Alle lengtes van beroemdheden onder de mannen

Alle lengtes van beroemdheden onder de mannen Nu ook een artikel over de lengte van de beroemdste mannen. Erg handig als je nieuwsgierig bent hoe lang bijvoorbeeld Tom Cruise is. Weet je nog niet alles over jouw favoriete mannelijke beroemdheid? Dan staat er ook nog eens een handig stukje informatie over deze beroemdheid.

Beroemdheden en hun lengte

Vaak worden de lengtes van de mannen erg onderschat. Op het podium of op het bioscoop scherm lijken ze zoveel groter en breder. Wanneer je de beroemdheden pas in het echt ziet, zie je hoe groot ze eigenlijk zijn. Wat op valt is dat niet alle mannen breed en groot hoeven te zijn om beroemd te worden. Niet elke beroemde man is knap.

Alles staat hier overzichtelijk weergeven en op alfabet van hun achternaam.

Justin Bieber 1.66 cm

Justin Bieber wie kent hem nou niet zou je zeggen. Justin Bieber brak door als zanger op het internet, namelijk via Youtube. Justin Bieber begon op 12 jarige leeftijd met zingen. Justin Bieber is erg muzikaal, dat is wel te zien aan wat voor een aantal instrumenten hij allemaal kan bespelen. Justin Bieber speelt drums, gitaar, piano en trompet. Ook deze mannelijke beroemdheid begon klein. Justin Bieber deed mee aan lokale zangwedstrijd, waar hij tweede eindigde. Justin Bieber zette het filmpje van de lokale zangwedstrijd op youtube voor vrienden en familie die er niet bij konden zijn. Al gauw werd Justin Bieber ontdekt door een medewerker van Usher en tekende later in 2008 een contract.

Orlando Bloom 1.79 cm

Orlando Bloom is een Engelse acteur en is bekend geworden door zijn rol in Lord of The Rings als Legolas. Echter heeft Orlando Bloom geen auditie gedaan voor deze rol. Hij had namelijk auditie gedaan voor de rol ‘Faramir’. De regisseur vond Orlando Bloom meer geschikt als Elf. Na Lord of The Rings heeft Orlando Bloom de rol bemachtigd van Will Turner in de films Pirates of the Caribbean. Orlando Bloom is gelukkig getrouwd en heeft een zoontje. Ondanks dat gaat zijn acteercarrière nog steeds door.

Chace Crawford 1.79 cm

Chace Crawford is een Amerikaanse acteur. Chace Crawford was niet van plan om acteur te worden maar zijn moeder moedigde hem aan. Nadat hij naar Californië verhuisde kreeg Chace Crawford verschillende rollen. Zijn doorbraak was in 2006 met een rol in de film The Covenant. In 2007 kreeg hij een rol in Gossip Girl en is daar nog bekender door geworden bij de vrouwen.

Tom Cruise 1.72 cm

Tom Cruise is een acteur die begon met acteren in 1981. Tom Cruise speelde zijn eerste rol in de film Endless Love. Al gauw volgde er meer rollen voor Tom Cruise. In 1983 brak Tom Cruise door met de films Risky Business en All the Right Moves. Maar echt beroemd werd Tom Cruise door de rollen in de film Top Gun en The Color of Money. Tom Cruise kon je vanaf 1986 een beroemde acteur noemen. Er volgde nog veel films en nog steeds is Tom Cruise een beroemde acteur.

Johnney Depp 1.75 cm

Johnney Depp is een Amerikaanse acteur, maar is op 16 jarige leeftijd begonnen als muzikant. Hij besloot om te stoppen met school en gaf alles op voor zijn bandje The Flame. Later nam het bandje een andere naam aan The Kids en werden ze langzamerhand bekend. Al snel viel het bandje uiteen en door geldgebrek begon Johnney Depp zijn acteercarrière. Zijn doorbraak kwam met de serie 21 Jump Street. Na veel ervaring opgedaan te hebben kwamen de films Pirates of the Caribbean. Veel fans zien Johnney Depp als voorbeeld.

