Ex On The Beach Double Dutch 2018

Ex On The Beach Double Dutch 2018 Ex On The Beach Double Dutch is een Nederlandse variant van het programma Ex On The Beach. Hierbij worden singles op een luxueus resort gedropt waarbij ze daten met elkaar, maar er zit een addertje onder het gras. Via de 'tablet of terror' worden ze soms naar het strand gestuurd waar er een van hun exen uit de zee zal komen. Daar zitten ze dan de rest van de vakantie mee opgescheept.

Ex On The Beach Double Dutch

Bij Ex On The Beach verblijven acht kandidaten (vier mannen en vier vrouwen) in een luxueus resort. Daar hebben ze de tijd van hun leven. Elke avond is er een feestje. De acht kandidaten leren elkaar kennen en gaan met elkaar op date. Dit gebeurt door middel van een tablet die hen opdrachten geeft. Na een paar dates verandert de tablet in de tablet of terror. Deze tablet stuurt telkens drie kandidaten naar het strand. Daar wachten ze op het strand. Vanuit de zee komt één van de exen van één van de kandidaten naar het strand. De ex krijgt onmiddellijk een date met één van de drie kandidaten en verblijft dan net zoals de andere kandidaten op het resort tot het einde van het programma. Exen kunnen met verschillende redenen naar het resort komen. Zo zal de ene naar het resort komen om opnieuw een relatie op te bouwen met de kandidaat die daar zit. Andere exen zijn boos en willen enkel wraak. Dit leidt vaak tot ruzies en drama.

Veranderingen

Bij Ex On The Beach Double Dutch schrijf je je dit seizoen zelf in voor het programma. Dit wil zeggen dat je op voorhand weet dat je een ex zal tegenkomen in het programma. Dit is een verschil met vorig seizoen in 2017. Toen dachten de kandidaten dat ze een mooie strandvakantie cadeau kregen.

De kandidaten

De kandidaten van Ex On The Beach Double Dutch zijn sinds 26 april 2018 bekend.

Mannen

De eerste man die meedoet aan het programma is onder sommigen al bekend. Het gaat om niemand minder dan de Nederlander Alex Maas. Alex is 27 jaar en deed ook al mee aan Temptation Island 2017. Daar probeerde hij Rosanna te verleiden. Alex vindt zichzelf een dominant type. Hij neemt ook steevast de leiding om vrouwen te versieren. Zo durft hij zelfs meerdere vrouwen tegelijk daten. Toch zou Alex zijn best doen om in Ex On The Beach zijn goede kant te laten zien aan de andere deelnemers.

De tweede man die deelneemt aan het programma is Jordan, 27 jaar. Jordan is net als Alex van Nederland. Jordan ziet vrouwen als een uitdaging. Hij zal ze dan ook onmiddellijk proberen te versieren. Naar eigen zeggen staan de vrouwen in een rij voor hem klaar. Hij doet mee aan het programma om zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen.

De derde man is een 25-jarige Vlaming die Roy heet. Roy vindt zichzelf een echte playboy die het hart van elke vrouw sneller kan doen slaan. Verder houdt Roy niet van leugens. Bovendien komt zijn mama op de eerste plaats voor hem.

De vierde en laatste man is Nico, ook een Vlaming. Nico is 23 jaar en beschrijft zichzelf als een flirterige feestvierder die ook wel ijdel kan zijn. Bovendien heeft hij koppige momenten. Net zoals Alex durft Nico verschillende vrouwen tegelijk daten. Hij verwacht zelf dat dit wel eens voor problemen kan zorgen in het programma.

Vrouwen

De eerste vrouw die meedoet is de 23-jarige Elodie. Elodie komt uit Nederland en is recht voor de raap. Ze heeft altijd een mening klaar en durft deze luid te verkondigen. Toch heeft ze een soms ook klein hartje.

De tweede vrouw is de Nederlandse Channah. Channah is 23 jaar en heeft naar eigen zeggen veel exen. Er zouden zelfs bekende personen tussen zitten. Verder praat Channah soms iets te snel en denkt ze later pas na. Wat in dit programma wel voor drama kan zorgen. Bovendien wordt Channah zeer snel verliefd.

De derde vrouw die meedoet is de 24-jarige Lie. Lie is een Vlaamse schone met verschillende tattoos. Zelf wil ze geen tattoos op buik en borsten omdat ze zo vrouwelijk mogelijk wil blijven. Ook Lie kan voor heel wat drama zorgen in het programma. Ze geeft zelf toe dat ze heel jaloers kan zijn als het om mannen gaat. Bovendien wordt ze niet graag afgewezen.

De laatste vrouw die meedoet is de Vlaamse Jamecia. Jamecia is 27 jaar en heeft exotische looks. Met deze looks kan ze veel mannen versieren. Ze houdt dan ook van flirten. Zeker als ze een glaasje gedronken heeft. Jamecia hoopt ooit model te kunnen worden voor Playboy.

Waar en wanneer?

Ex On The Beach Double Dutch is vanaf zondag 6 mei wekelijk te zien om 22.00 op MTV. Het programma is ondertussen afgelopen.

Lees verder

© 2018 - 2020 Leen0095, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Tv-programma The Masked SingerTv-programma The Masked SingerThe Masked Singer is een tv-programma waarin bekende Nederlanders een optreden geven waarbij zij een lied zingen. Echter…
Wie is de Mol 2017Wie is de Mol 2017Wie is de Mol is een spannend spelprogramma. Aan dit spelprogramma doen tien bekende Nederlanders mee. Op zaterdag 7 jan…
Celebrity Pole Dancing  seizoen 1 op RTL 5Celebrity Pole Dancing seizoen 1 op RTL 5Op zondag 14 september 2014 start het eerste seizoen van het spraakmakende programma waarin BN'ers gaan paaldansen op RT…
The Voice Of Holland, the sing offElke coach beschikt na de audities (blind auditions) over 16 kandidaten. Door middel van de battles is dit aantal terug…

Termen en spreuken uit The Handmaid's Tale nader verklaardTermen en spreuken uit The Handmaid's Tale nader verklaardThe Handmaid's Tale is een serie van Hulu en MGM die onder meer wordt aangeboden op Videoland en wordt uitgezonden door…
Van onschatbare waarde: concept, experts en kijkcijfersVan onschatbare waarde: concept, experts en kijkcijfersVan onschatbare waarde is een programma van omroep MAX waarin mensen de kans krijgen om hun bijzondere objecten aan een…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Sharonang, Pixabay
  • https://www.cosmopolitan.com/nl/entertainment/a19837079/ex-on-the-beach-double-dutch-2018-kandidaten/
  • http://newsmonkey.be/article/88022
  • http://newsmonkey.be/article/88215
  • http://www.tv-visie.be/nieuws/internationaal/dit-zijn-de-kandidaten-van-mtvs-ex-on-the-beach-double-dutch---video_88596/

Reageer op het artikel "Ex On The Beach Double Dutch 2018"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Leen0095
Laatste update: Oktober 2019
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 5
Schrijf mee!