Tijgertje, Tatjana van Oh oh Tirol

Na de succesvolle serie Oh oh Cherso is nu het vervolg Oh oh Tirol op de Nederlandse televisie te bekijken op donderdag om 21.30 uur. Behalve de succesvolle sterren die in Oh oh Cherso op de televisie beelden te zien waren is er een nieuw lid bij de bende gekomen genaamd Tatjana oftewel tijgertje.

Oh oh Tirol:

Oh oh Tirol is het vervolg op de succesvolle serie Oh oh Cherso. In dit programma laten jonge Hagenezen zien hoe er vakantie gevierd wordt door jongeren. Vooral bij de jeugd is deze serie erg succesvol en hoewel ouders het programma vaak verafschuwen, zet het ze wel aan het denken hoe een vakantie met vrienden er aan toe kan gaan. Tijdens de serie die op donderdag avond om 21.30 te zien is op RTL 5 gaan de jongeren gezellig op wintersport in Tirol. Onverwachts blijkt dat er een nieuw lid bij de groep komt genaamd Tatjana oftewel Tijgertje. Dit nieuwe lid laat de haren van de andere 8 Hagenezen wel degelijk omhoog springen. De eerste aflevering van de wintereditie is begonnen op 3 maart 2011 en trok 1 miljoen kijkers.

Tatjana / Tijgertje:

Om de sfeer in de groep wat gespannen te maken is er een nieuw lid bij de club die bestaat uit Jokertje, Sterretje, Matsoe Matsoe, Sniper, Little Princess, Barbie, Kabouter en Elize gekomen namelijk de Haagse Tatjana.

Tatjana heeft de bijnaam tijgertje aangezien ze graag aan vechtsport doet en vaak gekleed in tijgerprintjes voor de dag komt, een echte tijger dus. De mannen die tijdens de eerste aflevering als eerst arriveren in het huis waar ze zullen gaan verblijven vinden het absoluut niet erg om daar opgewacht te worden door Tatjana. Tatjana is met haar donker getinte huid en haar prachtige lijntje een prachtige verschijning om te zien. Volgens de mannen heeft ze 'neptieten' maar dat vinden ze absoluut niet erg. De mannen en vooral Sniper, de vriend van Little Princess kan het meteen erg goed met haar vinden en duikt meteen met haar het bed in. Wat daar gebeurd is een raadsel maar als de volgende morgen de dames inclusief Little Princess arriveren is het onweer. De dames, die al via de telefoon op de hoogte zijn gestelt van het nieuwe lid in de groep, kunnen het bloed van Tatjana wel drinken. Dat Tatjana voor spanningen in de groep gaat zorgen is dan meteen al duidelijk.

Tatjana Liefhebber (23 jaar), die in de Schilderswijk in Den Haag woont, kreeg in haar jeugd veel te verwerken, haar vader werd vermoord door de vriend van haar moeder. Ze ging naar een school voor moeilijk opvoedbare kinderen en bovenal zat ze haar buurjongen achterna met een slagersmes, wat de buurjongen haar overigens vergeven heeft. Volgens Tatjana zelf is ze opgegroeid in 'de ghetto van Den Haag' en geen lieverdje, haar moeder bevestigd dit in een interview.

Missie:

De Missie van Tatjana is om het kleffe stel Sniper en Little Princess, die in de vorige serie Oh oh Cherso de hele dag in bed lagen wat uit elkaar te trekken. Dit lukt na de eerste aflevering al. Tatjana is graag in beeld op de camera en laat haarzelf overkomen als een zeer associaal meisje, zo steekt ze haar sigaret aan met een steekvlam uit een deodorant bus en zegt ze vaker het woord kut dan dat ze ademhaalt.

De stempel van Tatjana is na de eerste aflevering, die door een miljoen kijkers bekenen is, gelijk al gezet. Tatjana komt over als een kreng die vele ruzies gaat veroorzaken. Geruchten gaan dat Tatjana eerder naar huis is gegaan aangezien ze het niet kon vinden met de rest, andere zeggen dat ze haar kindje mist.

Kortom de vele ophef die Tatjana moest gaan bezorgen in de nieuwe serie Oh oh Tirol is na de eerste aflevering al goed gelukt.
© 2011 - 2022 Dobel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Koosnamen - Schatje, Poekie en TijgertjeEen koosnaam, ook wel troetelnaam genoemd is een liefkozende benaming die je geeft aan mensen die je lief hebt. Het staa…
Olympische schaatskampioenen, vrouwenOlympische schaatskampioenen, vrouwenEen van de vele wintersporten, die op de Olympische Winterspelen aan bod komen, speelt zich geheel af op het ijs, om pre…
Het Haflinger paardDe Haflinger is een paardenras afkomstig uit Tirol. Een Haflinger staat bekend als een werkwillig ras en heeft een voskl…
Schaatsen tijdens de Winterspelen van 1964 in InnsbruckFeiten en weetjes over de Olympische Winterspelen van 1964, gehouden in Innsbruck, met nadruk op de schaatssport.

Britse kostuumdramaserie Downton AbbeyBritse kostuumdramaserie Downton AbbeyDe eerste aflevering van het tweede seizoen van de kostuumdramaserie Downton Abbey begint in 1916 tijdens de Eerste Were…
Engels kostuumdrama Lark Rise to CandlefordEngels kostuumdrama Lark Rise to CandlefordHet eerste seizoen van het hartveroverende Lark Rise to Candleford, gebaseerd op de romans van Flora Thompson, oogstte o…
Dobel (155 artikelen)
Gepubliceerd: 09-03-2011
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.