The Voice of Holland, the live shows

Het is zover, de live shows van The Voice Of Holland zijn van start gegaan. Na the blind auditions en the battles in het tijd om van de 24 talenten te beste eruit te pikken. In de resterende shows zingen de talenten liedjes in diverse stijlen. Aan het eind van elke show bepaald het publiek welk talent en naar de sing-off moet, zodat de coach uiteindelijk bepaald die er toch nog een kans krijgt in de volgende live show. In dit artikel kunt u alles over deze spectaculaire strijd nalezen.

Live shows

Tijdens de live shows zingen de talenten allemaal een solo. Deze solo wordt becommentarieerd door de coaches. Ook kan het zijn dat de talenten een duet zingen met zijn of haar coach of een ster. Dit optreden wordt niet van commentaar voorzien.
Het publiek beslist wie er in de sing-off zitten. Door te stemmen komen namelijk alle favorieten in een 'veilige zone' terecht. De 2 of 3 mindere talenten moeten voor het einde van de show nogmaals hun lied ten gehoren brengen, zodat de coach uiteindelijk kan kiezen wie er nog door mag naar een volgende live show.
Team Angela en team Nick en Simon starten in de eerste live show. In deze show zijn er aan het einde 3 mindere kandidaten, waarvan er 2 zullen afvallen. In de tweede live show zijn de teams Borsato en Van Velzen aan de beurt. Ook van deze teams vallen er 3 talenten af. Vanaf de derde live show valt er echter telkens maar 1 kandidaat af, waardoor er ook maar 2 kandidaten hoeven te presteren in de sing-off.

Eerste live show

Team Angela

Erwin Nyhoff; 39 jaar, woonachtig in Heeten, stond in de jaren '90 met zijn band The Prodigal Sons op alle podia.
Niels Geusebroek; 32 jaar, woonachtig in Amsterdam, stond als zanger van de band Silkstone op Pinkpop en Lowlands.
Laura Estevez; 29 jaar, woonachtig in Amsterdam, schreef liedjes samen met leden van de band Van Dik Hout. Begon met hen de Laura Estevezband
Rodney Elzer; 21 jaar, woonachtig in Groningen, studeert aan het conservatorium en zingt als zanger in een kroeg.
Daniël van der Zee; 38 jaar, woonachtig in Almere, is voormalig straatmuzikant, zingt in 3 bandjes en is muziekdocent.
Gino Emnes; 35 jaar, woonachtig in Amsterdam, speelde in musicals als Fame en The Lion King.

Afvallers 1e live show, team Angela

Team Nick en Simon

Charly Luske; 33 jaar, woonachtig in Almere, zong in boyband Velvet en speelde in diverse musicals.
Chirs Hordijk; 28 jaar, woonachtig in Wageningen, vanaf zijn vijftiende kon hij een drumstel kopen en zong hij in diverse bandjes.
Marloes van Ommeren; 23 jaar, woonachtig in Wezep, is begonnen met zingen in de kerk, zit inmiddels op het conservatorium en deed backing vocals voor o.a. Ruth Jacott en Hind.
Danjil Tuhumena; 37 jaar, woonachtig in Appingedam, speelde en zong jarenlang in familieband The Family Song.
Jomy Boky; 31 jaar, woonachtig in Venlo, zingt sinds haar zeventiende in bandjes en trad daarmee op tot in de VS.
Emmanuel Anning; 32 jaar, woonachtig in Amsterdam, zingt sinds zijn zevend ein een coverband.

Afvallers 1e live show, team Nick en Simon

Tweede live show

Team Borsato

Iris Kroes; 18 jaar, woonachtig in Drachten, speelt vanaf haar achtste harp en maakt vanaf haar veertiende deel uit van een zangduo.
Bart Brandjes; 49 jaar, woonachtig in Amsterdam, deed mee aan het Songfestival.
Sharon Doorson; 24 jaar, woonachtig in Rotterdam, zong in Raffish, zit nu op het conservatorium en geeft zangles.
Marieke Dollekamp; 21 jaar, woonachtig in Utrecht, komt uit een muzikaal gezin, zingt in een band of tijdens jamsessies.
Ivanildo Kembel; 35 jaar, woonachtig in Landsmeer, begon op zijn tiende te zingen in een koor.
Nora Dalal; 30 jaar, woonachtig in Amsterdam, maakt ook deel uit van Raffish en zong als achtergrondzangeres bij grote artiesten als Jennifer Lopez.

Afvallers 2e live show, team Borsato

Team Van Velzen

Paul Turner; 25 jaar, woonachtig in Amsterdam, heeft in verschillende musicals gespeeld.
Sasha van Beek; 26 jaar, woonachtig in Amsterdam, won op haar zestiende de prijs 'Best Vocalist' bij een Jazz Festival in Nieuw-Zeeland, treedt op met band op alleen en geeft zangles.
Michelle Flemming; 24 jaar, woonachtig in Bussum, zong als kind bij Kinderen Voor Kinderen, volgt nu een opleiding aan de Herman Brood Academie.
Guy Barzily; 32 jaar, woonachtig in Groningen, vertrok vanuit Tel Aviv naar New York en Engeland om aan zijn muzikale carriére te werken en werkt nu als pianist in Groningen.
Christopher Max; 49 jaar, woonachtig in Amsterdam, is absoluut geen groentje, kent mensen als Lenny Kravitz en speelde met een lid van Gun's N' Roses.
Wouter Vink; 28 jaar, woonachtig in Arnhem, was tijdens zijn studententijd bezig met muziek, later koos hij voor een baan.

Afvallers 2e live show, team Van Velzen

Derde live show

Afvaller 3e live show, team Angela Afvaller 3e live show, team Nick en Simon
Rodney Elzer: Everlasting Love

Rodney stond in de sing-off tegen Laura Estevez
Danjil Tuhumena: Chariot

Danjil stond in de sing-off tegen Marloes van Ommeren

Vierde live show

Afvaller 4e live show, team Borsato Afvaller 4e live show, team Van Velzen
Marieke Dollekamp; Tell me about it

Marieke stond in de sing-off tegen Bart Brandjes
Guy Barzily;Rock with you

Guy stond in de sing-off tegen Michelle Flemming
© 2011 - 2020 Datvw, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
The Voice Of Holland, potentiële winnaarsDe finale van The Voice Of Holland is alweer in zicht. De kandidaten doen hun uiterste best om de live shows te overleve…
The Voice Of Holland, the sing offElke coach beschikt na de audities (blind auditions) over 16 kandidaten. Door middel van de battles is dit aantal terug…
The voice of Holland, the blind auditionsHet tweede seizoen van The Voice Of Holland (TVOH) is weer van start gegaan. Vanaf 23 september 2011 zit Nederland weer…
The Voice Of Holland, the battlesHet programma 'The Voice Of Holland' bestaat uit verschillende fasen. Na de productieaudities komen de blind auditions,…

Victorious tv-serie: personages en castVictorious tv-serie: personages en castVictorious (ook wel geschreven als VicTORIous) is een Amerikaanse sitcom, uitgezonden door de zender Nickelodeon. Victor…
Serious Request 2011: Serious Request in LeidenSerious Request zamelt jaarlijks geld in voor een goed doel in een ander werelddeel. Serious Request is een actie van 3F…
Bronnen en referenties
  • www.thevoiceofholland.com.

Reageer op het artikel "The Voice of Holland, the live shows"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Datvw
Gepubliceerd: December 2011
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!