InfoNu.nl > Muziek en Film > Diversen > De drie knapste mannen ter wereld

De drie knapste mannen ter wereld

Om de haverklap zie je wel ter vermaak der heren een overzicht van de mooiste vrouwen ter wereld in een tijdschrift of op een website verschijnen. Maar de dames hoeven zich niet achteruitgesteld te voelen: af en toe duiken ook lijstjes met knappe mannen op. Zoals deze van Linkme met een top drie die geen vrouw onberoerd zal laten.

1. Josh Hartnett

(Saint Paul, Minnesota, 21/07/1978)

Joshua Daniel, zoals hij werkelijk heet, is Amerikaans filmacteur en -producent. Hij vestigde zijn naam met de rol van kapitein Danny Walker in de oorlogsfilm Pearl Harbor.

In zijn jeugd was Hartnetts grote passie voetbal, maar toen hij aan de knie gekwetst raakte en verbod kreeg om nog aan sport te doen, ging hij uit verveling toneelspelen. ?In 1997 kreeg hij een rol in de televisieserie Cracker waardoor hij ook in reclamefilmpjes aan de slag kon. Een jaar later maakte hij zijn debuut in de horrorfilm Halloween H20: Twenty Years later, waar hij aan de zijde van Jamie Lee Curtis speelde. Daarmee ging de bal aan het rollen. Jaarlijks speelt hij nu in één of meer films en sinds 2008 neem hij ook de productie van films op zich.

In 2008 keerde Hartnett naar zijn eerste liefde terug en stond in Londen op de planken voor een rol in de toneelversie van Rain Man.? De knapperd was twee jaar (2004-2006) het maatje van Scarlett Johansson en werd verkozen tot meest sexy vegetariër ter wereld in 2003.

2. Jamie Dornan

(Belfast, 4/06/1982)

Noord-Iers acteur, fotomodel en muzikant? Dornan speelde nog niet in zovele films mee, maar zijn bekendste rol was als graaf Axel von Fersen in Sofia Coppola’s versie van Marie-Antoinette. Als fotomodel deed hij shoots voor onder andere Calvin Klein, Dior en Armani en werkte samen met gevestigde namen als Kate Moss en Eva Mendes. Naar eigen zeggen werkt hij hard om een mooi gespierd lichaam te behouden waardoor hij in de publiciteitswereld fel gegeerd is. ?

Hij maakte deel uit van het folkduo Sons of Jim waarin hij bewees een aardige stem te hebben, maar na zes jaar samenwerking met David Alexander gingen de twee in 2008 uit elkaar. Met hun eigen platenlabel Doorstep Records maakten ze één single ‘My burning sun’ in 2006.

3. Sean Opry

(Kennesaw, Georgia, 5/07/1989)

Amerikaanse fotomodel die als gezicht van Calvin Klein alle aandacht naar zich toe trok. Voor het mannenblad GQ was hij Man of the Season in 2007.

Zijn eerste professionele stappen in de modewereld zette hij op 17-jarige leeftijd toen hij door Nolé Marin werd ontdekt. Sindsdien werkte hij voor gerenommeerde opdrachtgevers als Armani, Lacoste, Gianfranco Ferré en tientallen anderen. Hij verscheen ook op de catwalk voor Versace, Yves Saint Laurent, Givenchy, Cavalli en Vuiton. In de lente van 2010 was hij het gezicht (met stoppelbaard) van Zara en Bottega Veneta.?Volgens models.com is hij het op de jonge Fransman Baptiste Giabiconi na succesrijkste mannelijke fotomodel ter wereld. Vooral zijn volle, sensuele lippen en zijn blauwe ogen zouden gegeerd zijn in de modewereld.
© 2010 - 2019 Vosje, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De lengte van beroemde mannenDe lengte van beroemde mannenActeurs, zangers en sporters zijn vaak de droom van elke vrouw. Hoe lang zijn deze sterren eigenlijk? In dit artikel kan…
Pearl Harbor, veel zoetigheid maar weinig waarheidsgetrouwrecensiePearl Harbor, veel zoetigheid maar weinig waarheidsgetrouwDe film Pearl Harbor werd in 2001 met veel bombarie aangekondigd, met grote namen en een enorm budget. Maar maakte de fi…
Pearl Harbor: De aanval van JapanPearl Harbor is niet alleen een goede film, maar ook een gebeurtenis die in het jaar 1941 plaatsvond. Bij deze aanval do…
De Oscarwinnaars 2001De Oscarwinnaars 2001De Academy Awards van het jaar 2001. De beste films van dit jaar waren A beautiful mind, Monster's ball, Iris, Gosford p…
WO II - 12. Japan breidt zijn rijk uitWO II - 12. Japan breidt zijn rijk uitDe Tweede Wereldoorlog. Nadat Japan Mantsjoerije veroverde en andere gebieden in de buurt van China heeft het de haven v…

Reageer op het artikel "De drie knapste mannen ter wereld"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Vosje
Gepubliceerd: 14-11-2010
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Diversen
Schrijf mee!