Zac Efron 1.73 cm

Zac Efron begon zijn acteercarrière in 2002 met gastoptredens in televisieseries. In 2004 kreeg hij een rol in de sere Summerland. Dankzij de fans van Zac Efron kreeg hij een grotere in deze serie. Summerland liep niet goed en werd stop gezet. Na deze serie kreeg Zac Efron nog wat gastrollen in de bekende serie CSI Miami en NCIS. Een jaar later brak Zac Efron door met een rol in de film High School Musical. Zac Efron zet zijn acteercarrière gewoon door en is ook te zien in 17 Again, New Year’s Eve en The Lucky one.

Enrique Iglesias 1.87 cm

Enrique Iglesias is een Spaanse zanger en vooral bekend onder de vrouwen. Eind de jaren 90 begon Enrique Iglesias ook met het zingen van Engelstalige liedjes. Zijn eerste hit was Si tú te vas en daarna kwam Bailamos die in het Spaans gezongen zijn. Al gauw werden de Engelse singles ook bekend zoals Rhythm Divine. Ook acteert Enrique Igleasias. Zo is hij te zien in de film Once Upon a Time in Mexico.

Ashton Kutcher 1.89 cm

Ashton Kutcher staat bekend als acteur en presentator. Ashton Kutcher is vooral bekend geworden door het programma Punk’d en de serie That ‘70s show. Ashton Kutcher is niet alleen bekend geworden door het acteren maar ook door zijn relaties met Demi Moore en Britney Murphy. Ook What Happens in Vegas is een bekende film waar Ashton Kutcher in speelt.

Taylor Lautner 1.74 cm

Taylor Lautner heeft zijn carrière te danken aan zijn karate coach. Hij haalde hem over om een auditie te doen voor een Burger King advertentie. Het gezin stond achter zijn acteercarrière. Taylor Lautner en zijn gezin reisde overal heen om audities te doen. Al vanaf zijn 10e kreeg Taylor Lautner verschillende rollen in televisieseries als My Wife and Kids en Summerland. De doorbraak van Taylor Lautner was in 2005 in de film The Adventures of Sharkboy en Lavagirl. In 2008 werd Taylor Lautner bekend met de rol Jacob Black die hij speelt in de Twilight Saga.

Jude Law 1.80 cm

Jude Law is een Engelse acteur. Hij begon met acteren om 1994 en kreeg een rol in de film The Crane. In 2000 werd hij genomineerd voor een Academy Award. Deze award won hij niet, maar wel een Bafta Award. Zijn doorbraak was in de film The Talented Mr. Ripley in 2000. Jude Law is nog steeds bezig met zijn acteercarrière en is ook te zien in Sherlock Holmes.

Jared Leto 1.75 cm

Jared Leto is een Amerikaanse acteur. Jared Leto is verkozen door het magazine “People” als één van de 50 mooiste mensen ter wereld. In 1998 heeft hij samen met zijn broer een rockband opgericht die de naam 30 Seconds to Mars heet. Ook is die natuurlijk bekend geworden om zijn relatie met Cameron Diaz. Jared Leto is nog steeds met zijn acteer en zangcarrière bezig.

Robert Pattinson 1.84 cm

Robert Pattinson is een acteur en kent iedereen van de Twilight Saga. Voordat hij hier begon heeft hij nog in andere films gespeeld. Zijn eerste filmrol was in Ring of the Nibelungs. Robert Pattinson heeft echter wat tegenslagen gehad in de filmwereld. Hij werd namelijk kort voordat de film The Woman Before en de Royal Court Theatre ontslagen en vervangen. Later dat jaar begon de carrière van Robert Pattinson beter te worden en was hij te zien als Carlo Kannewasser in Harry Potter en de Vuurbeker. Al gauw werd hij beroemd door de rol als Edward Cullen in de film Twilight.

