Personages uit Kenan en Kel

Kenan & Kel was een Amerikaanse komedieserie, die werd uitgezonden op Nickelodeon van 17 augustus 1996 tot 1 april 2000, in toaal 61 afleveringen. Er werd één aflevering van filmlengte gemaakt, genaamd Twee Hoofden zijn Beter dan Geen Een. Het programma werd gepresenteerd door Kenan Thompson en Kell Mitchell. Het idee voor het programma ontstond door Brian Robbins, nadat hij een optreden van hen had gezien in het programma That All. Robbins vond dat zij het in dat programma erg goed deden.

Kenan Rockmore

Dikke jongen die zijn dromen probeer waar te maken. Hierbij schakelt hij de hulp in van zijn beste vriend Kel en dit loopt natuurlijk elke keer weer uit op een fiasco Kenan Werkt bij de kruidenierszaak Rigbys en is verliefd op Brianna die ook bij de kruidenierszaak werkt. Kenan woont met zijn vader, moeder en zusje samen.

Bekendse uitspraak: Why? Als er weer iets mis gaat.

Kel

De kameraad van Kenan, is onhandig en hangt de clown uit. Is dol op sinas en ham. Als hij sinas ziet begint hij te trillen. Kel heeft ouders maar deze komen nooit voor in de serie. Kel is loyaal aan Kenan, maar is erg onhandig en doet bijna nooit precies zoals Kenan het in zijn hoofd had. Dit leidt dan tot komische situaties.
  • Kenan: Who loves orange soda?
  • Kel: Kel loves orange soda.
  • Kenan: Is it true?
  • Kel: Mmm-hmm! I do, I do, I do-ooo.

Roger Rockmore

De vader van Kenan. Heeft een grote hekel aan Kel. Er is een aflevering waarin de vader van Kenan Kel nooit meer in zijn huis wil, Kel probeert het goed te maken met de vader van zijn beste vriend, maar het gaat zoals altijd helemaal mis!

Sheryl Rockmore

De moeder van Kenan. Mrs. Rockmore schreeuwt en laat graag van haar horen. Ze vertelt Kenan vaak dat hij zijn huiswerk moet maken.

Kayra Rockmore

Het 9-jarige zusje van Kenan. Is verliefd op Kel.

Chris Potters

Chris is de baas van Kenan en eigenaar van de kruidenierszaak Rigbys. Is iet wat bang en heeft het vaak over zijn moeder. Is het vaak oneens met Kenan, maar heeft wel vaak dezelfde onstuimige dingen die hij wil bereiken. Bedenkt ook vaak vreemde woorden die dan vervolgens door Kenen en Kel spottend worden nagesproken.
© 2006 - 2020 Hendrik, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Actrice: Emma ThompsonEmma Thompson is een van Engelands beste en belangrijkste actrices. Ze werd aanvankelijk bekend door haar werk in comedi…
Animatiefilm Wonder ParkAnimatiefilm Wonder ParkDe animatiefilm Wonder Park vertelt het verhaal over het meisje June dat een fantasiepretpark heeft bedacht. Ze moet het…
Biografie: Elvis PresleyElvis Presley: Sommige mensen beweren dat hij nog leeft, anderen hebben zijn hele muziekcollectie compleet. Hoe je het o…
Dora (Nickelodeon)Dora the Explorer wordt sinds 2000 geproduceerd door Nickelodeon. Lees in dit artikel alles over Dora the Explorer. Naas…

Eurovisie Songfestival: deelnemers 1956 - 1959Eurovisie Songfestival: deelnemers 1956 - 1959Het Eurovisie Songfestival is jaarlijks een begrip geworden. Het eerste jaar dat dit spektakel gehouden werd, was in 195…
Bronnen en referenties
  • www.nickelodeon.com

Reageer op het artikel "Personages uit Kenan en Kel"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Hendrik
Laatste update: Maart 2009
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!