Alle lengtes van beroemdheden onder de vrouwen

Alle lengtes van beroemdheden onder de vrouwen Altijd al eens willen weten hoe groot de beroemdste vrouwen nou zijn? Tijd om een aantal beroemdheden onder de loep te nemen. Dit is een erg handig artikel waar je kunt aflezen hoe groot jouw favoriete beroemdheid onder de vrouwen is en natuurlijk nog een kleine omschrijving van de beroemdheid erbij.

Beroemdheden en hun lengte

Beroemdheden lijken op het scherm en podium altijd erg groot. Maar schijn bedriegt. Niet alle beroemdheden zijn zo groot als je denkt. De meeste beroemdheden zijn namelijk erg klein. Zo kun je een paar beroemdheden opnoemen die maar een lengte hebben van ongeveer 1.55 cm, dit natuurlijk van de vrouwen. Natuurlijk zijn niet alle beroemdheden zo klein. Maar het viel toch wel erg op dat de meeste gemiddeld genomen de vrouwen niet al te groot zijn.

Laten we dan maar eens beginnen met de beroemde vrouwen. Je kunt ook nog wat informatie over alle beroemdheden vinden. Erg handig natuurlijk. Ze staan ook nog eens op alfabet van hun achternaam.

Christina Aguilera 1.56 cm

Christina Aguilera staat bekend om haar zangtalent. Al vanaf vroege leeftijd is ze begonnen met zingen. Christina Aguilera heeft een erg moeilijke jeugd gehad door het huiselijk geweld van haar vader. Haar vroegere jeugd heeft veel invloed gehad op de muziek zoals: Oh mother. Ze heeft een aantal bekende liedjes zoals: Genie in a bottle, Dirty, Car Wash, Hurt.

Jennifer Aniston 1.64 cm

Jennifer Aniston is een bekende actrice en heeft een aantal prijzen gewonnen met haar acteer talent. Jennifer Aniston is bekend geworden door haar rol in de serie ‘Friends’. Verder heeft ze nog in meerdere films gespeeld waaronder de bekende film: Bruce Almighty.

Jessica Alba 1.68 cm

Jessica Alba is een Amerikaanse actrice. Ook zij heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept. Jessica Alba begon met het spelen in reclames en met gastrollen. Maar al gauw begon ze met de grotere rollen en speelde in een aantal films zoals: The Killer inside me.

Jessica Biel 1.70 cm

Jessica Biel is op haar jonge leeftijd met 12 al begonnen met haar carrière als musicalactrice en zangeres. Hierna begon ze als tienermodel en al gauw ging ze verder als actrice. Ze acteerde in de filmserie 7th heaven. Met deze serie is ze bekend geworden in de acteerwereld. Jessica Biel speelde ook in de film The A-team.

Cheryl Cole 1.60 cm

Cheryl Cole is een zangeres maar staat meer bekend als de ex-vrouw van Ashley Cole. Ashley Cole is een beroemde voetballer van Engeland. Cheryl Cole is echter bekend geworden als zangeres door het programma Popstars. Cheryl Cole heeft dit programma gewonnen. Nadat zij dit programma had gewonnen is ze verder gegaan in de meidengroep ‘Girls Aloud’.

Madonna Ciccone 1.61 cm

Madonna is een beroemde zangeres en actrice. Ze is begonnen in een klein bandje maar al gauw werd ze steeds bekender. We kennen haar als de ‘Queen of Pop’. Dit heeft ze te danken aan haar vele hits en haar kleding stijl. Madonna heeft erg veel hits op haar naam staan zoals: Like a Virgin, Material girl en Into the groove. Madonna is ongeveer 25 jaar bekend en is nog steeds actief.

Penelope Cruz 1.63 cm

Penelope Cruz is van Spaanse afkomst en is een Spaanse filmactrice. Zij is bekend geworden door een bijrol en heeft zelfs hiermee een prijs gewonnen. Haar eerste films waren in Spaans maar al gauw begon ze ook in Engelstalige films te spelen met een Spaans accent. Ze heeft onder meer in Pirates of the carribean gespeeld, bandidas en G-force.

Robyn Rihanna Fenty 1.73 cm

Robyn Rihanna Fenty beter bekend als Rihanna is een beroemde zangeres van Barbados. Rihanna brak door met haar bekende nummer Pon de replay en hier volgde nog A girl Like me en S.O.S. Deze hits brachten haar verder. Rihanna bracht haar nieuwe album Good girl gone bad in 2007 uit. Van dit album heeft Rihanna ook een aantal hits zoals Umbrella, Rehab en don’t stop de Music. Dit album verkreeg platina.

Megan Fox 1.63 cm

Megan Fox is begonnen met een beroep als model. Al gauw begon Megan Fox met acteren en kwam haar acteer debuut in 2001. Megan Fox stopte op 16 jarige leeftijd al met school, ze was er van overtuigd dat ze haar carrière als actrice kon voort zetten. Haar doorbraak was toch echter met de beroemde film ‘Transformers’ in 2006.

