GTST Live; All you need is GTST

GTST Live; All you need is GTST Op 28 en 29 augustus 2015 wordt het spektakel GTST Live gehouden. Alle acteurs en actrices van de Nederlandse soap Goede Tijden Slechten Tijden komen samen op een podium om hun fans en een zinderende show te geven. In deze show worden de acteurs en actrices geïnterviewd, is er kans om je eigen vraag aan de cast te stellen en wordt er gezamenlijk gekeken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. De show wordt muzikaal ondersteund door acteurs en actrices die ook goed kunnen zingen en dansen. Voor de fans is de show een ultieme manier om meer te weten te komen over hun soap en alles er omheen. De Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden bestaat in 2015 al 25 jaar en dat wordt groots gevierd tijdens de jaarlijkse show GTST Live.

Thema liefde

Om het jubileum te vieren heeft de productie gekozen voor het thema Al you need is GTST. Het thema slaat op de liefde die al vele jaren in de soap te zien is en is een verbastering van het RTL programma All you need is love. De editie van 2015 is een heel bijzondere en voor fans een niet te missen theatershow.

De show zit bomvol verrassingen op het gebied van de liefde. Naast liefdesverrassingen voor de fans zijn er ook liefdesverrassingen voor de cast. Daarnaast zullen de GTST acteurs op het podium aanwezig zijn en stelt presentator Carlo Boszhard ze allerlei vragen, ook namens de fans in het publiek. Je komt tijdens de show dichterbij de acteurs en actrices als ooit tevoren. Ook krijg je als allereerste te zien wat er gebeurt na de zomercliffhanger van 2015, in de eerste aflevering van het volgende seizoen.

Shows

In totaal telt het GTST Live spektakel vier shows. Eén van de shows is op vrijdagavond en de andere shows zijn verdeeld over de zaterdag. De show op vrijdagavond begint om 20:15 uur en de shows van zaterdag beginnen om 11:15 uur, 15:45 uur en 20:15 uur.

Alle shows vinden plaats in de studio's van Endemol. Het adres van de show is Studio 1, MediArena 2 te Amsterdam-Duivendrecht. Deze plaats ligt vlakbij de plaats waar de soap dagelijks wordt opgenomen, de studio's van Goede Tijden Slechte Tijden.

Tickets voor de show zijn te verkrijgen via telefoonnummer 0900-3311332 (0,45 per minuut) of via de ticketservice Eventim. Via de ticketservice kan je ook bestellen op stoelnummer. Je kan dan zelf kiezen of je dichtbij het podium wil zitten of liever aan de zijkant bij een gangpad. De kosten voor de tickets zijn 42,50.

Eerste aflevering

Op 31 augustus 2015 zendt RTL Nederland de eerste aflevering van het 26ste seizoen uit. Deze uitzending wordt tijdens het GTST Live Event al gepresenteerd aan het publiek. Echte fans kunnen de eerste aflevering dus 2 of 3 dagen eerder zien.

De cliffhanger van seizoen 15 eindigde spectaculair en de echte fans willen maar al te graag weten hoe dit afloopt. We zagen onder andere dat Bing en Ludo samen een afspraak hadden om elkaar beter te leren kennen, nu Bing en Ludo's dochter, Nina een relatie hebben. Ze gingen kleiduiven schieten maar dit liep niet af zoals ze gehoopt hadden. Uit frustratie gooide Bing zijn geweer op de grond, wat per ongeluk af ging en naar Ludo schoot. Ludo viel neer.

Aysen voelde zich al dagen niet lekker en haar vriend Sjoerd vond dat ze echt eens naar de dokter moest gaan. Aysen gehoorzaamde uiteindelijk en de dokter vertelde haar dat ze zwanger is.

Tijdens een groot feest werd er afscheid genomen van Vincent die naar het buitenland ging. Alle genodigden werden behoorlijk dronken en ontwaakten op een vreemde plaats. Zo belandde Rikki naast haar ex Sjoerd in bed, terwijl ze behoorlijke ruzie hadden. Wiet belandde in een luchtballon. Thijs werd naakt wakker op straat met een lelijk woord op zijn voorhoofd. Lucas en Sacha ontwaakten in huize Kramer met een rondrennend kind. En Jef ontwaakte in zijn eigen stamkroeg met een foto waar hij behoorlijk van schrok.

De mensen die naar GTST Live gaan zijn de eerste die de afloop van deze cliffhanger zien.

Lees verder

© 2015 - 2020 Anteur, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Interessante weetjes over Goede tijden, slechte tijdenInteressante weetjes over Goede tijden, slechte tijdenGoede tijden, slechte tijden is een soapserie die vanaf oktober 1990 op de Nederlandse televisie te zien is. De soap is…
De soap Goede tijden, slechte tijdenDe soap Goede tijden, slechte tijdenDe eerste aflevering van Goede tijden, slechte tijden was op 1 oktober 1990 en hiermee is het de langstlopende Nederland…
Anouk  Update en Close up (recensie cd en dvd)recensieAnouk Update en Close up (recensie cd en dvd)Anouk Teeuwe heeft een aantal albums uitgebracht dat geen studioalbums zijn. In 2004 komt ze met twee releases tegelijke…
Waar ligt Meerdijk?Waar ligt Meerdijk?Meerdijk is de woonplaats van de personages uit Goede tijden, Slechte tijden. Meerdijk bestaat niet echt maar is fictief…

Populaire detectives op tv: Morse, Lewis, Wallander en meerPopulaire detectives op tv: Morse, Lewis, Wallander en meerRegelmatig is op televisie een detective te zien. Dat is een prozaïsche vertelling waarin een gepleegde misdaad wordt op…
Gouden Televizier-Ring: alle nominaties en winnaars 2019Gouden Televizier-Ring: alle nominaties en winnaars 2019De Gouden Televizier-Ring is de belangrijkste publieksprijs voor de Nederlandse televisie. Het Nederlandse publiek heeft…
Bronnen en referenties
  • http://gtst.nl/#!/uitgelicht/nieuws/c7739890-321f-4152-8518-e637c4f0a7ca
  • http://gtst.nl/#!/uitgelicht/plus/856d9ef5-0bc9-476f-aa5a-3abe52a54250
  • http://gtst.nl/#!/branded
  • http://www.eventim.nl/gtst-live-tickets.html?affiliate=ENL&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=504227
  • http://www.televizier.nl/nieuws/amusement/soap/gtst-live-event-in-teken-van-de-liefde.6301725.lynkx

Reageer op het artikel "GTST Live; All you need is GTST"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Anteur
Laatste update: Januari 2017
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 5
Schrijf mee!