InfoNu.nl > Muziek en Film > Entertainment > Wie is de Mol? 2018: mogelijke deelnemers en locatie

Wie is de Mol? 2018: mogelijke deelnemers en locatie

In januari 2018 start het 18e seizoen van Wie is de Mol?. Wie is de Mol? is een televisieprogramma waarin tien bekende Nederlanders geld proberen te verdienen voor de pot. Echter, één van hen saboteert de boel en aan de kandidaten en het Nederlandse publiek is de opdracht deze man/vrouw te ontmaskeren. De winnaar van het programma krijgt het bij elkaar gespeelde geld. Wie is de Mol? is in 2013 bekroond met de gouden Televizier-ring.

Wie Is De Mol? 2018


Art Rooijakkers

Art Rooijakkers presenteert ook het 18e seizoen van Wie is de Mol?. Hoewel hij op 14 april 2017 vader is geworden van een tweeling, was hij toch vastbesloten om ook in Wie is de Mol? in 2018 te gaan presenteren. Art won in 2010 zelf Wie is de Mol? door zijn bondgenoot Patrick te ontmaskeren en in 2011 presenteerde Art Wie is de Mol? voor de eerste keer. Het 18e seizoen is de achtste keer dat hij Wie is de Mol? presenteert.

Opnames

Elk jaar worden ergens in mei en juni de afleveringen van Wie is de Mol? opgenomen. Het opnemen hiervan duurt ongeveer drie weken, maar wanneer er precies wordt opgenomen is altijd strikt geheim. Echter, aan de afwezigheid van Art Rooijakkers, van wie bekend is dat hij Wie is de Mol? presenteert, kan ongeveer afgeleid worden wanneer de opnames zijn.

Vertrek

Art presenteert regelmatig het programma Radio EenVandaag. Echter, na woensdag 10 mei was Art een hele tijd niet te horen en werden alle uitzendingen door zijn collega's gepresenteerd.

Terugkomst

Op 17 en 18 juni doet Art mee aan de sponsorloop van Stichting Vluchteling, waar hij ambassadeur is. Tegen deze tijd moet hij dus terug zijn in Nederland.

Data van de opnames

Het is dus waarschijnlijk dat de opnames van Wie is de Mol? 2018 ergens tussen 10 mei en half juni 2017 zijn. Dit wordt deels bevestigd doordat Art namens het programma Wie is de Mol? een Zapplive Award voor beste tv-programma, die op 27 mei werd uitgereikt door oud mol Klaas die destijds Zapplive presenteerde, in ontvangst liet nemen door verliezend finalist Jochem van Gelder en mol Thomas Cammaer van het zeventiende seizoen van WIDM. Deze prijs was een Zapplive Award voor het beste TV-programma. Alle kijkers van het kinderprogramma Zapplive konden stemmen.

Mogelijke locatie

Het is zeer waarschijnlijk dat Wie is de Mol? 2018 plaatsvindt in Georgië. Een bekende Nederlander is de groep tegengekomen toen hij daar op reis was. Ook had iemand de groep zien terugkomen uit Istanboel, een logische overstap vanuit Georgië.

Mogelijke kandidaten

Naar aanleiding van hun afwezigheid op social media en andere plekken zijn de volgende kandidaten mogelijke deelnemers van het achttiende seizoen van Wie is de Mol?:

Mariëlle Koekenbier

Mariëlle Koekenbier is presentatrice van EenVandaag en ze was afwezig op Twitter van 12 mei tot 13 juni. Bovendien schreef ze in die periode ook geen artikelen voor de website van EenVandaag.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is modeontwerpster en op Instagram was ze afwezig van 18 mei tot en met 10 juni.

Ron Boszhard

Ron Boszhard is presentator van onder andere de programma's ZappSport en Ter Land, Ter Zee En In De Lucht. Al zijn zomeropnames van ZappSport worden overgenomen door Sascha Visser en daarnaast is Ron in de periode mei en juni afwezig op social media.

Loes Haverkort

Loes Haverkort is actrice en speelt onder andere in de musical Soldaat van Oranje. Vanaf 11 mei en in de maand juni was ze afwezig op Twitter en Instagram.

Oren Schrijver

Oren Schrijver is acteur, presentator en zanger. Oren is een hele actieve gebruiker van Twitter, maar in de periode mei en juni was het daar heel erg stil. Zijn laatste tweet in die twee maanden dateert van 6 mei.

Simone Weimans

Simone Weimans is nieuwslezeres van de NOS en Nieuwsuur. Tussen 14 mei en 16 juni was ze niet actief op social media en ook niet te zien als nieuwslezeres.

Jan Versteegh

Jan Versteegh is presentator bij verschillende programma's van BNN. Jan had in 2014 al laten doorschemeren dat hij heel graag mee zou willen doen aan Wie is de Mol? en hij is afwezig op social media in de maanden mei en juni. Echter, hij heeft wel al meegedaan aan Expeditie Robinson en de AVROTROS laat liever geen BN'ers deelnemen die al aan Expeditie Robinson hebben meegedaan.
© 2017 Lhcrf, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Betaaldata zorgtoeslag 2017 en 2018Betaaldata zorgtoeslag 2017 en 2018Wat zijn de betaaldata voor de zorgtoeslag 2017 en 2018, hoe werkt de zorgtoeslag? De zorgtoeslag 2017 en zorgtoeslag 20…
Verplichte vrije dagen 2017 en 2018 en schoolvakantiesVerplichte vrije dagen 2017 en 2018 en schoolvakantiesWat zijn in 2017 en 2018 de verplichte vrije dagen en schoolvakanties, wat de data? Wie werkt heeft bovenop deze verplic…
Jokers en jokerspellen, in een WIDM spelJokers en jokerspellen, in een WIDM spelEen Wie Is De Mol (WIDM) spel is natuurlijk niet compleet zonder de bekende jokers. Jokers geven het spel extra diepgang…
WK voetbal 2018 RuslandWK voetbal 2018 RuslandWK voetbal 2018 Rusland. Het WK 2018 zal plaatsvinden in Rusland. Er zullen 32 landen meedoen met dit kampioenschap die…
Bijtelling auto 2018Bijtelling auto 2018Hoe hoog is de fiscale bijtelling 2018 voor uw nieuwe auto van de zaak? De soort auto die u rijdt, de leeftijd van de au…
Bronnen en referenties
  • https://detunnelvisie.wixsite.com/detunnelvisie/single-post/2017/05/01/DOSSIER-Wat-weten-we-al-van-seizoen-18

Reageer op het artikel "Wie is de Mol? 2018: mogelijke deelnemers en locatie"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Lhcrf
Laatste update: 28-08-2017
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Entertainment
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!