Temptation Island 2017: het spel en de koppels

Temptation Island 2017: het spel en de koppels Temptaton Island is een serie waarin vier koppels in een luxeoord gescheiden worden en bij tien begeerlijke vrijgezellen worden gezet voor elf dagen. Het doel van dit programma is om te kijken of de koppels deze test doorstaan en later nog een koppel vormen. Dit programma wordt dan ook gezien als de ultieme relatietest. Welke koppels zullen deelnemen in 2017?

Historie

Het programma is oorspronkelijk gestart in 2001 in Amerika. Wegens het grootse succes werd er ook een versie in Nederland en Vlaanderen van gemaakt. Sinds 2002 werden er zeven seizoenen uitgezonden. Deze zorgden voor hoge kijkcijfers. Na 2009 was er beslist om het programma stop te zetten. Zeven jaar later werd het programma voor het eerst weer opnieuw uitgezonden in Vlaanderen en Nederland. Deze keer niet als aparte series, maar met zowel Nederlandse als Vlaamse kandidaten.

Het programma

In Temptation Island worden vier koppels van elkaar gescheiden. Dit zijn twee Vlaamse en Twee Nederlandse koppels. De mannen en vrouwen worden naar een aparte plaats gebracht op een luxe eiland. Op deze plaats bevinden zich tien begeerlijke vrijgezellen van het andere geslacht. Dit zijn elke keer vijf Vlaamse en vijf Nederlandse vrijgezellen. De gescheiden koppels moeten elf dagen op deze plaats met de begeerlijke vrijgezellen logeren. In het oord waar de singles met de gescheiden koppels verblijven, worden op verschillende plaatsen camera's geplaatst. Ook in de badkamer en op de slaapkamers. Zo kan bewijsmateriaal gefilmd worden om te kijken of deze gescheiden koppels niet vreemdgaan.

Om de twee dagen wordt er een kampvuur georganiseerd. Tijdens dit kampvuur krijgen de koppels van elkaar beelden te zien van wat er de afgelopen twee dagen is gebeurd. Dit kan soms verrassende beelden opleveren.

Aan het einde van de tien dagen komen de koppels bij elkaar. Vaak hebben ze heel wat aan elkaar uit te leggen. Als laatste aflevering wordt er nagegaan welke koppels nog samen zijn en welke niet. Wie houdt stand in deze ultieme relatieproef?

Start Temptation Island 2017

Het programma is vooraf opgenomen en komt in februari 2017 op de televisie. Het wordt ook dit jaar gepresenteerd door de Vlaamse Annelien Coorevits en de Nederlandse Rick Brandsteder. Het belooft een spannende serie te worden. Het is door verschillende televisiezenders en kranten al uitgeroepen tot het 'guilty pleasure' van 2017.

De koppels van 2017

De vier koppels die deelnemen zijn bekend. Het eerste koppel is de Vlaamse Lize, 23 jaar en Jefferson, 21 jaar. Jefferson heeft in het verleden Lize al eens bedrogen. Lize weet dan ook dat dit opnieuw kan gebeuren in Tempation Island. Toch wil Jefferson er voor gaan. Hij wil Lize niet kwijtraken en graag het vertrouwen van zijn vriendin weer voor zich winnen.

Het tweede koppel is de Nederlandse Merijn 24 jaar, en Lisa, 21 jaar. Zij hebben al anderhalf jaar een fantastische relatie. Toch kwam er een half jaar geleden een haar in de boter. Lisa kwam er achter dat Merijn met andere vrouwen contact had. Ze doen voornamelijk mee aan het programma om te kijken of Merijn enkel aandacht heeft voor haar en of hij nog te vertrouwen is.

Als derde koppel hebben we de Vlaamse Jolien, 23 jaar en Herbert, 22 jaar. Deze twee zijn al zes jaren samen. Na twee leuke jaren kwam Jolien er achter dat Herbert haar had bedrogen. Ze besloot hem een tweede kans te geven, maar wel met een uitgaansverbod. Met dit programma heeft Herbert elf dagen lang geen uitgaansverbod. Hebert wil bewijzen voor Jolien dat hij trouw kan zijn, ook al is dat in het verleden anders geweest.

Het laatste koppel is de Nederlandse Niels, 26 jaar en Rosanna, 24 jaar. Deze twee hebben al twee jaar en zes maanden een serieuze relatie. Ze wonen ook al enkele maanden samen. Dit is het enige koppel dat tot nu toe trouw is gebleven aan elkaar. Ze vertrouwen er volledig op dat ze de ultieme test met glans zullen doorstaan.

De editie van 2016

De afleveringen van 2016 waren heftig. Het televisieprogramma haalde hoge kijkcijfers. Er vond ook veel bedrog plaats in de afleveringen. Toch wist één koppel het te overleven. De Nederlanders Kirsten en Regilio zijn ondertussen getrouwd en hebben hun eerste kindje. Voor hen is de ultieme relatietest goed geëindigd. De andere koppels zijn een ervaring rijker geworden en gaan met een nieuwe partner of single door het leven.
© 2017 - 2020 Leen0095, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Ex On The Beach Double Dutch 2018Ex On The Beach Double Dutch 2018Ex On The Beach Double Dutch is een Nederlandse variant van het programma Ex On The Beach. Hierbij worden singles op een…
Wat is de aantrekkingskracht van Temptation Island?Wat is de aantrekkingskracht van Temptation Island?Jong, oud, arts of nagelstyliste, het maakt niet uit, Temptation Island spreekt bij alle lagen in onze samenleving tot d…
Kitsch of Kassa, de spelshow van SBS 6 met Jochem van GelderKitsch of Kassa, de spelshow van SBS 6 met Jochem van GelderVanaf woensdag 25 maart 2015 komt er een nieuwe spelshow op de televisie. De spelshow Kitsch of Kassa is te zien op SBS…
Ex On The Beach Double Dutch 2017Ex On The Beach Double Dutch 2017Ex On The Beach Double Dutch is een Nederlandse variant van het programma Ex On The Beach. Het programma Ex On The Beach…

USA Up All Night: tv-programma van cultklassiekers & B-filmsUSA Up All Night: tv-programma van cultklassiekers & B-filmsUSA Up All Night was een televisieprogramma dat van 1989 tot en met 1998 op de Amerikaanse televisiezender USA Network w…
Wie is de Mol 2017Wie is de Mol 2017Wie is de Mol is een spannend spelprogramma. Aan dit spelprogramma doen tien bekende Nederlanders mee. Op zaterdag 7 jan…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Pexels, Pixabay
  • http://www.hln.be/hln/nl/929/TV-Gids/article/detail/2667984/2016/04/06/Welke-koppels-hebben-Temptation-Island-overleefd-En-Marvin-had-nog-iets-op-te-biechten.dhtml
  • http://www.vijf.be/temptationisland
  • http://www.hln.be/hln/nl/929/TV-Gids/article/detail/3057835/2017/01/18/Dit-zijn-de-koppels-die-zich-aan-Temptation-Island-wagen.dhtml

Reageer op het artikel "Temptation Island 2017: het spel en de koppels"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Leen0095
Laatste update: Februari 2020
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 4
Schrijf mee!