Brad Pitt 1.80 cm

Brad Pitt wilde al van jongs af aan beroemd worden. Zo ging hij naar Los Angeles om acteerlessen te kunnen betalen. Ook Brad Pitt begon met bijrollen en saaie bijbaantjes om het allemaal werkelijkheid te maken. Je kunt wel zeggen dat Brad Pitt het erg goed gelukt is om door te breken, al zijn harde werk is beloond. Zijn doorbraak was in de film Thelma and Louise. Brad Pitt is nog steeds als acteur te zien in films. Hij acteert niet alleen, maar houd zich ook bezig met het produceren van films.

Daniel Radcliffe 1.65 cm

Voordat Daniel Radcliffe zijn carrière begon bij de reeks Harry Potter heeft hij eerst nog een bijrol gespeeld in de film The Tailor of Panama. In 2000 heeft Daniel Radcliffe verschillende audities doorstaan om de hoofdrol Harry Potter te bemachtigen. Harry Potter was natuurlijk zijn doorbraak. Na Harry Potter speelt hij in een thriller The Woman In Black en een film Kill Your darlings die in 2013 uit komt.

Arnold Schwarzenegger 1.83 cm

Arnold Schwarzenegger staat bekend als een brede grote man. Hij is dan ook een bodybuilder, maar staat ook bekend als acteur. Deze man is erg veelzijdig, want hij was ook nog eens gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. In 1964 begon Arnold Schwarzenegger als bodybuilder, dit hielt hij vol tot 1980. Arnold Schwarzenegger is Oostenrijks en vertrok in 1983 naar Amerika. Nadat hij verhuisd was naar Amerika begon hij in 1970 als acteur.

Will Smith 1.87 cm

Will Smith is een acteur en rapper, hij kreeg een bijnaam The Fresh Prince als Rapper. Hij werd bekend als duo maar ging later solo verder. Hij brak door met zijn solo Men in Black in 1997. Later werd Will Smith ook gevraagd voor vele films. Hierdoor werd hij één van de bekendste acteurs. Will Smith heeft aardig wat films op zijn naam staan waaronder Men in Black, Hitch, Bad Boys, I Am Legend, Hancock en Men in Black 2. Ook heeft hij films geproduceerd namelijk The Karate Kid waar zijn zoon de hoofdrol speelt.

Channing Tatum 1.85 cm

Channing Tatum begon zijn carrière in de modellenwereld. Hij heeft voor veel verschillende bekende merken gewerkt zoals Emporia Armani, Gap en Dolce & Gabbana. Channing Tatum begon met acteren in 2004 nadat hij al wat televisiereclames achter de rug had. Sinds de film Coach Carter is Channing Tatum doorgebroken en richt zich meer op zijn acteercarrière dan zijn modellenwerk.
© 2012 - 2023 Lisateamo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Celebrity studies - Beroemdheden in de wetenschapCelebrity studies - Beroemdheden in de wetenschapCelebrity studies duidt op de benadering van beroemdheden en alles wat hierbij komt kijken door middel van wetenschappel…
De lengte van beroemde mannenDe lengte van beroemde mannenActeurs, zangers en sporters zijn vaak de droom van elke vrouw. Hoe lang zijn deze sterren eigenlijk? In dit artikel kan…
Justin Bieber, levensloop en carrière!Justin Bieber, levensloop en carrière!Justin Bieber werd op 1 maart 1994 geboren in Stratford Ontario in Canada. Hij begon al jong met zingen en bespeelde al…
Paparazzi: positief of negatief?Paparazzi: positief of negatief?Paparazzi zijn fotografen. Ze fotograferen beroemdheden, en maken daarmee foto's waarmee vaak veel geld kan worden verdi…
Eindtune Avondetappe Mart Smeets: Buenas Noches, DalidaEindtune Avondetappe Mart Smeets: Buenas Noches, DalidaAan het einde van de Avondetappe van Mart Smeets, tijdens de Tour de France klonk jarenlang elke avond het melancholieke…
Bronnen en referenties
  • www.celebheights.com
  • www.wikipedia.com
Lisateamo (19 artikelen)
Gepubliceerd: 28-06-2012
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.