Boer zoekt Vrouw 2017 internationaal

Boer zoekt Vrouw 2017 internationaal Boer zoekt Vrouw 2017 was net als seizoen 2013 internationaal. Vijf verschillende boeren in het buitenland waren op zoek naar een vrouw en deze boeren bleven allemaal in de race op zoek naar een vrouw. De formule voor Boer zoekt Vrouw Internationaal was namelijk aangepast, maar dat maakte het programma niet minder leuk. We zagen de zoektocht van boer Marc in Zambia, Boer Olke in Texas, boer Riks in Canada, boer Herman in Frankrijk en boer David in Roemenië.

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw is een programma dat oorspronkelijk uit Engeland komt (Farmer wants a Wife). Inmiddels wordt het uitgezonden in meer dan 30 verschillende landen waaronder Nederland. In Nederland wordt het programma het beste bekeken, maar het is ook het land waar het meeste en heftigste commentaar wordt geleverd op de boeren en de door hun gekozen vrouwen.

Boer zoekt Vrouw 2017

Boer zoekt Vrouw 2017 zal net als Boer zoekt Vrouw 2013 internationaal zijn. In 2013 is gebleken dat er meer dan genoeg Nederlandse boeren in het buitenland op zoek zijn naar een vrouw en dat ook veel vrouwen interesse hebben in een boer (+ leven) in het buitenland. Wel is de formule voor het Boer zoekt Vrouw-seizoen 2017 aangepast. Het seizoen Boer zoekt Vrouw 2017 zal als volgt verlopen:
 • alle boeren die zich presenteren worden gevolgd, er valt dus niemand af
 • er is een speeddate
 • er is een dagdate en daarna wordt gekozen welke vrouwen (of mannen) mee mogen naar de boerderij in het buitenland

Wanneer zijn de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw 2017 gestart

Op zondagavond 28 augustus 2016 was de eerste uitzending van de nieuwe reeks Boer zoekt Vrouw 2017 te zien. In deze uitzending werden de internationale boeren voorgesteld. Wie zijn deze boeren en (dit keer extra belangrijk) waar wonen zij?

Boer Marc

Boer Marc (37 jaar) woont in Afrika in Zambia en is daar manager. Hij moet ervoor zorgen dat het viskweekbedrijf van tilapia-vis waar hij werkt, meer omzet gaat maken. Hij kan goed koken en zoekt een vrouw die optimistisch en eigenwijs is.

Boer David

Boer David (27 jaar) werkt bij een bedrijf dat oude boerderijen opkoopt in Roemenië om ze daarna weer winstgevend te maken.

Boer Riks

Boer Riks (40 jaar) woont in Canada en heeft daar een melkveebedrijf. Daarnaast houdt hij vleeskoeien. Hij heeft twee kinderen (Olivia en Omen) uit een eerdere relatie die hij vaak ziet. Hij gaat regelmatig naar de kerk, ook voor de sociale contacten.

Boer Olke

Boer Olke (52 jaar) heeft een melkveebedrijf en in Texas en is 8 jaar geleden gescheiden van zijn Nederlandse vrouw waarmee hij twee dochters en een zoon heeft. Zijn familie woont dichtbij. Hij wil nu echt in een relatie investeren en heeft liever een vrouw dan zijn koeien.

Boer Herman

Boer Herman (25 jaar) woont in Frankrijk op het melkveebedrijf van zijn ouders. Hij bakt heerlijke taarten en speelt verschillende blaasinstrumenten. Voor hem is het inmiddels duidelijk dat hij niets anders dan boer zou willen zijn.

Boer zoekt Vrouw zondag 12 februari 2017

Op 12 februari 2017 ging het Boer zoekt Vrouw seizoen echt van start en vanaf nu is wekelijks te zien of het de boeren is gelukt een vrouw te vinden. Het aantal ingezonden brieven was minder dan in seizoen Boer zoekt Vrouw 2015, maar dat is logisch want er waren maar vijf boeren om voor te kiezen, en kiezen voor een Boer in het buitenland betekent (uiteindelijk) emigreren en dat heeft impact op je hele leven. Voor de eerste uitzending keerden de boeren ook weer even terug in Nederland en het was voor sommigen wel lang gelden dat ze daar geweest waren. Deze uitzending trok 3,8 miljoen kijkers.

De brieven

 • 829 voor Marc
 • 206 voor Olke
 • 36 voor Riks
 • 88 voor David
 • 40 voor Herman

Boer zoekt Vrouw zondag 19 februari 2017

De boeren speed-daten met ieder 10- vrouwen. Ze kiezen er vijf uit waarmee ze een uitje hebben in Nederland.

Boer zoekt Vrouw zondag 26 februari 2017

De boeren hebben een uitje met de door hen gekozen vrouwen (ieder 5). Er blijven er drie over om mee te gaan naar de boerderij in het buitenland.

Boer zoekt vrouw zondag 5 maart 2017

We zagen de boeren met de drie door hen gekozen vrouwen op de boerderij of in hun huis.

Boer Herman in Frankrijk

Herman heeft taart gebakken. Zijn familie is overdag wel op de boerderij maar slaapt ergens anders om plaats te maken voor de dames;
 • Anne (pabo-student)
 • Fleur
 • Pia

Boer Marc in Zambia

Het is tussen de 40 en 45 graden Celsius. Boer Marc geeft zijn vrouwen amper tijd om uit te pakken. Bij binnenkomst werpt hij een flesje koud water naar zijn vrouwen;
 • Anke
 • Irene (veel gewerkt in crisesgebieden in Afrika)
 • Annekim (woont al op vier uur rijden afstand in Zambia in een olifantenreservaat)

Boer David in Roemenië

Er wordt een rondleiding gegeven door de lege vervallen varkensstallen en 's avonds kookt David (na wat hulp met het kooktoestel) voor zijn vrouwen;
 • Susanne (heeft eigen communicatiebureau)
 • Mara (23 jaar, wijkverpleegkundige woont nog thuis)
 • Jorien

Boer Olke in USA

Boer Olke kreeg van alle vrouwen een cadeautje, waarbij het kaartje (naast het doosje met liefdesspreuken) van Sandra, met de belofte van nog een cadeautje om uit te pakken bij de citytrip), erg in de smaak valt. Ze gaan met z'n allen twee kalfjes verkopen en boer Olke trakteert de dames op een hapje eten onderweg.
 • Alberdien
 • Harriët
 • Sandra

Boer Riks in Canada

Boer Riks heeft voor alle vrouwen een warme overal en warme laarzen gekocht die in hun bed voor hen klaarliggen. Deze komen goed van pas in het winterse Canada. De dames mogen later mee de melkput in.
 • Claudia (37 jaar, werkt in de meldkamer van de politie en is sinds twee jaar weduwe)
 • Marit
 • Eline

De uitzending trok meer dan vier miljoen kijkers.