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta) 1.55 cm

Lady Gaga of terwijl Stefani Joanne Angelina Germanotta heeft Italiaans bloed. Ze is echter een Amerikaanse zangeres. Lady Gaga is de meest spraakmakende zangeres door haar uiterlijk en kleding stijl. Ook heeft Lady Gaga erg opvallende videoclips die zij zelf schrijft. Haar eerste hit was: ‘Just Dance’. Hierop volgde al gauw meer hits en er komen er nog meer.

Selena Gomez 1.63 cm

Selena Gomez is een jonge actrice en zangeres. Ze staat bekend van de serie Wizards of waverly place. Selena Gomez is ontdekt tijdens een auditie van Disney Channel in 2002. Ook staat Selena Gomez bekend om haar relatie met Justin Bieber. Selena Gomez is bezig met haar zang carrière en dit gaat erg goed. Ze heeft al wat bekende nummers waar van één ‘Who says’ is.

Vanessa Hudgens 1.55 cm

Vanessa Hudgens is een Amerikaanse actrice, model en zangeres. Ze startte haar carrière als actrice al erg vroeg en speelde in de bekende series: The suite life of Zack & Cody, Drake & Josh. In 2006 maakte Vanessa Hudgens haar debuut en kreeg ze een rol in High School Musical. Ze is een beroemde zangeres geworden door High school musical. Ze speelde in High school musical 1,2 en 3.

Angelina Jolie 1.69 cm

Angelina Jolie is een Amerikaanse actrice en getrouwd met Brad Pitt. Zij bestaan bekend om hun geadopteerde kinderen. Zij heeft een aantal prijzen gewonnen met haar beroep als actrice in George Wallace. Angelina Jolie kennen de meeste echter van Lara Croft: Tomb Raider. Sindsdien is Angelina Jolie één van de beste betaalde actrices.

Kim Kardashian 1.57 cm

Kim Kardashian is een Amerikaanse actrice, model en styliste. Kim Kardashian is bekend geworden door haar eigen programma’s over haar privéleven. Kim Kardashian is mede bekend geworden door haar vader Robert Kardashian die een beroemde advocaat is. Haar vader is overleden aan kanker. Ondanks dit gaat haar privéleven en het programma Keeping up with the Kardashians gewoon door.

Keira Knightley 1.70 cm

Keira Knightley is een beroemde Britse actrice en onder meer bekend van de Pirates of the carribean als Elizabeth Swan. Zij is al vroeg begonnen met haar beroep als actrice, haar ouders waren toneelschrijfsters en hier begon haar carrière. Na de film reeks Pirates of the carribean heeft ze al een aantal bekende films op haar naam staan. Ze is bekend van King Arthur, The Duchess, Pride and prejudice.

Beyonce Knowles 1.68 cm

Beycone Knowles staat bekend alleen onder haar artiestennaam Beyonce. Beyonce heeft een lange weg afgelegd en is een Songwriter en bekende R&B zangeres. Ze is een winnares van maar liefst 16 grammy awards. Beyonce is haar carrière begonnen in een meidengroep Destiny’s Child. Beyonce is later verder gegaan als solozangeres en dit gaat haar erg goed af. Ze heeft een dijk van een stem en heeft al veel hits op haar naam staan.

Avril Lavigne 1.56 cm

Avril Lavigne is van Canadese afkomst en een zangeres, songwriter en actrice. Avril Lavigne begon al op jonge leeftijd met haar zangtalent op zestien jarige leeftijd. Ze kreeg een platencontract bij Arista Records. Helaas mislukten deze pogingen. Nadat Avril Lavigne naar LA verhuisde begon het pas goed te lopen en schreef ze zo haar eerste album. Uit dit eerste album creëerde Avril Lavigne een aantal hits: Complicated, I’m with you, Sk8ter Boi, Losing grip en Let go.

Leona Lewis 1.70 cm

Leona Lewis is een zangeres met Engelse afkomst. Leona Lewis wist in de show The X Factor te winnen. Zo begon haar carrière te lopen en bracht ze haar eerste single ‘A moment Like this’. Dit was een cover van Kelly Clarkson. Deze single bracht een record en zo werd Leona Lewis bekend. Leona Lewis ging na het programma gewoon door met haar carrière en schreef het album ‘Spirit’. Uit dit album kwam een andere hit ‘Bleeding Love’.

Lindsay Lohan 1.64 cm

Lindsay Lohan is een actrice, zangeres en model. Lindsay Lohan begon op jonge leeftijd al als model. Dit al op 3 jarige leeftijd. Ook heeft ze vroeger in veel reclame spotjes gespeeld als kind acteur. Zo ging ze ook spelen in verschillende films. Echter werd Lindsay Lohan pas echt bekend van de film Mean girls en Freaky Friday. Lindsay Lohan wordt tot nu toe op de voet gevolgd door de media door haar gebeurtenissen in privéleven.

Jennifer Lopez 1.65 cm

Jennifer Lopez is een bekende zangeres en actrice. Ook is ze een ontwerpster en mode icoon. Ze staat beter bekend onder de naam J.Lo. J.Lo is begonnen met acteren en later startte zij ook een zangcarrière die erg goed verloopt tot de dag van vandaag. Ze heeft een aantal hits op haar naam staan zoals: On the Floor en Jenny from the Block. Ze staat ook bekend om haar parfums waar haar naam J.Lo weer op terug is te zien.

