Holland's Next Topmodel, HNTM

De finale van de populaire serie Hollands next topmodel is alweer in zicht. In dit artikel de kandidaten die tot dusver in de race zijn om Hollands next topmodel te worden en de juryleden die de kandidaten iedere week de kandidaten beoordelen.

Deelneemsters

Yvette (17 jaar)

De zeventienjarige Yvette Broch woont in het kleine dorpje Monster bij haar ouders. Ze volgt het HAVO op een middelbare school. Ze is naast het modellenwerk veel bezig met haar sport handbal. Ze is een buitengewoon talent, ze tot voor kort uitkwam voor het Nederlands team. Ze handbalt bij Quintus uit Kwintsheul. Ze is in het 7 tal van coach René Romeijn een van de vaste waardes van het team. Haar team won dit seizoen de nationale beker, maar verloor de landstitel van concurrent VOC uit Amsterdam.

Later wil Yvette verder in de modellenwereld en droomt ze van een eigen kledinglijn.

Jennifer (19 jaar)

Jennifer woont in Alkmaar bij haar ouders. Zij heeft al wat meer ervaring met het modellenwerk, ze heeft al enkele kleine opdrachten gedaan. Ze wil al van jongs af aan topmodel worden en zag dit als een grote kans. De jury vindt dat Jennifer iets te veel de clown uithangt en dat ze daar het meest last van heeft. Jennifer heeft heel lang op de toneelschool gezeten, dus de drama lessen gaan haar goed af.

Ananda (21 jaar)

Ananda is half Canadees en woont samen met haar vriend. Vlak voor ze mee ging doen aan Hollands next topmodel heeft ze een opleiding tot meubelmaker gevolgd. Ananda is tot haar 18e modellenwerk gedaan. Ananda houdt ervan om zelf lingerie te maken.

Maj-Britt (19 jaar)

De Gooise Maj-Britt woont op dit moment bij de ouders van haar vriend maar is van plan met hem te gaan samenwonen. Ze volgt de opleiding Media en Informatie Communicatie Management aan de HvA. De vriend van Maj-Britt heeft haar opgegeven omdat hij haar heel geschikt vind voor dit werk. Ook zij heeft al verschillende opdrachten gedaan, waaronder een opdracht in New York.

Patricia (18 jaar)

Vanaf dat Patricia een klein en ondeugend meisje was heeft ze maar een droom: model worden. Ze wilt graag de beste zijn en zal er alles aan doen om het zo lang mogelijk uit te houden in het huis van Hollands next topmodel.
Ze is werkzaam als verkoopster en volgt de opleiding Management Assistent.

Annika (17 jaar)

Annika volgt het VWO in Arnhem. Ze heeft nog niet zo veel ervaring in de modellen wereld, zij heeft nog geen opdrachten gedaan. Wel zat ze bij de laatste 30 van Elite Model Looks, een andere modellen wedstrijd.

Joosje (16 jaar)

Joosje woont in Leiden, is 16 jaar oud en is onlangs geslaagd voor haar VMBO exames. Joosje begon op school met VWO, is teruggezet naar HAVO en uiteindelijk VMBO afgerond. Ook zij is een groentje in het Modellenvak, ze heeft zich bij 5 verschillende modellenbureau's ingeschreven, maar bij alle 5 afgewezen.

Daniëlle (20 jaar)

Daniëlle woont in Zwijndrecht en heeft haar studie voor doktersassistente afgerond. Zij heeft ook nog geen grote opdrachten gedaan.

Victoria (20 jaar)

Victoria haar moeder komt uit Rusland, haar vader uit Duitsland. Ook zij volgd het VWO in Amstelveen en woont in een studentenflat. Een van haar belangrijkste hobbys vind ze sport, ze is dan ook dagelijks in de sportschool te vinden.

Claudia (22 jaar)

Claudia houdt zich tot voor kort niet echt bezig met het modellen leven, haar grootste passie is DJ'en. Ze staat op het punt haar eerste album uit te brengen.

Laura (20 jaar)

Laura woont op zichzelf in Groningen. Zij hoopt heel ver te komen in Holland's next Topmodel omdat ze vindt dat ze het verdient. Ze maakt snel vrienden en is niet bang dat dat een probleem zal worden.

Jury

Daphne Deckers

Daphne heeft natuurlijk veel ervaring in de modellenwereld en kan de kandidaten als geen ander advies geven.

Philip Riches

Philip is een van de beste fotografen van de wereld. Hij is geboren en opgegroeid in Australië. Hij heeft voor verschillende grote merken gewerkt, zoals Tommy Hilfiger.

Rosalie van Breemen

Ook Rosalie is topmodel en won als 15 jarige de Miss Panorama-verkiezing. Ze heeft verschillende modelbladen in bezit en is momenteel werkzaam in Parijs.

Hilmar Mulder

Hilmar is hoofdredacteur van Grazia, een van de belangrijkste modebladen van Nederland.

Mariana Verkerk

Mariane is de catwalk coach van Hollands next topmodel. Ze werkt al ruim 20 jaar succesvol als fotomodel en heeft op de catwalk gestaan in New York, Parijs, Milaan en Tokyo.

Update 26 mei

Ondertussen zijn er nog maar 4 dames in de strijd om Hollands next Topmodel te worden, namelijk Yvette, Patricia, Ananda en Jennifer. Het nederlandse volk kan per telefoon stemmen wie uiteindelijk Hollands next Topmodel wordt. Volgende week wordt de finale live uitgezonden op RTL 5.

Update 3 juni

Gisteravond heeft Ananda Holland's next topmodel gewonnen. In de live uitzending was het heel spannend, maar met een ruime meerderheid van de stemmen won Ananda. Halverwegen de aflevering moest er 1 model afvallen, Patricia was de ongelukkige.
© 2008 - 2020 Sjoerdvo, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Hollands Next Top Model: Seizoen IIIHollands Next Top Model: Seizoen 3! Daphne Deckers is de nieuwe presentatrice van het succesvolle televisieprogramma, wa…
Models: Tyra BanksModels: Tyra BanksTyra Banks is een amerikaans supermodel, een televisie persoonlijkheid en heeft haar eigen talkshow 'The Tyra Banks Show…
Ek voetbal 19921992 is het jaar dat het EK voor de 9e keer word gehouden. Dit jaar is Zweden het gastland om het EK te mogen organisere…
EK voetbal 1976Tijdens het EK van 1976 in Joegoslavië bereikt Nederland voor het eerst in de geschiedenis de finaleronde van het EK. Ne…

Ik wed dat ik het kanIk wed dat ik het kan is een programma op RTL 4 wat de kandidaten de gelegenheid geeft hun talent te laten zien. De kand…
Televisie: ExtrasExtras is een Britse humorserie over het wel en wee van figuranten. De serie werd tussen 2005 en 2007 uitgezonden door B…

Reageer op het artikel "Holland's Next Topmodel, HNTM"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Vic, 09-06-2008 21:37 #4
Coco rosie-rainbow warriors kwam erin voor.

Manon, 08-06-2008 18:54 #3
Hoe heet dat liedje waar ze met die russische kleren lopen?

Dominggus, 02-06-2008 21:50 #2
Vraag; het einde muziek… van wie is het:-)

Melod (infoteur), 07-05-2008 12:00 #1
Ananda of Yvette moet winnen, en Maj-Britt er heel snel uit :P

Infoteur: Sjoerdvo
Laatste update: 03-06-2008
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Reacties: 4
Schrijf mee!