Boer zoekt vrouw 12 maart 2017

In deze aflevering zien we de boeren met hun vrouwen aan het werk en boer Herman in Frankrijk moet kiezen wie er naar huis mag gaan. Alle vrouwen proberen met hun boer 'een momentje te pakken.'

Boer Riks

In Canada merkt boer Riks dat het met Marit het makkelijkste gaat. Met Eline (33 jaar, heeft een zoontje) gaat het wat stroever. Hij merkt ook dat zij wat stiller, meer verlegen is.

Boer Olke

In Texas gaan de dames met boer Olke aan het werk. Ze zien zijn enorme veestapel, vaccineren en Harriët (doet opleiding tot dierenarts-assistente) en Sandra (50 jaar) voelen hoe een kalfje in de moederkoe ligt. Boer Olke is teleurgesteld dat Alberdien voor de eer bedankt.

Boer Marc

In Zambia gaat het allemaal nogal ongemakkelijk, totdat Marc zijn werk laat zien. Nu heeft hij (eindelijk) iets te vertellen. Er wordt ook nog lekker gezwommen tussen de vissen en de dames zijn erg gecharmeerd van zijn lijf, maar hoe zit het met de inhoud?

Boer David

In Roemenië vraagt boer David zich af of een relatie met iemand die veel op je lijkt wel kan werken. Hij vraagt het Jorien zelf. Die ziet alleen maar voordelen. Hoe loopt dit af?

Herman

Pia probeert er alleen in de auto met Herman achter te komen waarom hij haar heeft gekozen, maar Herman houdt zich op de vlakte en praat alleen over de drie dames. Lastig voor Pia. 's Avonds is het keuzemoment. De spanning is om te snijden. Uiteindelijk zijn er niet alleen tranen bij Pia die weg mag gaan, maar ook bij de dames die achterblijven. Ze willen allemaal zo graag dat Herman uiteindelijk voor hen kiest.

Boer zoekt vrouw 19 maart 2017

Boer Herman koos er 12 maart voor dat Pia kon vertrekken. Deze uitzending maken de overige boeren een keuze.

Boer David in Roemenië

Hoewel het alleen maar regent, heeft iedereen het naar zijn zin. Zowel Mara, Jolien en Susanne willen blijven en boer David vindt het moeilijk iemand naar huis te sturen. Het is Jolien die mag vertrekken. Zij zelf was er voor het keuzemoment van overtuigd dat ze zou blijven. Het klikte immers zo goed. Achteraf ziet ze dat het gesprek zo gezellig samen in de auto, over dat ze zoveel op elkaar leken, het afscheidsgesprek was.

Boer Herman in Frankrijk

Herman maakte al een keuze in de aflevering van 12 maart en heeft nu tijd om taart te maken voor zijn twee dames. Anne voelt zich op haar gemak en vertrouwd en Fleur vindt het eng hoe makkelijk het gaat.

Boer Olke in Texas

Boer Olke kan niet kiezen en daarom vraagt hij zijn ouders voor een snelle lunch. Daarna heeft hij even een onderonsje met zijn ouders. Boer Olke vertelt zijn ouders dat Harriët het handigst is met de beesten, maar zijn vader geeft aan dat vegetarisch eten niet bij de familie past. Harriët mag dus naar huis. Sandra en Alberdien vertellen Yvon dat Olke meer zijn best mag doen. Ze willen merken dat hij hen leuk en speciaal vindt.

Boer Riks in Canada

Riks doet zijn best om Eline beter te leren kennen. Zij is nogal op de achtergrond en bescheiden en zo is het moeilijk om er achter te komen wie zij is. Dat vindt hij belangrijk om een goede keuze te maken. Ze praten over haar zoontje en het opvoeden van kinderen (Riks heeft er twee). Claudia heeft behoefte aan een momentje voor haarzelf en praat met de hond van Riks. Ze komt tot het inzicht dat ze niet langer wil blijven. Geen probleem voor Riks die haar eerlijkheid waardeert en zelf ook al van plan van om haar naar huis te sturen.

Boer Marc in Zambia

Anke vindt het lastig dat boer Marc zich niet echt goed durft open te stellen. Annekim wordt blij als ze naar boer Marc kijkt. Ze vindt dat hij een goed lijf heeft. Irene voelt zich echter niet zo op haar gemak. Bij gebrek aan de hond van Riks stuurt Yvon haar naar een bankje om na te denken. Daarna stapt zij zelf op. Pijnlijk voor de andere dames is het feit dat Marc niet van plan was geweest om Irene naar huis te sturen. Nu zijn zowel Anke als Annekim er nog, maar wie had Marc naar huis willen sturen?

Boer zoekt Vrouw 26 maart 2017

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw geen vrouwen die vertrekken of weggestuurd worden, wel worden er klapzoenen uitgewisseld.

Boer Riks in Canada

Bij Boer Riks in Canada zien we hoe de worstjes garen in de oven, maar hoe zit het met de liefde? Eveline ziet hoe Marit de ruimte inneemt met Riks en vindt dit prima. Riks is blij dat Marit er is, maar wacht op meer vlinders in het besneeuwde landschap van Canada. Wel mag Marit achter het stuur zitten op de tractor en terug rijden.

Boer Marc in Zambia

Marc gaat picknicken aan de Zambezzi rivier met de twee overgebleven vrouwen. Hij vindt het raar en een beetje onnatuurlijk twee vrouwen. Annekim zegt voor de camera dat ze zo lekker makkelijk praten, het is relaxed. Als kijker zie je die momenten niet echt. Een echt gesprek heeft hij wel met Anke over dat zij zich vroeger heel erg moest aanpassen in een relatie, dat wil ze niet meer. Op het expat-feestje op de boot gaat Marc om de beurt met beide dames op de jetski. Daar worden ze alle drie blij van. Marc met dat de dames lichamelijk heel verschillend zijn. Anke vindt hem nu ook echt heel leuk.

Boer Olke in de VS

Boer Olke gaat met de tips van Yvonne aan de slag. Hij gaat flirten. Sandra krijgt het koosnaampje Sunshine en Alberdien neomt hij aan het ontbijt Famke. Tijdens een wandeling door de stad slaat hij zijn arm om hen heen en hij neemt ze mee voor een picknick. Tijdens deze picknick gaat hij met beiden even alleen wandelen. Alberdien wil graag zoenen maar onderneemt niets. Sandra deelt tijdens het onderonsje twee klapzoenen uit en Olke geeft er één terug. Later wordt er gegeten in een (weg)restaurant. Daar geeft Olke aan dat hij niet nog een keer wil scheiden. Sandra zegt ook dat ze een reletie voor de rest van haar leven zoekt. Voor de camera zegt ze 'ik ben hier voor een doel. Olke. Ze denkt dat haar kans 60 procent is.' Alberdien geeft voor de camera aan 'dat ze hem gewoon wilt hebben'.

