koop.

Lees verder

© 2014 - 2017 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
50 Plus Beurs 2017: openingstijden en kaarten50 Plus Beurs 2017: openingstijden en kaartenDe 50 Plus Beurs is het grootste seniorenevenement van Nederland. Van 19 tot en met 23 september 2017 staat de Utrechtse…
Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker 2017 in WenenNieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker 2017 in WenenHet gevoel van ontspanning is voor veel mensen de belangrijkste reden om naar muziek te luisteren. Een andere reden kan…
Hersenen: Ontspan met (barok)muziek - rustgevende muziekHersenen: Ontspan met (barok)muziek - rustgevende muziekRustgevende muziek: Barokmuziek reinigt de verbindingen tussen onze hersencellen. Vooral de muziek van Bach schijnt erg…
Bouwen van een bungalowBouwen van een bungalowHet bouwen van een bungalow is een stuk goedkoper dan het bouwen dan een huis. U kunt sterk op de kosten besparen door m…
Tomorrowland 2017: tickets en bereikbaarheidTomorrowland 2017: tickets en bereikbaarheidElk jaar vindt het grote dancefestival Tomorrowland plaats in het Vlaamse Boom. Het evenement is uitgegroeid tot een van…
Bronnen en referenties
  • www.concertatsea.nl

Reageer op het artikel "Concert at Sea: 30 juni - 1 juli 2017"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Reacties

Jacqueline Suilen, 13-06-2016 09:58 #3
Is de datum van CAS 2017 al bekend? Reactie infoteur, 14-06-2016
Dat is nog niet bekend

Ilona, 25-11-2015 09:07 #2
Is het mogelijk om 2 weekendkaarten aan te schaffen waarbij wij als ouders 1 dag gaan en mijn dochter en haar vriend 1 dag gaan? Zij zijn 20 jaar. Dit in verband met de ticketverkoop die morgen start.

Arissa, 01-07-2015 14:38 #1
Hallo,

Waar en wanneer kan ik kaartjes kopen voor concert at sea 2016.
En waneer is dat volgend jaar?

Mvg,
Arissa Terweij Reactie infoteur, 08-07-2015
Concert at Sea vindt plaats op 1 en 2 juli 2016, kaarten kunnen nu nog niet gekocht worden.

Infoteur: Advies-eb
Laatste update: 27-01-2017
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Diversen
Special: Grote evenementen
Bronnen en referenties: 1
Reacties: 3
Schrijf mee!