InfoNu.nl > Muziek en Film > Televisie > The Voice Of Holland, potentiële winnaars

The Voice Of Holland, potentiële winnaars

De finale van The Voice Of Holland is alweer in zicht. De kandidaten doen hun uiterste best om de live shows te overleven. Het publiek stemt massaal en de coaches staan voor moeilijke keuzes. In dit artikel leest u wie er bij welke coach het meeste kans maakt op een finaleplaats.

Team Nick en Simon

The blind auditions
Charly Luske (It's a man's world)
Alle 4 de coaches draaiden om na 4 seconden. Nick en Simon draaiden als eerste voor Charly. Hij koos voor Nick & Simon, omdat hij het duo niet kent en de andere coaches wel.

The battles

Charly VS Tom (For the first time)
Commentaar: De battle was gelijkwaardig. Charly heeft een prachtstem en een fantastische uitstraling. Ook heeft hij goed gepresteerd onder de druk van een favorietenrol

Zong in de eerste live show: Have a litte faith.
Zong in de derde live show: Run to you.

Team Angela Groothuizen

The blind auditions
Erwin Nyhoff (The river)
Erwin deed auditie met zijn gitaar en mondharmonica. Alle coaches draaiden zich na 13 seconden om voor Erwin. Angela draaide als eerste, na 7 seconden. Erwin heeft voor Angela gekozen, omdat hij een zwak voor haar heeft. 'Ze heeft een warme uitstraling'.

The battles

Erwin VS Carmen (Dancing in the dark)
Commentaar: Angela moet altijd huilen als Erwin zingt. Hij is zeker een liveshow-kandidaat

Zong in de eerste live show: Go your own way.
Zong in de derde live show: Always on my mind.

Team Marco Borsato

The blind auditions
Sharon Doorson (It's a man's world)
Alle coaches draaiden om voor Sharon. Van Velzen draaide als eerste, na 15 seconden. Sharon koos voor Marco, omdat hij het meest enthousiast reageerde.

The battles

Sharon VS Jan Hendrik (One love)
Commentaar: Marco had pijn in zijn buik van deze battle. Sharon heeft afgerekend met het feit dat ze alleen maar een mooie vrouw is, ze heeft namelijk ook een dijk van een stem.

Zong in de tweede live show: Ain't no other man. (Sharon kwam in deze live show op miraculeuze wijze in de sing-off terecht. Gelukkig vond Marco het voor haar nog een tijd om te gaan.)
Zong in de vierde live show: Crazy in love.

Team Van Velzen

The blind auditions
Wouter Vink (Still haven't found what I'm looking for)
Angela draaide als eerste om na 1 minuut. Op het allerlaatse moment drukte Van Velzen ook voor Wouter. Omdat Van Velzen Wouter's eerst keus was, koos hij voor hem.

The battles

Wouter VS Loise Jade (Against all odds)
Commentaar: Loisa heeft een prachtig countrygeluid. Wouter is echter veel verder in zijn ontwikkeling. De repetitie was geniaal, maar nu maakte Loisa een aantal foutjes.

Zong in de tweede live show: I don't wanna be.
Zong in de vierde live show: Heaven.

Uiteindelijke finalekandidaten

In dit artikel zijn de potentiële winnaars beschreven, al lang voordat de 4 finalekandidaten bekend waren.
Helaas klopte de verwachting niet. De finalekandidaten per coach zijn:
  • Marco Borsato: Iris Kroes
  • Angela Groothuizen: Erwin Nyhoff
  • Nick en Simon: Chris Hordijk
  • Van Velzen: Paul Turner
Iris Kroes is in dit rijtje een aangename verrassing. Zij stond naast een mega talent (Sharon Doorson), maar men koos toch voor de meer 'old school stijl' die Iris ten gehore bracht samen met haar harp.

© 2011 - 2020 Datvw, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
The Voice Of Holland, the sing offElke coach beschikt na de audities (blind auditions) over 16 kandidaten. Door middel van de battles is dit aantal terug…
The Voice Of Holland, the battlesHet programma 'The Voice Of Holland' bestaat uit verschillende fasen. Na de productieaudities komen de blind auditions,…
The voice of Holland, the blind auditionsHet tweede seizoen van The Voice Of Holland (TVOH) is weer van start gegaan. Vanaf 23 september 2011 zit Nederland weer…
The Voice of Holland, the live showsHet is zover, de live shows van The Voice Of Holland zijn van start gegaan. Na the blind auditions en the battles in het…
Sandra van Nieuwland: de sensatie van The Voice of Holland 3Sandra van Nieuwland: de sensatie van The Voice of Holland 3In de zomer van 2012 deed Sandra van Nieuwland auditie bij The Voice of Holland. De 35-jarige Sandra liet een fantastisc…
Bronnen en referenties
  • www.thevoiceofholland.com

Reageer op het artikel "The Voice Of Holland, potentiële winnaars"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Datvw
Laatste update: 21-01-2012
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!