Boer David in Roemenië

Eindelijk schijnt de zon, maar de vrouwen vonden David al leuk in de regen. Susanne vindt dat David nog enthousiaister praat over koolzaad dan over de varkensstal die nog gerenoveerd moet worden. David vertelt Mara dat zij op zijn moeder lijkt. Schrik bij Mara, maar hij bedoelt het positief. Hij vindt haar een leuke positieve dame. Even later vertelt hij Susanne dat hij haar een superleuke meid vindt. Voor de camera 'Ik vind Suzanne echt heel leuk.' Mara maakt zich zorgen over haar leeftijd en levenservaring. Zij is 23 jaar en Suzanne 32 jaar en David zit daar met 27 jaar weer mooi tussenin. Als zij de verhalen van Suzanne hoort en David voelt ze het verschil in levenservaring wat Suzanne ook beaamt. David en Suzanne kletsen lekker door in de keuken terwijl Mara somber op de bank op haar telefoon kijkt.

Boer Herman in Frankrijk

Boer Herman zoekt met zijn dames meer één op één momenten. Beiden vrouwen zijn helemaal weg van hem, maar Fleur durft haar gevoel niet helemaal toe te laten. Anne zegt gewoon dat ze verliefd is. Er wordt een brocante winkel bezocht (ook een hobby van Herman) en gegeten in het plaatselijke restaurant aan het plein.

Boer zoekt Vrouw 2 april 2017

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw maakt de jongste boer (Herman) zijn keuze.

Boer Herman in Frankrijk

Herman is verliefd en wil dit ook zeggen. 'Als je in je eentje bezig bent ga je merken dat je dingen voelt, meer voor de één dan voor de ander,' zegt hij. De dames weten nog van niets. Op de ochtend van dag vijf (het keuzemoment) heeft Anne overgegeven van de spanning. Zij voelt zich zo vertrouwd. Heeft het gevoel dat ze alles tegen hem kan zeggen. Fleur is wel rustig, maar heeft slecht geslapen. Ze hoopt dat boer Herman voor haar kiest want 'dit is het gewoon.'

Verliefde boer Herman kiest voor Fleur. Hij heeft kriebels als hij haar ziet en weet hij was al die tijd op zoek naar haar!

Boer Riks in Canada

Eline heeft twijfels. Ze ziet Riks klikken met Marit en houdt zich dan op de achtergrond. Riks geeft in een onderonsje met Eline aan dat hij er nog niet uit is. Hij kan met Eline goed over kinderen praten, met Marit kan hij dit minder. Dat neemt niet weg dat Elines muur steeds hoger wordt. Maar dan zien we de kinderen Owen en Olivia van boer Riks en zijn ex die langskomen. Eline kan hier ervaring in het moederschap inzetten en dat doet ze ook. Ze pakt met name Owen helemaal in, maar zijn vader zegt dat hij ook Marit moet leren kennen.

Later in de uitzending zien we dat boer Riks de dames meeneemt naar de kerk. Hij gaat elke zondag hier naar toe. De boerderij, de kinderen en de kerk zijn de drie belangrijke dingen in zijn leven. Marit komt niet meer wekelijks in de kerk maar zou dit wel weer willen oppakken. In het kerkje voelt Marit een rust, een thuiskomen. In een kamertje apart praat zij met de Dominee en de emoties komen los. Samen bidden de Dominee en Marit. Onderwijl vindt Eline de kerk lastig. Ze heeft dit niet meegekregen. Riks maakt duidelijk dat ze wat betreft het geloof op één lijn moeten zitten, ook in verband met de kinderen. Het kan niet zo zijn dat Riks in de toekomst met de kinderen naar de kerk gaat en dat Eline met haar zoon thuis blijft.

Boer Olke in Texas

Samen met de familie van boer Olke wordt Thanksgiving gevierd. Albertien heeft als voordeel haar Friese roots en heeft zelfs samen met boer Olke even Fries gesproken, maar Alberdien is wel iets afwachtender. Sandra is spontaner. Ook boer Olke zegt dat Sandra wat vlotter is. Boer Olke vindt het allemaal moeilijk, ook omdat de dames heel verschillend zijn. Met Alberdien maakt hij 's avonds een wandeling en hij vertelt dat hij iemand zoekt die van hem houdt. Ze knuffelen en in de verte horen we een klapzoen.

Boer Marc in Zambia

Eindelijk voelt boer Marc zich op z'n gemak in zijn eigen huis. 'Het leuke aan een relatie is dat je iets om je heen hebt,' zegt hij. Als hij voor Anke kiest is het in het begin lastig denkt hij in verband met de afstand. Annekim woont al in Zambia dus dat is lekker makkelijk, maar misschien ook niet. Voor de camera vertelt Anke dat ze een tinteling voelt en dat er wel wat met haar gebeurt en Annekim voelt kriebels. Zij is stationair dierenarts en kan overal werken. Boer Marc is bang dat het voor Anke nu voelt als een leuke vakantie maar wat als ze hier echt woont.

Boer David in Roemenië

Beide dames weten het niet zo goed. Ze vinden hem wel heel leuk maar weten niet zo goed wat ze zelf willen. Mara twijfelt aan zichzelf omdat ze minder levenservaring heeft. Boer David laat voor de camera weten dat hij beide dames echt heel leuk vindt, maar anders dan Mara vindt hij het moeilijk zich echt open te stellen. Susanne heeft een moment voor zichzelf nodig en in die tijd gaan Mara en David boodschappen doen. David ondervraagt Mara. Hij wil zeker weten dat iemand ook echt voor hem kiest. Allebei hebben ze bevestiging nodig. Ze omhelzen elkaar en Mara denkt dat haar kostje gekocht is, maar David gaat nog picknicken met Suzanne.

Boer zoekt vrouw 9 april 2017

In deze aflevering is te zien hoe Marc kiest en Riks en Olke niet hoeven te kiezen. Hoe Boer Herman helemaal verliefd met Anne door de Franse straten loopt en boer David (nog) niet kan kiezen.

Boer Marc in Zambia

Boer Marc is er uit. Hij is verliefd en wil niet op het keuzemoment wachten. Terwijl Anke ligt te slapen vertelt hij (terwijl ze samen mango uit de boom proberen te slaan) dat hij graag wil dat Annekim nog een paar dagen blijft en ja, dat wil ze wel. Er wordt nog een kusje uitgewisseld en dan gaan ze naar binnen om het Anke te vertellen. Die reageert nogal verbaasd. Ze had het niet zien aankomen. Bij het afscheid checkt ze nog even bij boer Marc of ze iets gemist had. Hij geeft toe dat hij het eerder nog niet zeker wist en dus nog niets kon laten merken. Anke zegt blij voor hen te zijn en gaat naar huis.

