De boeren van Boer zoekt vrouw 2014-2015

In september werd alweer het zevende seizoen ingeluid van het populaire programma Boer zoekt vrouw. Opnieuw stelden tien boeren zich voor die graag een vrouw willen, maar die nog niet gevonden hebben. Uit het voorstelrondje kwam in ieder geval naar voren dat zich een vrouwelijke boerin onder hen bevindt, die ook op zoek is naar een vrouwelijke partner. En Tom is de hunk van het jaar.

Brief schrijven

De boeren die in september werden voorgesteld, hopen nu op de meeste brieven. Want degenen die de meeste brieven krijgen, gaan door. In totaal blijven er van de tien vijf boeren over. Vrouwen die willen reageren op de negen mannelijke en de ene vrouwelijke boer kunnen tot zondag 21 september 2014 reageren met een brief. De boeren kiezen dan hun favorieten en hebben daar een soort groepsdate mee. Vervolgens moeten ze uit dat gezelschap dan weer 3 dames zoeken die een weekje bij hen komen wonen en meedraaien op de boerderij.

De boeren die meedoen in seizoen 2014-2015

De boeren die in het seizoen 2014-2015 in eerste instantie meedoen zijn:

Bertie uit Zeeland zoekt een vrouw

Bertie komt uit Zeeland, heeft een akkerbouwbedrijf en is 40 jaar. Bertie is vrouw en zoekt een andere vrouw. Ze heeft een voorliefde voor oldtimers, is DJ en soms een beetje wild. Maar ook verlegen, want ze durft niet zomaar op een vrouw af te stappen.

Geert uit Groningen heeft er na het overlijden van zijn vrouw nu weer zin in

Geert uit Groningen. Een flamboyante 65-jarige met een aardbeien-groente en fruitkwekerij uit Groningen. Zes jaar geleden overleed zijn vrouw na een huwelijk van bijna 40 jaar. Na jaren van rouw is hij weer klaar voor een nieuwe relatie. Geert ziet een nieuwe relatie helemaal zitten en heeft ook het idee dat hij nog heel lang te gaan heeft. Aan stoppen met werken denkt hij absoluut niet.

Gert-Jan met zijn koeien

Gert-Jan uit Noord-Brabant van 37 jaar heeft een melkveehouderij.

Jonge schapenboer Jan

Jan van 28 jaar komt van Texel en heeft een melkschapenbedrijf. Hij is het jongste lid van de boerenfamilie die een vrouw zoekt. Hij heeft steeds veel gewerkt en had geen tijd om iets anders te doen.

Janko denkt dat hij niet knap genoeg is

Janko uit Groningen heeft een akkerbouwbedrijf en een sorteer- en constructiebedrijf. Hij is 40 jaar. Onzeker, omdat hij volgens eigen zeggen niet knap genoeg zou zijn. Lijkt een heel aardige vent.

Leo is na tragische dood echtgenote weer klaar voor een nieuwe relatie

Leo uit Gelderland van 40 jaar heeft een melkveebedrijf, varkens, fruit en schapen. Leo’s echtgenote is na een huwelijk van 8 maanden overleden. Hij is nu weer klaar voor een nieuwe relatie.

Mario is bang dat de varkens de vrouwen weghouden

Mario uit Noord-Brabant heeft een gesloten varkenshouderij. Hij is 53 jaar en denkt dat het feit dat hij een varkenshouderij heeft niet in zijn voordeel werkt. Volgens hem hebben veel mensen – lees vrouwen - negatieve associaties met zo’n bedrijf.

Theo is attent en zorgzaam

Theo van 49 jaar komt uit Noord-Holland en heeft een melkvee- en jongveebedrijf. Daarnaast heeft hij ook nog een kaasboerderij waar hij de melk in verwerkt uit zijn eigen bedrijf. Hij doet veel met zijn vrienden en is volgens vrienden attent en zorgzaam.

De spetter van de boeren: Tom

Tom is de hunk van het stel. Dit zei Yvon Jaspers al in een praatprogramma. Het bleek na de uitzending inderdaad dat Tom trending topic was op Facebook en Twitter. De 32-jarige tulpenteler uit Noord-Holland ziet er heel goed uit. Het feit dat zijn ouders op veel latere leeftijd uit elkaar gingen, heeft er voor gezorgd dat hij nu echt heel zeker wil weten dat hij met de ware verder gaat. Daarom is het er nog niet van gekomen dat hij een goede relatie heeft, legde hij zelf uit.

Willem heeft het vrijgezellenleven geleefd en wil nu weer vastigheid

Willem van 47 jaar uit Noord-Brabant is gescheiden en heeft 2 zoons. Zij zijn om de week bij hem en de andere week bij zijn ex. Deze boer heeft een melkvee- en pluimveebedrijf met ontzettend veel kippen.
© 2014 - 2020 Singalees, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De Speld in een Hooiberg: op zoek naar de ware liefdeDe Speld in een Hooiberg: op zoek naar de ware liefdeDe Waddeneilanden zijn populair bij televisiemakers en de eilanden spelen verschillende rollen in realityshows. In het a…
Boer zoekt Vrouw 2017 internationaalBoer zoekt Vrouw 2017 internationaalBoer zoekt Vrouw 2017 was net als seizoen 2013 internationaal. Vijf verschillende boeren in het buitenland waren op zoek…
Teckel Messi de populaire stamgast van Studio Brasil 2014Teckel Messi de populaire stamgast van Studio Brasil 2014Teckel Messi heeft de harten van menig voetbalfan, die naar het commentaar op het WK in Studio Brasil in 2014 keken, ges…
Liefs uit… over de relatie met een buitenlanderYvon Jaspers presenteert naast Boer zoekt Vrouw in het tv-seizoen 2011 ook het programma Liefs uit…. In Liefs uit…worden…

Dramaserie Nieuwe BurenNieuwe Buren, een Nederlandse dramaserie geschreven aan de hand van het boek "Nieuwe Buren" van Saskia Noort, welke in 2…
TV-serie Faking itrecensieTV-serie Faking itKarma en Amy zijn niet populair maar willen dat wel zijn. Als ze 'uit de kast' komen als lesbiënnes, kent iedereen hen o…
Bronnen en referenties
  • TV programma
  • Website

Reageer op het artikel "De boeren van Boer zoekt vrouw 2014-2015"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Singalees
Gepubliceerd: 09-09-2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 2
Schrijf mee!