Gratis Online Televisie (TV) kijken op je PC (Live)

Gratis Online Televisie (TV) kijken op je PC (Live) Hoe geweldig is dat: gratis online televisie kijken op je PC via internet! Het kan nu zelfs live of praktisch live. Je kunt vandaag de dag op een legale manier gratis televisie kijken online. Via het internet kun je in hoge kwaliteit tv kijken met behulp van een aantal websites. Je bent natuurlijk niet gebonden aan je PC. Je kunt ook gratis tv kijken op je laptop, iPad, iMac, iPhone en zelfs op je Wii. Lees hier hoe televisie online kijken werkt en waar je tv programma's kunt streamen. In dit artikel wordt uitsluitend ingegaan op volledig legale manier.

Televisie kijken online op je PC

Steeds meer mensen schakelen van het televisietoestel over naar de computer. Op deze wijze hoef je niet op gezette tijden thuis te zijn wanneer je programma verschijnt. Je kunt het terugkijken wanneer je maar wilt. Maar dat is niet alles. Het is ook mogelijk om live televisie te kijken online op je pc. Er zijn een aantal websites die dit aanbieden. Sommige zijn gratis, maar anderen niet. Lees hier hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Juist op zoek naar series en films met Nederlandse ondertiteling? Dan kunt in Gratis online films kijken met ondertiteling terecht om te lezen hoe dat moet en waar dat kan.

Is gratis online televisie kijken legaal?

Dat hangt natuurlijk helemaal af van wat je aan het doen bent. Als je simpelweg programma's terug wilt kijken via Uitzendinggemist is dat prima. Ook het live streamen van programma's van de publieke omroep is natuurlijk zonder problemen. De zenders plaatsten immers zelf de programma op hun website. Bij het live-streamen van programma's waar jij als kijker niet de rechten voor hebt, is het een grijzer gebied. Het is niet strafbaar, maar het is ook niet legaal.

Hoe kun je online televisie kijken via internet zonder te betalen?

Dit kan op veel verschillende manieren. Laten we eerst de manier bespreken van het niet live kijken naar tv programma's en series. Daarna bespreek ik hoe je via live-streams online tv kunt kijken. Beide manieren zijn heel gemakkelijk om te doen en kosten niet al te veel tijd.

Gratis Nederlandse tv programma's kijken online

Onderhand is iedereen wel bekend met Uitzendingemist.nl. Op deze uitstekende en gebruiksvriendelijke website kun je alle tv programma's, series en films terugkijken die op de publieke omroep zijn vertoond. Dus hier kun je slechts Nederland 1, 2 en 3 online kijken. Ook voor alle andere commerciële zenders zijn er echter programma gemist websites online. Daarbij bieden ze ook altijd een programma overzicht aan zodat je precies kunt zien wanneer wat uitkomt. Een overzicht van de beste legale sites:
  • Hebikietsgemist.nl
  • Programmagemist.nl
  • Kijktvonline.nl

Gratis live televisie kijken online

Voor klanten van bijvoorbeeld KPN en Telfort is het mogelijk om gratis televisie te kijken via internet op hun Laptop, iPad etc. Ze hoeven slechts een App. te downloaden en ze kunnen er tegen aan. Dit wordt ook wel interactieve televisie genoemd. Hier wil ik het echter hebben over live-streams. Tot nu toe bieden eigenlijk alleen de publieke omroepen dit aan. Deze Nederlandse tv-programma's kun je bijna direct live kijken. Zodra het is begonnen kun je met enkele minuten vertraging de uitzending inhalen op bijvoorbeeld uitzendingemist.nl of gewoon op de website van desbetreffende zender. Er zijn ook veel websites die beweren dat ze ook gratis live online televisie aanbieden, maar dit komt vaak op hetzelfde neer. Als je vooral geïnteresseerd bent in tv series, raad ik video on demand websites aan of subscriber websites zoals Netflix en Ximon.nl.

Dus er zijn meerdere manieren beschikbaar voor gratis online tv kijken op je PC via het internet. Je zult al snel een website vinden die je in de toekomst veel gaat bezoeken. Veel kijkplezier!

Lees verder

© 2012 - 2020 Euromark, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Live voetbal en meer sporten gratis op je pc kijken!Live voetbal en meer sporten gratis op je pc kijken!Tegenwoordig worden er geen volledige voetbalwedstrijden op televisie uitgezonden. We moeten het maar doen met een samen…
Netflix op je tv met Wii of Wii UHeb jij een Netflix-account? Dan wil je misschien je favoriete series en films niet alleen op je computer kijken, maar o…
Streamingdienst Kijk.nl - gratis online tv kijken bij TalpaStreamingdienst Kijk.nl - gratis online tv kijken bij Talpa'Kijk.nl' is de naam van de streamingdienst van Talpa Media. Hierop kan men online naar de tv-programma's kijken van de…
EK voetbal 2021: 3e duel van Nederland, live tv & livestreamEK voetbal 2021: 3e duel van Nederland, live tv & livestreamHet is nog niet bekend wie de tegenstander van Oranje is bij haar derde poulewedstrijd op het EK van 2021. Die tegenstan…

Series terugkijken via Uitzending GemistSeries terugkijken via Uitzending GemistJe zou haast vergeten dat we het ooit zonder hebben gedaan: Uitzending gemist. Je hoeft niet langer thuis te blijven om…
Heartland paardenranch, op televisie en dvdHeartland paardenranch, op televisie en dvdDeze meeslepende serie is erg populair onder de paardenliefhebbers. Maar ook als je dat niet bent, is het een prachtige…

Reageer op het artikel "Gratis Online Televisie (TV) kijken op je PC (Live)"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Euromark
Laatste update: 16-01-2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Special: Online films kijken
Schrijf mee!