Boer Riks in Canada(

Het kerkbezoek heeft wat losgemaakt bij Eline. Zij is niet zo van de kerk. Ze vindt boer Riks wel leuk, maar wat betreft het geloof richt zij haar leven anders in en dat wil zij ook zo houden. Boer Riks kan zijn geloof niet opzij zetten en hij wil ook dat zij als ze hier komt ook naar de kerk gaat en haar zoon ook. Ze besluiten het hier bij te laten en Eline gaat naar huis. Marit krijgt van hen te horen dat Eline en boer Riks geen gezin kunnen vormen. Yvon komt erbij nu Eline haar koffers pakt. Riks zegt dat hij toch wel voor Marit had gekozen. Zij hebben samen veel meer raakvlakken, "nu nog even verliefd worden".

Boer Herman in Frankrijk

Boer Herman loopt stralend verliefd met Fleur door de tuinen, straten, op dorpsfeestjes et cetera. Het maakt niet uit waar ze zijn. Ze zijn gelukkig met elkaar.

Boer Olke in Texas

Boer Olke geeft bij het ontbijt aan dat als de liefde er is, dat deze dan wel op mag schieten. Hij wil geen twee jaar wachten en ook geen jaar. Sandra geeft aan dat ze snel kan komen, maar Alberdien zegt meer tijd nodig te hebben dan Sandra. Zij zal wel snel komen om elkaar te zien en te voelen, maar ze heeft meer tijd nodig om door alles een streep te zetten. Want dat is kiezen voor boer Olke in Texas.

Alberdien gaat alleen wandelen en de kalfjes de fles geven. Dat moment doet haar beseffen dat ze Olke een pracht van een man vindt, maar van zijn bedrijf en alles wat daar bij hoort niet gelukkig wordt (een emotioneel wrak). Alberdien is dierenliefhebster en begrijpt dat er bij het voeren van het bedrijf bepaalde keuzes horen, maar zij wil daar niet tussen zitten en gaat zelf weg.

Ondertussen heeft de opmerking van boer Olke Sandra aan het denken gezet. Zij is een gevoelsmens en wil dat Olke als hij voor haar kiest dat niet doet omdat zij eerder naar Texas kan komen. Dat begrijpt Olke. Terug bij het huis gaat Sandra naar binnen en kondigt Alberdien haar vertrek aan. Daarna gaat hij naar Sandra om te zeggen dat hij voor haar kiest.

Boer David in Roemenië

Boer David gaat picknicken met Susan. Hij kent de brief van haar ongeveer uit zijn hoofd en vertelt dat hij heel lief kan zijn. Zij voelt wel iets, al bij de speeddate. Samen rijden ze helemaal blij en rustig terug. Boer David vindt haar superlief, super, super! Alleen boer David zit met het probleem dat ook Mara iets bij hem losmaakt. Haar hele doen en laten en ook in een gesprek, dat doet iets met hem. In Susan's ogen verdrinkt hij. Hij weet het niet. Hij kan niet kiezen en neemt beide dames mee voor een romantisch diner.

Boer zoekt vrouw 16 april 2017

In deze aflevering van Boer zoekt vrouw zien we de citytrip van Olke en Sandra, Herman en Fleur, Marc en Annekim en Riks en Marit. David kiest en gaat ook op reis.

Boer Olke in Texas

Boer Olke heeft voor Sandra gekozen (nadat Alberdien zelf aangaf geen gelukkige toekomst te zien in het bedrijf van Olke), maar Sandra is inmiddels minder enthousiast dan voorheen. Ze heeft de nacht ergens anders doorgebracht. Even alleen. Wel gaan ze nu samen op reis, maar ook in het hotel van bestemming aangekomen wil Sandra apart slapen. Sandra heeft vriendschappelijke gevoelens voor Olke en wil gaan onderzoeken of er meer (mogelijk) is. Sandra is anders, terughoudend. Dat vindt boer Olke tegenvallen.

Boer David in Roemenië

Boer David kiest voor Mara. Ook met Susanne zou hij een relatie kunnen krijgen. Het was moeilijk kiezen voor hem, maar van Mara weet hij helemaal zeker dat zij het ook ziet zitten. Samen gaan ze naar Brasjov.

Boer Marc in Zambia

Boer Marc gaat samen met Annekim kamperen in Kafue National Parc. Annekim vindt het een beetje raar en gênant als citytrip kamperen in het wild. Boer Marc vindt haar een bushgirl, lekker makkelijk.

Boer Herman in Frankrijk

Boer Herman gaat samen met Fleur een tochtje op de segway doen. Hij vindt er niets aan. Op een Segway kun je namelijk niet de hand van je geliefde vasthouden en dat wil Herman wel.

Boer Riks in Canada

Boer Riks en Marit komen aan in het hotel waar een bed opgemaakt met rozenblaadjes op hen wacht. Hij zegt meteen 'geen verwachtingen hè.' Riks ligt met zichzelf in de knoop. Ze gaan even lekker skiën. Marit heeft vlinders, maar Riks niet. Riks vertelt Marit in het hotel dat hij niet verder wil met Marit.

Boer zoekt vrouw 23 april 2017

In deze laatste aflevering zien we hoe het in april 2017 met het liefdesleven van de boeren gaat. Daarnaast is er nog even te zien hoe de citytrip van Olke met Sandra verder verliep. Bij Sandra kwamen de vlinders niet. Zij kwam niet verder dan het hebben van vriendschappelijke gevoelens voor Olke. Olke zocht de liefde en dat was het dus … of niet?

Boer David in Roemenië

Boer David is nog steeds met Mara. Hij is heel vaak in Nederland. Beiden verwachten dat als Mara klaar is met haar studie zij naar Roemenië verhuist.

Boer Marc in Zambia

Boer Marc en Annekim zijn dolgelukkig met elkaar. Annekim woonde en werkte al in Zambia dus het zien van elkaar is geen probleem. Misschien gaan ze in de toekomst wel samen ergens anders in de wereld wonen.

Boer Herman in Frankrijk

Boer Herman is nog steeds dolverliefd op Fleur en zij op hem. Ze zien elkaar vaak.

Boer Riks in Canada

Dat boer Riks geen gevoelens voor Marit kreeg had een reden. Eigenlijk was hij al verliefd op iemand anders. Zij had die zomer op de boerderij van Riks gewerkt en zag hem wel zitten. Hem leek het toen geen goed idee. Tot hij in de snelkookpan van het programma 'Boer zoekt vrouw' terecht kwam. Na veel nadenken, toch maar de telefoon gepakt en nu zijn ze heel gelukkig samen.

