recensie

Radio 538: Hitzone 50 + Hitzone Gold (nummers + downloaden)

De derde editie van 2009 van Hitzone is uitgekomen. Het gaat hierbij om de 50ste editie van Hitzone, Radio 538 Hitzone 50. Hitzone is een verzamelalbum met de beste top 40 nummers in een periode van ongeveer 3 maanden. De allereerste Hitzone was uitgebracht in het jaar 1998. Voor 1998 was er ook een soort Hitzone maar dat heette ''More Hits Made Famous By The Music Factory''. Vroeger brachtte TMF de eerste 20 edities van Hitzone uit. Hierna nam Yorin FM het over tot Hitzone 29.

Informatie + geschiedenis Hitzone

Hitzone is een verzamel cd waarop de beste nummers staan van de afgelopen 3 á 4 maanden. Omdat Hitzone samenwerkte met diverse grote platenmaatschappijen konden de beste nummers op cd worden gezet. Toen die tijd viel het erg tegen en werd de naam veranderd naar TMF Hitzone. TMF bracht de eerste 20 edities uit van de Hitzone serie. Na de 20ste editie nam Yorin FM het voortouw en bracht het de Hitzone's 21 tot Hitzone 29 uit. Sinds Hitzone 30 brengt 538 elke 3 á 4 maanden een Hitzone editie uit. De succesvolste Hitzone editie tot nu toe was Hitzone 8, deze krijg in 1999 een dubbelplatina. De volgende nummers stonden op Hitzone 8.

Hitzone: Best of the Year

Naast de standaard Hitzone edities die elk jaar uitkomen is er ook nog een speciaal album, Hitzone Best of the Year . Op dit album staan de beste nummers van het afgelopen jaar, vaak zijn het nummers die al ergens op een Hitzone cd stonden, maar er staan ook nieuwe tracks op.

Hitzone Gold

Omdat Hitzone 50 het jubileum album is, heeft Hitzone ''Hitzone Gold'' uitgebracht. Op de Hitzone Gold cd staan de beste 50 tracks van alle Hitzone serie. Hitzone Gold bestaat in totaal uit 3 cd's. Een nummer die er ook op staat, en die het vroeger erg goed deed: Jody Bernal - Que Si, Que No.

Hitzone 50

De derde editie van Hitzone is Hitzone 50, tevens ook het jubileum album. Hitzone 50 bestaat uit 2 cd's en totaal staan er 41 nummers op. Met Hitzone 50 heeft men meer dan 2 uur luisterplezier. Net zoals de vorige edities van Hitzone staan hier ook vele toppers op. Zo staan er op deze cd's onder andere nummers van:
 • Lady Gaga
 • David Guetta FT Kelly Rowland
 • Katy Perry
 • Black Eyed Peas

Tracklist (nummers) Hitzone 50

CD 1

 1. Lisa Hallelujah
 2. Esmee Denters - Outta Here
 3. Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
 4. David Guetta feat.Kelly Rowland - When Love Takes Over
 5. Lady GaGa - Love Game
 6. Mando Diao - Dance With Somebody
 7. Paul & Fritz Kalkbrenner - Sky And Sand
 8. Coldplay - Lovers In Japan
 9. Beyonce Halo
 10. Flo Rida featuring Kesha - Right Round
 11. Chicane vs Natasha Bedingfield - Bruised Water
 12. Sabrina Starke - A Woman's Gonna Try
 13. Falco Luneau Nobody
 14. Maria Mena - I'm In Love
 15. The All-American Rejects - Gives You Hell
 16. AR Rahman & The Pussycat Dolls - Jai Ho (You Are My Destiny)
 17. Dio feat.Sef Aye
 18. Miss Montreal - Seven Friends
 19. Tiziano Ferro feat.Kelly Rowland - Breathe Gentle
 20. Alexander Rybak Fairytale
 21. Blof Midzomernacht

CD 2

 1. Madcon - Beggin'2009
 2. Milow - You Don't Know
 3. Katy Perry - Waking Up In Vegas
 4. Lily Allen - Fuck You
 5. Ilse Delange - Puzzle Me
 6. Bob Sinclar & Sugarhill Gang - LaLa Song
 7. Daniel Merriweather Change
 8. Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho)
 9. Ciara feat.Justin Timberlake - Love Sex Magic
 10. Guus Meeuwis - Dat Komt Door Jou
 11. Stereo - Last Forever
 12. Calvin Harris - I'm Not Alone
 13. Van Velzen - Love Song
 14. Annagrace - Let The Feelings Go
 15. Kelly Clarkson - I Do Not Hook Up
 16. Eros Ramazzotti - Parla Con Me
 17. The Script Breakeven
 18. James Morrison - Please Don't Stop The Rain
 19. Keane - Better Than This
 20. Peter Vos - Huis Aan Zee
© 2009 - 2024 Simplylife, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
recensieRadio 538: Hitzone 51 het verzamelalbumDe vierde editie van 2009 van Hitzone komt uit op 11 september 2009. Het gaat hierbij om de 51ste editie van Hitzone, Ra…
Leuke spellen voor OudejaarsavondLeuke spellen voor OudejaarsavondOudejaarsavond zit er weer aan te komen. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar hoe en waar ga je deze avond doorbrengen?…
Maria Mena en het album ViktoriaIn 2011 bracht de Noorse zangeres Maria Mena haar zesde album uit: Viktoria. Met dit album rekent Maria voorgoed af met…
Hits jaren 00: 20092009 was het jaar waarin Micheael Jackson en Ramses Shaffy overleden. De zanger van Di-rect stopte ermee en er werd een…

Anouk For Bitter or Worse (recensie cd 3 Days In A Row)recensieAnouk For Bitter or Worse (recensie cd 3 Days In A Row)De nieuwe cd van Anouk heet For Bitter or Worse en ligt sinds 18 september in de winkel. Een geheel nieuwe sound, maar z…
Simplylife (22 artikelen)
Gepubliceerd: 05-07-2009
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Muziek
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Artikelen met het label 'Recensies' bevatten naast objectieve informatie ook subjectieve informatie in de vorm van een beoordeling.