Televisieserie Totally Spies

Televisieserie Totally Spies Maak kennis met de super coole meiden van Totally Spies. Zij heten Sam, Clover en Alex. Deze meiden zijn super spionnen bij de organisatie WOOHP (World Organization of Human Protection). Deze 3 meiden komen in de vreemdste situatie terecht. Hun spionnenwerk zorgt ervoor dat ze vaak gewoohpd worden op de gekste momenten. Zo belanden ze dan weer bij een stel schurken in plaats van op school leren.

Even de spionnen, de baas van het stel en hun rivalen voorstellen.

Sam (Samantha)

De roodharige van de 3 meiden en tevens de slimste. Zij is de uitblinker op school een echte studiebol. Lost vaak alle problemen op die zich voor doen tijdens missies of op school. Zij is degene die het hoofd koel houd in iedere situatie.

Clover

Clover is blond van haar kleur en de populairste van de 3 meiden. Clover wil het liefst iedere dag winkelen en is altijd in voor actie. Zij is sterk en sportief en in iedere aflevering wel een keer verliefd. Clover is super mode bewust en maakt zich bijna tijdens iedere missie zorgen of het wel de juiste kleding is die ze dragen. Als het om mode gaat weet zij precies wat de 3 meiden moeten dragen.

Alex

Alex heeft bruin haar en is de jongste van de 3 meiden. Zij is degene die altijd lief en zorgzaam is. Net als Clover is zij sportief, maar treed niet graag op de voorgrond. Ze doet alles om vriendinnen te blijven met Sam en Clover. Alex ziet vaak geen gevaar en stort zich hierdoor vaak in de meest bizarre situaties. Sam en Clover pesten haar hier vaak mee, maar dat maak Alex weinig uit.

Britney

Is de vierde en laatste spion in de serie. Zij is in de laatste serie van Totally Spies vaak in actie te zien. Erg slim en behulpzaam.

Jerry

De directeur van WOOHP (World Organization of Human Protection) waar de 3 meiden voor werken. Jerry is een beetje humeurig en houd beslist niet van verassingen. Hij is een tweede vader voor Sam, Clover en Alex. Woohpen doet hij graag. Hij haalt de meisjes dan ook van uit hun vertrouwde omgeving en stuurt ze de hele wereld rondt om criminelen te verslaan.

G.L.A.D.I.S.

G.L.A.D.I.S. is expert op het gebied van gadgets. Zij is de computerhelp van Jerry en verzocht alle gadgets voor de meiden.

Mandy

Mandy is de rivaal van Sam, Clover en Alex en tevens hun klasgenoot. Mandy is heel erg hatelijk, achterbaks en irritant. Zij is degene die het leven zuur maakt van Sam, Clover en Alex. Het meest van al is zij aartsvijand van Clover. Met zín 2 vechten ze vaak om dezelfde jongen of hun kleding.

In Nederland worden de stemmen ingesproken door:
  • Samantha: Lottie Hellingman (eerste seizoen), Kiki Koster (vanaf het tweede seizoen tot heden)
  • Clover: Niki Romijn
  • Alex: Mandy Huydts
  • Jerry: Jan Nonhof (eerste seizoen tot vierde seizoen)
  • Mandy: Melise de Winter
  • Arnold: Pepijn Gunneweg

Film

Op dit moment zendt Jetix het laatst seizoen uit van Totally Spies. Daarna stopt de televisieserie. Niet getreurd binnenkort (2008) wordt er een film van Totally Spies in de bioscoop verwacht. Geen tekenfilm maar met mensen in de hoofdrollen. Wie dat zijn of worden is nog niet bekend.
© 2008 - 2022 Nannie78, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Het comfort van ergonomische haaknaaldenHaaknaalden zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor bamboe, kunststof en ijzer. Ook zijn ze er in…
Flashdance, 'maniakale' dansfilmFlashdance, 'maniakale' dansfilmFlashdance is één van de meest memorabele dansfilms. Alex danst alsof haar leven ervan af hangt! Ook al kreeg de film va…
Rode klaver in de menopauzeKlaver is bij iedereen bekend als voer voor vee. Dat hoop ik tenminste. In mijn jeugd werd het tussen het graan gezaaid…
Boekverslag: James Patterson 'In naam van de vader'Boekverslag: James Patterson 'In naam van de vader'In naam van de vader is het elfde deel met Alex Cross in de hoofdrol, geschreven door James Patterson. Alex Cross verheu…

Televisieserie Kim PossibleTelevisieserie Kim PossibleKim Possible, een gewoon meisje, die samen met haar beste vriend Ron Stoppable de wereld probeert te redden uit handen v…
Televisieserie Go Diego GoGo Diego Go is een tekenfilmserie die gaat over Diego een jongen van 8 jaar. Met zijn beste vriend Baby Jaguar beleeft h…
Nannie78 (33 artikelen)
Gepubliceerd: 30-08-2008
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.