Boer Olke in Texas

Boer Olke snapt nog steeds niet waarom die leuke Sandra ineens zo anders was na de logeerweek, maar is niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij heeft de brief gepakt van een vrouw uit zijn huidige dorp en kennisgemaakt. Het klikt en ze gaan er beiden voor.

Iedere boer heeft dus een vrouw gevonden.


Boer zoekt vrouw 2015

In Boer zoekt vrouw 2015 gingen weer tien boeren op zoek naar een vrouw. Negen mannen en één vrouw. Boer zoekt vrouw 2015 speelt zich af in Nederland. De volgende boeren waren in de eerste aflevering op 7 september 2014 te zien:

Boer Theo (49 jaar)

Boer Theo woont samen met zijn twee broers (Henk en Kees) op een familieboerderij in Noord-Holland. Samen hebben ze jong vee, melkkoeien en een kaasmakerij. Boer Theo woont bij het jong vee, een boerderij waar de tijd een beetje heeft stilgestaan. Hij omschrijft zichzelf als een week persoon. Het is moeilijk om ruzie met hem te krijgen. Boer Theo heeft ruim drie jaar samengewoond, maar anderhalf jaar geleden is de relatie uitgegaan en hij mist de gezelligheid van het samenzijn het meest. Boer Theo is een snoepkous. De vrouw die hij hoopt te vinden hoeft niet van koeien te houden als ze maar van hem houdt.

Boer Willem (47 jaar)

Boer Willem is vier jaar geleden gescheiden. Hij heeft twee zoons (Steef van 11 jaar oud en Thijs is 13 jaar oud). Boer Willem heeft een melk- en pluimveehouderij in Brabant. Hij heeft melkkoeien die worden gemolken met een melkrobot en 1500 slachtkippen. Boer Willem houdt van netjes, zijn eventuele toekomstige vrouw moet ook goed verzorgd zijn. Volgens de kinderen is boer Willem een leuke, lieve en gezellige papa. Hij vindt het niet moeilijk om een vrouw te versieren, maar een echte klik heeft hij sinds de scheiding met niemand gehad. ‘Je moet er wel 100 mee kunnen worden’.

Boer Geert (65 jaar)

Boer Geert woont in Zuidoost Groningen en is fruit- en groenteteler. Hij heeft een eigen winkeltje waar hij goed naar de klanten luistert en wat gewenst wordt gaat hij telen. Hij is een energieke vroege vogel en doet het nu hij 65 jaar is zeker niet rustiger aan. Hij heeft energie voor twee en soms voor drie. Boer Geert is 37 jaar gelukkig getrouwd geweest. Helaas is zijn vrouw zes jaar geleden overleden. Hij is toen ziek van verdriet geweest. Inmiddels voelt boer Geert dat er nog een mooie tijd is, een hele toekomst voor hem en het liefst samen met iemand.

Boer Janko (40 jaar)

Boer Janko woont in Groningen en teelt aardappelen en graan. Boer Janko gaat met zorg om met zijn omgeving en de producten die hij teelt, ‘aardappelen moet je behandelen als eieren’, zegt hij. Hij houdt van tuinieren, maar wil niet langer alleen op het bankje in zijn tuin zitten. Soms twijfelt boer Janko aan zichzelf, want hij heeft nog niet eerder een relatie gehad. Hij wil heel graag een vrouw die graag buiten is en met hem wil eten onder de sterrenhemel.

Boer Leo (40 jaar)

Boer Leo heeft met zus Nettie een familiebedrijf op de Betuwe. Ze hebben melkvee, stieren, schapen, varkens, fruit, mais en gras. Volgens zus Nettie kan boer Leo heel lief zijn, maar ook niet. Je moet zijn liefde echt verdienen voor hij voor je gaat, dan doet hij echt alles voor je. Boer Leo is getrouwd geweest, maar acht maanden na de huwelijksdatum trof het noodlot hen en stierf zijn vrouw. Een eventuele nieuwe vrouw wil hij niet vergelijken, je moet iemand de kans geven. Boer Leo zou het leuk vinden als zijn eventuele toekomstige vrouw meedoet, hij vindt het gezellig als er iemand is. Kinderen vindt hij ook prachtig.

Boer Tom (32 jaar)

Boer Tom heeft een bollenkwekerij in de kop van Noord-Holland. Hij is een buitenmens en rijdt motor. Tot nu toe heeft hij niet degene ontmoet waarmee hij denkt oud te worden, niet iemand waarbij hij zijn hart kan luchten en zichzelf te zijn. Boer Tom wil de juiste keuze maken en hier 100% zeker van zijn. Zijn ouders zijn drie jaar geleden gescheiden en hij wil dit niet zelf meemaken. Hij vindt het in een relatie belangrijk dat je elkaar door en door kunt vertrouwen, dat je op elkaar terug kunt vallen en dat je elkaar sterker maakt. Ook is het belangrijk dat je goed met elkaar kunt praten. Hij wil heel verliefd worden, zodat hij het 100% zeker weet.

Boer Mario (53 jaar jaar)

Boer Mario is varkensboer in Brabant. Hij is dol op techniek en klussen. Nu hij wat ouder wordt realiseert hij zich dat er meer in het leven is dan de boerderij, maar de varkensboerderij heeft geen positieve uitstraling. De sector wordt vaak negatief weggezet in de media. Boer Mario bestelt kant-en-klaarmaaltijden.

Boerin Bertie (40 jaar)

Boerin Bertie heeft een akkerbouw bedrijf in Zeeland. Ze kijkt en onderzoekt hoe ze op natuurlijke wijze eventuele schadelijke indringers weg kan bestrijden. Ze is co-ouder van twee dochters. Ze heeft ook vijftien paarden en twee varkentjes (Gucci en Prada). Boer Bertie is iemand die nadenkt over alles wat ze zegt, maar ook van gekke dingen houdt. Ze is deejay en houdt van sleutelen aan Old Timers. De vrouw die zij zoekt hoeft niet mee te sleutelen, maar ze zou het wel leuk vindt als ze mee gaat rijden in de Buggy die ze heeft.

Boer Gert-Jan (40 jaar)

Boer Gert-Jan heeft een melkveehouderij in Brabant. Hij wordt niet graag geleid en houdt van ondernemen en bouwen. Hij woont nog bij zijn ouders en heeft nog nooit een relatie gehad. Hij zoekt een sterke, eigenzinnige vrouw met weinig problemen. Alle koeien hebben bij hem geen nummer maar een naam. Waterskiën is de grote hobby van Gert-Jan en heeft heeft een eigen bootje plus waterski’s.

