InfoNu.nl > Muziek en Film > Televisie > Wat doet de nieuwe K3 na K3 zoekt K3?

Wat doet de nieuwe K3 na K3 zoekt K3?

Na een zinderende finale van het programma K3 zoekt K3, op vrijdagavond 6 november 2015, waarin de opvolgsters van zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman werden gevonden wordt het een drukke tijd voor de nieuwe K3. Kersverse K3'tjes Marthe de Pillecyn, Klaasje Meijer en Hanne Verbruggen hebben de weken na K3 zoekt K3 een overvolle agenda. Er wordt gerepeteerd voor de afscheidstournee, die ze samen met Karen, Kristel en Josje zullen doen. Er worden fotoshoots gehouden om de K3-lunchboxen te voorzien van een nieuw plaatje en de nieuwe cd wordt ingezongen. De avond na de onthulling van de nieuwe K3 hebben Marthe, Klaasje en Hanne even de tijd om te genieten, maar al snel wordt er een heleboel verwacht van de nieuwe K3'tjes.

De eerste persconferentie

Direct na de K3 zoekt K3-show heeft het drietal een eerste persconferentie. K3 wordt verwacht in een zijgang van de studio, waar ze plaats mogen nemen op een zitje. Voor de nieuwe leden van K3 is dit eerste interview wat onwennig, maar ook de pers zelf lijkt geen treffende vragen te kunnen stellen. Er wordt gevraagd of het drietal blij is met de combinatie die ze vormen en de meisjes reageren op elk van deze vragen heel positief. Ook wordt er gevraagd naar de favoriete nummers van Marthe, Klaasje en Hanne. Marthe noemt als favoriete nummer het nummer Alleen door jou. Hanne vindt het nieuwe nummer Kus van de juf erg leuk.

Fotoshoots

De volgende dag staan de eerste fotoshoots op de planning. De K3-lunchboxen moeten voorzien worden van het nieuwe drietal en hier zijn nieuwe foto's voor nodig. Veel van de foto's zijn ook al voor het nieuwe album 10.000 luchtballonnen. De foto's worden vooral gemaakt in de nieuwe regenboogjurkjes. Deze staan symbool voor het nieuwe album.

Op maandag 9 november 2015 wordt bekendgemaakt dat Kristel Verbeke nog geen afscheid neemt van het K3-tijdperk. Kristel zal de nieuwe manager worden van de drie dames. Zij wil op deze manier haar kennis over K3 overdragen op de nieuwe meisjes. Kristel zal de meisjes overal in ondersteunen, zodat zij niet meteen in het diepe worden gegooid. Stefan Staes, die onder andere al in de bootcamps van K3 zoekt K3 op televisie is geweest, wordt de tourmanager van K3. Hij zal de nieuwe K3 met een busje van optreden naar optreden vervoeren en zal bij deze optredens ook de leiding nemen. Kristel zal wat meer op de achtergrond haar bijdrage leveren aan bijvoorbeeld zang, kleding en dans. Ook samen met Kristel wordt er een fotoshoot gehouden.

Clip opnemen

In die eerste week als nieuwe K3 is het voor de meisjes ook tijd om de nieuwe videoclip op te nemen. Het gaat om de videoclip van het nummer 10.000 luchtballonnen. In de studio's in het Vlaamse Schelle, wat net onder Antwerpen ligt, staat het vol met ballonnenbogen. Tussen al deze mooie gekleurde ballonnen mogen Marthe, Hanne en Klaasje de nieuwe clip opnemen. Op de set staat lachen voorop. Voor de dansmoves is K3-choreografe Axana Ceulemans aanwezig om de laatste tips door te geven. Kristel Verbeke houdt de fotografen en camera's op afstand van de dames, want ze moeten geconcentreerd blijven. De nieuwe clip moet er in een rap tempo opstaan, want hij wordt snel gelanceerd.

Nieuwe album inzingen

Ook het inzingen van het nieuwe album staat op de planning van de nieuwe K3. Het nieuwe album van de groep zal bestaan uit 12 nieuwe nummers, waaronder Kus van de juf en Jij bent de bom. Daarnaast bevat het album de 12 bekendste liedjes van K3 ingezongen door Marthe, Klaasje en Hanne. Het album staat gepland voor 18 december. Een leuk cadeau voor onder de kerstboom.

Afscheidstournee

Tenslotte staat de nieuwe K3 op 28 november 2015 in een kakelverse show met oude K3 Karen, Kristel en Josje. Voor de oude K3 een afscheidstournee en voor de nieuwe meisjes een introductie. De eerste afscheidstournee is in België en op 12 december 2015 heeft K3 de eerste afscheidstournee in Nederland. De tournee loopt door tot 17 april 2016. Vanaf dat moment hebben Karen, Kristel en Josje alles overgedragen aan Marthe, Hanne en Klaasje.

Lees verder

© 2015 - 2019 Anteur, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
K3 zoekt K3 in een nieuw televisieprogramma van SBS 6K3 zoekt K3 in een nieuw televisieprogramma van SBS 6Op 13 maart 2015 maakten Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen bekend dat zij gaan stoppen met de meidengroep K3…
De Speld in een Hooiberg: op zoek naar de ware liefdeDe Speld in een Hooiberg: op zoek naar de ware liefdeDe Waddeneilanden zijn populair bij televisiemakers en de eilanden spelen verschillende rollen in realityshows. In het a…
De boeren van Boer zoekt vrouw 2014-2015In september werd alweer het zevende seizoen ingeluid van het populaire programma Boer zoekt vrouw. Opnieuw stelden tien…
Afbeeldingen zoeken met Google, steeds meer mogelijkhedenAfbeeldingen zoeken met Google, steeds meer mogelijkhedenGoogle breidt constant uit, door bedrijven te kopen, maar ook door zelf nieuwe diensten te ontwikkelen. Eén van de nieuw…
Vind je weg in het Google-bosAls je via internet iets op wilt zoeken is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel infor…
Bronnen en referenties
  • http://www.ad.nl/ad/nl/5602/Muziek/article/detail/4182430/2015/11/10/Achter-de-schermen-bij-K3-Even-focus-meisjes.dhtml
  • http://tickets.studio100.nl/show/k3-k3-show-de-afscheidstour-van-karen-kristel-en-josje-nederland
  • https://www.youtube.com/watch?v=OplA33svjYo

Reageer op het artikel "Wat doet de nieuwe K3 na K3 zoekt K3?"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Anteur
Laatste update: 03-01-2017
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!