Ashley Olsen 1.55 cm

Ashley Olsen is een tweeling zus van Mary Kate Olsen hier staat ze ook bekend om. Ze is al op erg vroege leeftijd begonnen met acteren en is te zien in de serie Full house. Dit samen met haar zusje Mary Kate Olsen. Samen hebben zij in veel films samen gespeeld. Ashley en Mary Kate zijn hebben en eigen stijl en dat is ook te zien op de foto’s. Ashley Olsen is niet te zien in films waar ze alleen speelt.

Mary Kate Olsen 1.52 cm

Mary Kate Olsen staat bekend als de tweeling zus van Ashley Olsen. Samen zijn ze ook bekend geworden op zeer jonge leeftijd. Deze twee dames zijn bekend geworden in de serie Full House. Dit was haar aller eerste film waar haar beroep als actrice begon samen met haar zus. Mary Kate Olsen is een mode-icoon samen met haar zus Ashley Olsen. Ook nu acteert Mary Kate Olsen nog, ze heeft ook een aantal films op haar naam staan zonder haar zuster Ashley Olsen.

Hayden Panettiere 1.53 cm

Hayden Panettiere is een Amerikaanse zangeres en actrice. Hayden was als baby al te zien in reclames en is haar carrière dus al erg vroeg gestart. Na deze reclames kreeg ze vaste rollen in een aantal soaps. Ze heeft ook al in een aantal films gespeeld zoals: Bring it on: All or nothing, Law and order. Hayden Panettiere is beter bekend van de serie Heroes. Hayden Panettiere is altijd nog actief en speelt ook in de film ‘Scream 4’. Ook gaat ze door het leven als een zangeres. Ze is te horen op de soundtrack van de film Bring it on: All or nothing.

Katy Perry 1.70 cm

Katy Perry is een Amerikaanse zangeres en echter nog niet zo lang bekend. Haar doorbraak kwam bas in 2008 met het liedje I kissed a girl. Het nummer was in 20 landen de nummer 1. In 2010 bracht Katy Perry haar nieuwe album uit ‘Teenage Dream’. Op dit album heeft ze ook een aantal hits zoals: Last Friday Night, E.T, Firework, Teenage Dream en Hot n Cold. We kunnen waarschijnlijk nog veel meer hits van Katy Perry verwachten!

Shakira Isabel Mebarak Ripoll 1.56 cm

Shakira Isabel Mebarak Ripoll beter bekend als Shakira is van Colombiaanse afkomst. Ze is een beroemde zangeres die zowel Spaanse nummers als Engelse nummers schrijft. Haar carrière startte al op vroege leeftijd toen ze 13 was. Echter pas in 2001 brak Shakira door met het nummer Whenever, wherever. Hierna had Shakira nog veel meer hits zoals: La Tortura, Don’t Bother, She wolf, Gypsy en niet te vergeten Waka Waka. Dit nummer was het nummer van het WK. Er komen nog veel meer hits aan van Shakira.

Kristen Stewart 1.63 cm

Kristen Stewart is een Amerikaanse actrice. Kristen Stewart is voormalig in thrillers en dramafilms te zien. Kristen Stewart is als kindster bekend van Panic Room. Natuurlijk niet te vergeten is Kristen Stewart nu en in het heden bekend als actrice in de saga Twilight als Isabella Swan/Cullen. Kristen Stewart heeft haar bekendheid te danken aan deze film reeks.
© 2011 - 2024 Lisateamo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoeveel verdienen de internationale artiesten?Hoeveel verdienen de internationale artiesten?Sommige artiesten die internationaal zijn doorgebroken, verdienen tientallen miljoenen per jaar. Ze weten niet hoe lang…
Stylisten, waarom zijn ze zo machtig geworden?Stylisten, waarom zijn ze zo machtig geworden?Waarom hebben de stylisten van beroemdheden tegenwoordig zoveel macht? Vroeger zorgden ze alleen ervoor dat mensen goed…
Beroemdheden die hun lichaamsdelen laten verzekerenBeroemdheden die hun lichaamsdelen laten verzekerenTerwijl Jan Modaal uit probeert te vogelen hoe hij zijn reis of auto moet verzekeren, zijn er beroemdheden die hun licha…
Beauty: make-up tips voor het voorjaarBeauty: make-up tips voor het voorjaarNaast de bekende mode- en cosmeticahuizen zijn de filmsterren en zangeressen mede bepalend wat het modebeeld wordt voor…

Bruce Springsteen: een levende legendeBruce Springsteen: een levende legendeBruce Springsteen is een naam die niemand onbekend in de oren klinkt. Met hits zoals "Streets of Philadelphia" en "Born…
Zangeres: AdeleAdele Laurie Blue Adkins is al op jonge leeftijd doorgebroken als zangeres en behoort nu tot de internationale top. Adel…
Bronnen en referenties
  • http://www.wikipedia.nl
  • http://www.celebheights.com
Lisateamo (19 artikelen)
Laatste update: 24-06-2011
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.