Boer Jan (28 jaar)

Boer Jan heeft een schapenboerderij plus camping op Texel. Hij melkt de schapen en verkoopt het vlees in een eigen winkeltje. Een deel van de melk gaat naar een andere boerderij op Texel waar Texelse schapenkaas van gemaakt wordt. De rest gaat naar vaste wal. De schapen van boer Jan hebben geen namen, maar nummers.

Boer zoekt vrouw zondag 4 januari 2015

Alle vrouwen die interesse hadden in een bepaalde boer konden hem/haar schrijven (met twee recente foto’s). De vijf boeren die de meeste post hadden ontvangen mochten door en worden de komende uitzendingen met de camera gevolgd. Uit de stapel post kiezen zij tien dames die mee mogen doen in de afvalrace die op televisie te volgen is. De vijf boeren die niet zoveel post als de andere boeren hebben ontvangen gaan op eigen gelegenheid (en soms een beetje hulp van Yvon) op zoek naar de vrouw van hun dromen. In de uitzending van Boer zoekt vrouw 2015 van zondag 4 januari 2015 was te zien welke vijf boeren er de komende uitzendingen gevolgd zullen worden en welke op eigen gelegenheid de vrouw van hun dromen mogen zoeken.

Hoeveel brieven kregen de boeren en welke boeren gaan door?

In onderstaand schema is te lezen hoeveel brieven/pakjes de boeren kregen en wie er de komende uitzendingen gevolgd zullen worden.

NaamAantal brieven/pakjesGaat wel/niet door
Leo48niet
Jan110wel
Gert-Jan2niet
Geert89wel
Mario16niet
Tom1808wel
Theo73wel
Willem56niet
Bertie175wel
Janko12niet

In totaal ontvingen de boeren van Boer zoekt vrouw 2015 samen 2389 brieven/pakjes. De verschillen tussen de ontvangen aantallen zijn fors (minste 2 en de meeste 1808), echter het is precies zoals Yvon Jaspers aan het begin van de uitzending zei: 'je hebt er maar één nodig. Het doet er niet toe of je heel veel brieven ontvangt of een handje vol, als het maar de goeie is.' De uitzending werd door ruim 3,7 miljoen mensen bekeken.

Boer zoekt vrouw zondag 11 januari 2015

In deze aflevering van Boer zoekt vrouw maakten de vijf boeren met de meeste post kennis met de tien vrouwen die zij hadden uitgekozen. In een speed-date van vijf minuten spraken zij elke vrouw kort en op basis van deze korte kennismaking kozen zij vijf vrouwen voor een uitstapje. De uitzending werd door ruim 4,2 miljoen mensen bekeken.

Welke vrouwen kozen de boeren voor een uitstapje?

De volgende vrouwen werden door de verschillende boeren gekozen voor een uitstapje:

BoerGekozen vrouwen
TomLiekeRimkeFemkeLotteLeonie
JanVivianLauraRianneMariekeStefanie
GeertAdaMaryHettyGeertjeHillie
TheoSandraMirandaNancyRiaKarin
BertieKatherineCiskaJokeRositaEsther

Het uitstapje van de boeren met de vijf gekozen vrouwen was te zien zijn op zondag 18 januari 2015

Boer zoekt vrouw 2015 zondag 18 januari 2015

In deze aflevering waren de verschillende uitstapjes van de boeren te zien. De uitzending werd door bijna vier miljoen mensen bekeken.

Boer Jan

Boer Jan ging met zijn gekozen vrouwen naar het circus om een aantal circusacts te leren (koorddansen, clowns en eendendressuur) en daarna de circusvoorstelling te bekijken. Hij koos Rianne, Marieke en Vivian uit naar Texel te komen, naar zijn boerderij.

Boer Theo

Boer Theo ging met de door hem gekozen vrouwen naar de dierentuin waar zij onder andere zeekoeien en aardvarkens gingen voeren. Daarnaast maakten zij ook het eten voor de maki's en stokstaartjes klaar. Boer Theo hoefde niet te kiezen wie er komt logeren op de boerderij, want twee vrouwen gaven zelf aan niet te willen komen logeren. Gelukkig voor boer Theo bleven de vrouwen van zijn keuze over. Ria, Nancy en Sandra komen logeren.

Boer Bertie

Boer Bertie ging samen met de door haar gekozen vrouwen naar een escape-room waar het lukte om binnen een uur te ontsnappen. Daarna doken zij de kookstudio in. Daar vertelde Rosita dat zij inmiddels een andere vrouw had. Bertie vroeg Ciska, Katherine en Esther om te komen logeren.

Boer Geert

Boer Geert ging met de door hem gekozen vrouwen midgetgolfen en fietsen (speciale brede meerpersoonsfietsen). Hij koos Ada, Hetty en Mary om te komen logeren.

Boer Tom

Boer Tom ging met de door hem gekozen vrouwen naar de rollerdisco en daarna naar een cocktailbar waar de dames een eigen cocktail mochten samenstellen die een beeld gaf van henzelf. Tom Heeft Lotte, Rimke en Leonie gekozen om te komen logeren.

Boer zoekt vrouw zondag 25 januari 2015

In deze aflevering van Boer zoekt vrouw zien we de gekozen vrouwen arriveren op de boerderij en kijken wat zij vinden van de boeren in hun eigen omgeving. De aflevering werd door 4,1 miljoen mensen bekeken.
 • Boer Geert; verheugt zich op zijn bezoek en is zeker van plan ze alle drie te 'proeven'. Ook kijkt hij of de vrouwen groentesoep kunnen maken. Geert vindt ook dat vrouwen beter koffers kunnen pakken en vrouwen zijn volgens hem beter in huishoudelijke klussen.
 • Boer Bertie; vindt het spannend. Ze heeft nog eten ingekocht en vindt het moeilijk de leiding te nemen. Af en toe valt er (een ongemakkelijke) stilte.
 • Boer Jan; heeft er zin in. Hij houdt wel van een geintje en haalt deze ook uit. Hij vindt niet alle dames even snugger.
 • Boer Tom; heeft er ook zin in. Na een wandeling over het veld wordt er gezellig gegeten en wijn gedronken.
 • Boer Theo; heeft speciaal nog een vloer gelegd in een kamer en het gezellig gemaakt met de hulp van zijn zus. Het contact met de dames loopt goed, hoewel Sandra zich een buitenbeentje voelt. Theo vindt van niet.

Boer zoekt vrouw zondag 1 februari 2015

Alle vrouwen zijn nog op de boerderij en maken (nog) meer mee van het boerenleven. Bertie moest eigenlijk al kiezen wie van de dames naar huis moest, maar had geen idee (onder andere omdat ze slechts één dame heel even alleen had gesproken). Yvon gaf haar nog een dag met als voorwaarde dat ze dan wel één op één momenten met de dames zou pakken en/of creëren.

