Ex On The Beach Double Dutch 2017

Ex On The Beach Double Dutch 2017 Ex On The Beach Double Dutch is een Nederlandse variant van het programma Ex On The Beach. Het programma Ex On The Beach is al langer bekend op MTV. Sinds 2016 is voor het eerst de Nederlandse versie op MTV uitgezonden. Omdat de kijkcijfers enorm hoog waren is besloten om een tweede seizoen te maken. Hierbij worden de kandidaten op een luxueus resort gedropt waarbij een voor een hun exen op het strand aankomen om de kandidaten hun reis om te toveren tot een hel.

Ex On The Beach Double Dutch 2017

Het concept

Het programma is uitgebouwd volgens een heel interessant concept. Er worden op voorhand kandidaten gezocht die graag op een luxueuze vakantie gaan met andere vrijgezelle mannen en vrouwen. Deze komen aan in een luxueuze villa met een groot zwembad en mooi strand. De kandidaten worden met elkaar op date gestuurd door een tablet. Ze feesten en flirten er op los. Wanneer de droomreis omslaat en duidelijk wordt dat ze in een ander programma zitten, worden op onvoorspelbare momenten telkens drie kandidaten door de tablet naar het strand gestuurd. Daar wachten ze op een strandstoel tot een van hun exen uit het water komt. Nadat duidelijk is welke ex aanwezig is, mag de ex met een van de andere kandidaten op date. Na de date logeert de ex tot het programma op zijn einde is mee in het resort. Sommige exen komen naar het resort om wraak te nemen, andere willen opnieuw een relatie opbouwen met hun ex. Vaak komt er heel veel drama aan te pas. Toch blijft het telkens uitkijken naar de volgende ex die zal arriveren op het strand.

Vernieuwingen

In 2016 is het programma in de Nederlandse versie voor het eerst uitgezonden op MTV. Voor de editie van 2017 zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Zo arriveren er meer exen op het strand dan in de vorige editie. Verder weten de deelnemers ook al op voorhand dat ze meedoen aan Ex On The Beach Double Dutch. Ze hebben zich dus vrijwillig ingeschreven. Iets wat de deelnemers van de eerste editie nog niet wisten.

Spoiler

Bij de start van deze editie is uitgelekt dat Chiara, een verleidster van Temptation Island, ook deelneemt als een van de exen in het programma.

De kandidaten

Vlamingen

Hanna is 19 jaar oud, wat haar ook de jongste kandidate van deze groep maakt. Ze noemt zichzelf vastberaden en temperamentvol. Ze heeft een heel goed beeld van de ideale man en is ook van plan deze in dit programma te vinden.

Alisa is 20 jaar oud en alles behalve bescheiden. Zelf zegt ze dat haar glimlach haar visitekaartje is. Ze is enorm zelfzeker en vindt zichzelf het mooiste meisje van heel het programma. Verder kan ze ook heel jaloers zijn. Dit zorgt voor veel drama in de serie.

Yoshi is 22 jaar oud en beweert al heel wat ervaring te hebben met vrouwen. Hij houdt voornamelijk van een sterke vrouw die weet wat ze wil. Het is een groot pluspunt als ze ook een mooie lach heeft.

Mike is 23 jaar en houdt enorm van feesten. Iets wat hij van plan is zoveel mogelijk te doen in het resort. Mike houdt niet van delen en beschermt enorm wat van hem is. Met Mike wil je dus zeker geen ruzie.

Nederlanders

Esmee en Sharon zijn 20 jaar oud. Het is voor het eerst dat er een tweeling meedoet in het programma. Toch schrikt dat hen niet af. Zelf zeggen ze in de intro dat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Ze beschrijven zichzelf als gestoord, impulsief en enthousiast. Bovendien is Sharon biseksueel terwijl Esmee alleen op mannen valt.

Shelby is 20 jaar oud en model. Ze is net zoals Sharon biseksueel en houdt van flirten. Succes verzekerd in dit programma.

Bastiano is 25 jaar oud en de oudste deelnemer van de groep. Hij is lang, gespierd en heel zelfzeker. Zelf beweert hij een klein hartje te hebben. Verder wil Bastiano geen vaste relatie tot hij 35 jaar is. De dames zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Jeffrey is 24 jaar en houdt van nep. Dit laat hij ook duidelijk merken bij de vrouwen. Verder is hij niet op zijn mond gevallen. Jeffrey houdt van vrouwen die snel jaloers worden.

Waar en Wanneer?

Ex On The Beach Double Dutch was vanaf 14 mei 2017 te volgen elke zondag om tien uur ís avonds op MTV. Het seizoen is ondertussen afgelopen.

Lees verder

© 2017 - 2020 Leen0095, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
The Voice Of Holland, the sing offElke coach beschikt na de audities (blind auditions) over 16 kandidaten. Door middel van de battles is dit aantal terug…
Wie is de Mol 2017Wie is de Mol 2017Wie is de Mol is een spannend spelprogramma. Aan dit spelprogramma doen tien bekende Nederlanders mee. Op zaterdag 7 jan…
Biografie: Beach BoysBiografie: Beach BoysDe Beach Boys zijn ontstaan in 1961 en opgericht door Brian Wilson, Dennis Wilson, Carl Wilson, Mike Love en Al Jardine.…
Wie is de Mol? 2017, locaties in het centrum van PortlandWie is de Mol? 2017, locaties in het centrum van PortlandIn 2017 speelde het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? zich af in het Amerikaanse Oregon, een staat in het noor…

VPRO Zomergasten: 32 seizoenen, 172 gasten, 15 presentatorenVPRO Zomergasten: 32 seizoenen, 172 gasten, 15 presentatorenJournalist en televisiepresentator Peter van Ingen is medebedenker van VPRO Zomergasten. Het televisieprogramma wordt ja…
Peking Express: het populaire televisieprogrammaPeking Express: het populaire televisieprogrammaHet Nederlands/Belgisch televisieprogramma 'Peking Express' bestaat sinds 2004 en wordt tot 2017 al zeven seizoenen lang…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Sharonang, Pixabay
  • http://www.mtv.be/news/105474-online-exclusives-ex-on-the-beach-double-dutch
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Ex_on_the_beach
  • http://www.flair.be/nl/uit-thuis/416362/deze-9-prachtige-kandidaten-vliegen-binnenkort-hun-exen-in-de-haren-in-ex-on-the-beach-double-dutch#
  • http://www.hln.be/hln/nl/33202/Joepie/article/detail/3138156/2017/04/20/Yay-Binnenkort-start-het-tweede-seizoen-van-Ex-on-the-Beach-Double-Dutch.dhtml

Reageer op het artikel "Ex On The Beach Double Dutch 2017"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Leen0095
Laatste update: Augustus 2019
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 5
Schrijf mee!