InfoNu.nl > Muziek en Film > Televisie > SBS6: The Winner Takes It All, de talentenjacht

SBS6: The Winner Takes It All, de talentenjacht

SBS6: The Winner Takes It All, de talentenjacht Vanaf zaterdag 15 november 2014 zendt de zender SBS6 de talentenjacht The Winner Takes It All (TWTIA) uit. In deze unieke talentenjacht gaat Beau van Erven Dorens op zoek naar talenten met een zangstem die lijkt om de stem van een bekende artiest. Als jouw stem lijkt op die van bijvoorbeeld Ed Sheeran of Beyonce kun je je aanmelden voor The Winner Takes It All. Het televisieprogramma wordt voor een live publiek opgenomen en uitgezonden vanuit Studio Baarn. De winnaar van het programma gaat er vandoor met heel veel geld. Aanmelden voor het programma kan via de website van SBS6. Uitzending van The Winner Takes It All gemist? Herhalingen kun je gratis terugkijken.
Tijdens de uitzending kun je live een rapportcijfer aan je favoriete kandidaat geven met The Winner Takes It All app

The Winner Takes It All talentenjacht

“Klink jij als Sting? Denkt iedereen dat Beyonce zingt als jij uithaalt? Danst de hele buurt de moonwalk als jij een nummer van Michael Jackson zingt? Dan zijn we op zoek naar jou!”
In de talentenjacht van SBS6 worden kandidaten geselecteerd uit de aanmeldingen die via de officiële website van SBS6 zijn gedaan. Het programma wordt voor een live publiek opgenomen. Dit publiek zal de talenten beoordelen op zingend vermogen en niet op het uiterlijk. Het talent zal een nummer van een bekende artiest ten gehore brengen. Anders dan bij andere talentenjachten is dat het juist de bedoeling is om op die (internationale) artiest te lijken met je stem. Als jouw stem lijkt op die van bijvoorbeeld Marco Borsato of Pharrell Williams maak je een kans om door het publiek een ronde verder te worden gestemd. Bij het behalen van een nieuwe ronde verdient de kandidaat (het zangtalent) geld. Als een talent door alle rondes heen wordt gestemd door het publiek, zal deze rijk beloond worden en niet met een lege portemonnee naar huis gaan. De presentatie is in handen van de doorgewinterde Beau van Erven Dorens en wordt opgenomen in Studio Baarn.

Beau van Erven Dorens

De presentatie voor de talentenshow van SBS6 is in handen van Beau van Erven Dorens. Voor Beau is het niet de eerste talentenjacht waar hij deel van uitmaakt. In zijn roerige televisiecarrière heeft hij Popstars – The Rivals en De Nieuwe Uri Geller gepresenteerd. Hij is geboren op 24 december 1970 en is een Nederlandse televisiepresentator, auteur en schrijver. Hij werkt sinds het najaar van augustus 2009 voor de zender SBS (SBS6, Veronica, NET5, Veronica Uitgeverij). Het grote publiek zal Beau kennen van zijn werk voor de zender RTL zoals: Deal or No Deal, RTL Boulevard, teamcaptain bij het programma Ik Hou Van Holland en het populaire Het Zesde Zintuig.

Aanmelden voor The Winner Takes It All

Aanmelden voor de talentenjacht kan via de officiële website van de zender. Je moet hier onder andere de volgende gegevens voor invullen:

 • Jouw persoonlijke gegevens
 • Op welke artiest je lijkt qua stem (m.a.w. wie ga je nadoen?)
 • Heb je al eens aan een andere talentenjacht meegedaan als The Voice of Holland, Idols etc.
 • Een URL (link) naar een filmpje van een optreden van jou
 • Een foto

Uitzendschema

Op de volgende tijden wordt het programma The Winner Takes It All uitgezonden:
Aflevering Datum Tijd Zender
1Zaterdag 15 november21:00SBS6
2Zaterdag 22 november21:00SBS6
3Zaterdag 29 november21:00SBS6
4Zaterdag 6 december21:00SBS6
5Zaterdag 13 december21:00SBS6
6Zaterdag 20 december21:15SBS6
7Zaterdag 27 december21:15SBS6

Uitzending gemist? Herhaling kijken?

Gemiste uitzendingen kunnen op sbs6.nl of de website uitzendingemist.net worden teruggekeken. Deze herhalingen kunnen gratis worden bekeken als ze binnen een bepaalde termijn vallen. Hele oude uitzendingen en het vooruitkijken van uitzendingen zal geld kosten.

Tickets voor de shows

De uitzendingen worden met publiek opgenomen. Een goede zoektocht naar nieuw talent kan immers niet zonder enthousiast geklap en gejuich. Wil jij aanwezig zijn bij één van de shows van The Winner Takes It All? De kaarten zijn voor de volgende show beschikbaar in 2014:
 • Show 15 november 2014 van 21:00
 • Show 22 november 2014 van 21:00
 • Show 29 november 2014 van 21:00
 • Show 6 december 2014 van 21:00
 • Show 13 december 2014 van 21:00
 • Show 20 december 2014 van 21:00
 • Show 27 december 2014 van 21:00
© 2014 - 2019 Eddwin, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
ABBA-locaties Zweden: Marstrand,clip The Winner takes it AllIn juli 1980 nam ABBA de videoclip voor hun nieuwe single The Winner Takes It All op in deZweedse badplaats Marstrand, o…
#1 Hits van 1980Voor een artiest is het een hele eer als al zijn of haar fans hun nummers mooi vinden. Maar het is voor een artiest hele…
Presidentsverkiezing Amerika: het kiesstelsel uitgelegdPresidentsverkiezing Amerika: het kiesstelsel uitgelegdOm de vier jaar kiest Amerika een nieuwe president. Maar voor veel Europeanen is de weg naar het Witte Huis ingewikkeld…
Beter dan het Origineel"Beter dan het Origineel", de nieuwe muziekshow van SBS6 welke dit najaar te zien zal zijn op televisie. De show zal gep…
Bronnen en referenties
 • http://www.sbs6.nl/programmas/the-winner-takes-it-all/pagina/tickets-4/
 • Quote: http://www.sbs6.nl/programmas/the-winner-takes-it-all/
 • http://www.sbs.nl/
 • http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/282200/The_Winner_Takes_It_All.html
 • http://nl.wikipedia.org/wiki/Beau_van_Erven_Dorens
 • http://www.imdb.com/name/nm0886833/

Reageer op het artikel "SBS6: The Winner Takes It All, de talentenjacht"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Albert Jansen, 06-12-2014 22:44 #1
Geweldige show weer en vooral door de fijne en heerlijke presentatie ven Beau van erven dorens. Deze show verdient meer sterren dan andere zangshows.

Infoteur: Eddwin
Laatste update: 13-12-2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 6
Reacties: 1
Schrijf mee!