Boer zoekt vrouw zondag 8 februari 2015

In de uitzending van Boer zoekt vrouw zondag 8 februari 2015 maken zowel boer Theo, boer Jan en boer Tom een keuze welke vrouw naar huis moet.
 • Boer Theo; Sandra mag naar huis (Nancy en Ria mogen blijven)
 • Boer Jan; Vivian mag naar huis (Rianne en Marieke mogen blijven)
 • Boer Tom; Lotte mag naar huis (Rimke en Leonie mogen blijven)(

Boer zoekt vrouw zondag 15 februari 2015

In deze uitzending van Boer zoekt vrouw zien we dat Boer Geert een keuze maakt. Hij denkt dat hij Mary niet kan bieden wat zij nodig heeft en zij moet naar huis. Boer Bertie hoeft (nog steeds) geen keuze te maken. Ciska voelt geen klik en wil zelf naar huis. Ook bij boer Theo besluit Ria zelf weg te gaan

Welke vrouwen zijn nog bij de boeren?

Na 8 uitzendingen zijn de volgende vrouwen nog bij de boeren;
 • Boer Tom: Rimke en Leonie
 • Boer Bertie: Katherine en Esther
 • Boer Theo: Nancy
 • Boer Geert: Ada en Hetty
 • Boer Jan: Rianne en Marieke

Boer zoekt vrouw 22 februari 2015

Alle boeren hebben min of meer hun eerste (en voor Theo is ook alvast de volgende keuze gemaakt) keuze gemaakt. We zien hoe het de boeren en hun vrouw(en) verder vergaat. Sommige boeren (Tom en Jan) weten aan het einde al wie ze gaan kiezen, maar Bertie en Geert zijn er nog niet uit. Bertie heeft wel een voorkeur, maar één van haar vriendinnen vraagt zich af of deze voorkeur wel klopt bij wat Bertie echt zoekt en nodig heeft.

Boer zoekt vrouw 1 maart 2015

In deze uitzending is te zien hoe een aantal boeren hun definitieve keuze maken. Boer Tom wacht het keuzemoment niet af en verklaard de liefde aan Rimke (Leonie verlaat de boerderij). Boer Jan kiest voor Rianne en Nancy is nog steeds bij boer Theo en ook zij gaan samen op pad. Bij boer Geert en bij boer Bertie zijn nog steeds twee dames aanwezig, maar boer Geert is er al wel uit en kan niet wachten om het de dame in kwestie te vertellen.

Boer zoekt vrouw 8 maart 2015

Boer Geert en boer Bertie maken hun definitieve keuze. Geert kiest voor Hetty en Bertie kiest voor Esther. Alle boeren gaan op bezoek bij hun 'aanstaande schoonouders' kennen.

Boer zoekt vrouw 15 maart 2015

In deze aflevering van Boer zoekt vrouw zien we hoe de boeren met de vrouw van hun keuze een paar dagen op pad gaan;
 • Boer Bertie is met Esther in Berlijn
 • Boer Tom is in Dubrovnik met Rimke
 • Boer Jan is met Rianne in Dublin
 • Boer Theo is in Oslo met Nancy
 • Boer Geert is met Hetty in Lanzarote

Boer zoekt vrouw 22 maart 2015

In deze laatste uitzending van het seizoen zien we de boeren met hun vrouw. Een overzicht;
 • Boer Bertie is samen met Esther (januari 2017 uit elkaar. Boer Bertie kiest dan voor Rosita)
 • Boer Tom komt met Rimke, maar ze zijn niet super-verliefd wat bij beiden twijfels geeft. Ze zijn wel samen gekomen want ze zijn wel nog een stel (nog in 2015 gaan ze uit elkaar en in 2016 vind boer Tom een nieuwe liefde)
 • Boer Jan is samen met Rianne
 • Boer Theo komt met Nancy, maar op dat moment zien ze elkaar twee keer per week als goede vrienden.
 • Boer Geert is samen met Hetty (maar in 2016 werd bekend dat ze uit elkaar zijn)

Ook zien we de vijf andere boeren;
 • Boer Janko is nu samen met Esther
 • Boer Gert-Jan is met Anita
 • Boer Leo is zonder vrouw
 • Boer Mario is ook zonder vrouw
 • Boer Willem is met Martine

Hond Tommie

Wat opviel in seizoen 2014/2015 van Boer zoekt vrouw is dat de vaste presentatrice (Yvon Jaspers) van het programma nu vergezeld werd door haar hond Tommy (een labradoodle). Honden waren populair dit seizoen, want bij Studio Brasil (de dagelijkse NPO show rondom het WK voetbal 2014) kon men elke dag genieten van Teckel Messi. We zagen hond Tommy naast Yvon in de auto als zij op weg is naar één van ‘haar’ boeren. We zagen hond Tommy iets lekkers krijgen bij één van de boeren en hem contact maken met de varkentjes Gucci en Prada bij de enige boerin van seizoen 2014/2015.Boer zoekt Vrouw Magazine

In december 2013 werd het eerste exemplaar van de eerste editie van het Boer zoekt Vrouw Magazine in ontvangst genomen door Jos en Dycke. Van de eerste editie werden 100.000 exemplaren gedrukt. Sinds 9 september 2014 is de vierde editie van het Boer zoekt Vrouw Magazine te koop. Een los nummer kost E 5,99.Het Boer zoekt Vrouw Magazine is een romantische glossy over land, leven en liefde met onder andere interviews met de boeren, informatie over het landleven et cetera.

Boer Jos 'De dood of de gladiolen'

Danielle Hartemink heeft een biografie geschreven over Boer Jos Sloot (Boer Jos, De dood of de gladiolen) geschreven over zijn jeugd, zijn eerste huwelijk en natuurlijk ook over Boer zoekt Vrouw waarin hij Dycke ontmoette met wie hij nog steeds samen is. Het boek is uitgeven door uitgeverij FC Klap (ISBN10 9085670381 ISBN13 9789085670384)

Lees verder

© 2014 - 2020 Informeren, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De Speld in een Hooiberg: op zoek naar de ware liefdeDe Speld in een Hooiberg: op zoek naar de ware liefdeDe Waddeneilanden zijn populair bij televisiemakers en de eilanden spelen verschillende rollen in realityshows. In het a…
De boeren van Boer zoekt vrouw 2014-2015In september werd alweer het zevende seizoen ingeluid van het populaire programma Boer zoekt vrouw. Opnieuw stelden tien…
Liefs uit… over de relatie met een buitenlanderYvon Jaspers presenteert naast Boer zoekt Vrouw in het tv-seizoen 2011 ook het programma Liefs uit…. In Liefs uit…worden…
Yvon Jaspers, het gezicht van KRO's Boer zoekt Vrouw!Yvon is vooral het gezicht van Boer zoekt Vrouw van de KRO. Op zondag 13 mei stelt ze weer de nieuwe boeren voor, waaron…

Bluf vs. Entourage: de overeenkomstenmijn kijk opBluf vs. Entourage: de overeenkomstenRTL 5 is vanaf september 2014 begonnen met het uitzenden van een nieuwe televisieserie genaamd Bluf. Vier vrienden opgeg…
Japanse anime - Wat is dat?De meesten mensen kennen de term wel, anime en manga. Veel mensen hebben wel eens anime gezien zonder dat door te hebben…
Bronnen en referenties
 • Uitzending ‘Boer zoekt Vrouw’ aflevering 1 seizoen 2014/2015 (7 september 2014)
 • Uitzending 'Boer zoekt Vrouw' aflevering 2 seizoen 2015 (4 januari 2015)
 • Uitzending 'Boer zoekt Vrouw' aflevering 3 seizoen 2015 (11 januari 2015)
 • Uitzending 'Boer zoekt Vrouw' aflevering 4 seizoen 2015 (18 januari 2015)
 • Uitzending 'Boer zoekt Vrouw' aflevering 5 seizoen 2015 (25 januari 2015)
 • www.boerzoektvrouw.nl
 • 'De nieuwe boeren in Boer zoekt Vrouw Magazine' (www.marketingtribune.nl, 5 september 2014)
 • 'Boer zoekt Vrouw Magazine' (www.fcklap.nl, 16 december 2014)
 • 'Boer zoekt Vrouw Magazine advertentie' (Smaakmakend, najaar 2014)
 • 'Boer zoekt Vrouw' (www.magvilla.nl, 30 september 2014)
 • 'Ruim 4 miljoen kijkers voor Boer zoekt Vrouw' (www.showbizznieuws.nl, 12 januari 2015)
 • 'Boer Zoekt Vrouw blijft steken op vier miljoen' (www.showbizznieuws.nl, 19 januari 2015)
 • 'Yvon Jaspers uit Boxtel: met haar boerenkijkcijferhit: 220 duizend mensen meer dan de vorige week' (www.omroepbrabant.nl, 26janauri 2014)
 • Uitzending 'Boer zoekt vrouw' aflevering 6 seizoen 2015 (1 februari 2015)
 • Uitzending 'Boer zoekt vrouw' aflevering 7 seizoen 2015 (8 februari 2015)
 • 'Boek over het leven van Boer Jos uit Steenderen: 'De dood of de gladiolen' (www.omroepgelderland.nl, 11 februari 2015)
 • 'Flamboyante BZV-boer Jos brengt eigen boek uit' (www.ad.nl, 11 februari 2015)
 • 'Boer Zoekt Vrouw-kandidaat brengt eigen boek uit ' (www.nu.nl, 11 februari 2015)
 • Úitzending Boer zoekt vrouw' aflevering 8 seizoen 2015 (15 februari 2015)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' aflevering 9 seizoen 2015 (22 februari 2015)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' aflevering 10 seizoen 2015 (1 maart 2015)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' aflevering 11 seizoen 2015 (8 maart 2015)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' aflevering 12 seizoen 2015 (15 maart 2015)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' aflevering 13 seizoen 2015 (22 maart 2015)
 • 'Startdatum Boer zoekt Vrouw Internationaal bekend!' (http://boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl, 7 juli 2016)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (28 augustus 2016)
 • 'Ook Boer zoekt Vrouw kandidaat David Kleiss bezit geen boerderij' (http://www.nu.nl, 1 september 2016)
 • 'Ik kan mijn gezin vreselijk missen'(Ditjes en Datjes, februari 2017 nr. 2)
 • 'Boer zoekt Vrouw Internationaal 2017: De brieven' (www.televizier.nl, 12 februari 2017)
 • 'Boer Zoekt Vrouw Internationaal trekt bijna 3,8 miljoen kijkers' (www.nu.nl, 13 februari 2017)
 • 'Boer Zoekt Vrouw voor het eerst dit seizoen boven 4 miljoen kijkers ' (www.nu.nl, 6 maart 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt Vrouw' (5 maart 2017)
 • 'Gekwetste Pia: Ik dacht 'Herman wat doe je?' (http://www.ad.nl, 13 maart 2017)
 • 'Het collectief gehuil van de meisjes van boer Herman' (http://www.ad.nl, 13 maart 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (12 maart 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (19 maart 2017)
 • 'Uitzending Boer Zoekt Vrouw' (26 maart 2017)
 • 'Zoenen op de boerderij in Boer zoekt Vrouw' http://televizier. nl, 27 maart 2017)
 • 'Boer zoekt vrouw internationaal 2017: De logeerweek deel 4' (www.televizier.nl, 27 maart 2017)
 • 'Boer Olke is niks te dol in de hottub' (www.ad.nl, 26 maart 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (2 april 2017)
 • 'Zoon boer Riks kiest en wil Eline als stiefmoeder' (www.ad.nl, 2 april 2017)
 • 'Herman kiest voor Fleur! Arme Anne' (www.ad.nl, 2 april 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (9 april 2017)
 • 'Sandra, dit kun je boer Olke niet aandoen' (www.ad.nl, 10 april 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (18 april 2017)
 • 'Kon de timing van Riks nog beroerder?' (www.ad.nl, 17 april 2016)
 • 'BZV op citytrip: 'Sandra laat Olke in de steek'' (www.metronieuws.nl, 17 april 2017)
 • 'Susanne: Wat als ik David in de kroeg had ontmoet?' (www.ad.nl, 17 april 2017)
 • 'Uitzending Boer zoekt vrouw' (23 april 2017)

Reageer op het artikel "Boer zoekt Vrouw 2017 internationaal"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Anneke V. Meerveld, 03-01-2016 17:45 #1
Wanneer komt de nieuwe boer zoekt vrouw weer? Reactie infoteur, 04-01-2016
De precieze datum is nog niet bekend. Nederlandse boeren in het buitenland kunnen zich nog aanmelden bij Boer zoekt vrouw internationaal. Dan gaat het redactieteam van Boer zoekt vrouw aan de slag met het selecteren van de buitenlandse boeren. Daarna worden de eerste opnames gemaakt waarin de boeren worden voorgesteld. Een paar maanden later zien we hoeveel brieven de boeren hebben gehad en welke dames er zijn uitgenodigd en of er eventueel een liefde is opgebloeid.

Infoteur: Informeren
Laatste update: 10-05-2017
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Special: Televisie
Bronnen en referenties: 50
Reacties: 1
Schrijf mee!