Omer Bhatti, een geheime zoon van Michael Jackson?

Op 25 juni 2009 is Michael Jackson overleden. Sinds zijn sterven, zijn er veel verhalen rond gegaan. Is hij een natuurlijke door gestorven of niet en heeft hij nog een geheime zoon? Wat deed Omer Bhatti anders tussen de familie tijdens de herdenkingsdienst? Dit artikel gaat over Omer Bhatti en zijn relatie met Michael Jackson.

Omer Bhatti, de zoon van Michael Jackson?

Omer Bhatti zou de zoon zijn van Michael Jackson en de noorse Pia Zadora. Dit is niet een gerucht dat nu na het overlijden van Michael Jackson de wereld rond gaat. Dit gerucht ging 5 jaar geleden al rond. Het antwoord op de vraag om Omer inderdaad Michaels zoon is, ligt onder andere bij Omer zelf. Hij verklaart echter steeds iets anders. De ene keer wil hij door middel van een DNA-test bewijzen dat hij Michaels zoon is terwijl hij een paar dagen later weer ontkent Michaels zoon te zijn. Het is wel zo dat hij op Michael Jackson lijkt en ook zijn danskunsten doen je aan Michael Jackson denken. Maar dat is natuurlijk geen bewijs: over de hele wereld zijn er erg veel mensen die zich de dansmoves van Michael Jackson eigen gemaakt hebben en er zijn bij meerdere bekende popsterren voorbeelden bekend van fans die ook erg op hun idool lijken. Daar is met cosmetica, styling en eventuele operaties veel aan te doen.

Omer Bhatti, een erg goede vriend van Michael Jackson?

Omer Bhatti zou volgens een ander scenario gewoon een erg goede vriend van Michael zijn geweest. Hij heeft acht jaar bij Michael Jackson gewoond op de Neverland Ranch. Het bekende landgoed van Michael wat het beste te vergelijken is met een pretpark. Het vreemde is dat Omer Bhatti nu ook ontkent dat hij bij Michael gewoond zou hebben. De verklaring voor het feit dat Omer Bhatti wel tussen de familie van Michael Jackson zat tijdens de herdenkingsdienst, zou liggen in de goede vriendschap tussen de twee. Omer voelde voor Michael wel aan als een zoon. Dat komt door de goede vriendschap en het leeftijdsverschil (25 jaar leeftijdsverschil).

Het antwoord op de vraag of Omer Bhatti de zoon van Michael Jackson is.

Het antwoord op de vraag of Omer Bhatti inderdaad de zoon van Michael Jackson is, zal gegeven kunnen worden door Omer Bhatti of zijn moeder Pia Zadora of door middel van een DNA-test. Een DNA-test zal vrijwillig afgenomen moeten worden. Wel is het vreemd dat Omer Bhatti tegenstrijdige verklaringen afgelegd heeft; waarom zou je dat de ene keer wel beweren en de andere keer ontkennen? Je denkt al snel, “waar rook is is vuur”, maar voor beide scenario’s zijn er argumenten te bedenken. Als men al denkt dat je de zoon van Michael bent, dan is het makkelijk om te beweren dat je dat inderdaad bent en dat kan je veel opleveren. Als je inderdaad de zoon van Michael Jackson bent, zijn er ook argumenten om dat te ontkennen (een geheime affaire die daardoor uit komt, annonimiteit die je verliest of andere leugens die daardoor aan het licht komen).
© 2009 - 2024 Mabe, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Zanger Jermaine Jackson: vijf vrouwen en zeven kinderenZanger Jermaine Jackson: vijf vrouwen en zeven kinderenZanger Jermaine Jackson wordt in 1954 geboren en is het vierde van de in totaal tien kinderen van Joe en Katherine Jacks…
Michael Jackson, The King of PopMichael Jackson een unieke artiest, met een indrukwekkende carrière. Al bijna 45 jaar zit hij in het vak, terwijl hij zi…

De metalband KreatorDe metalband KreatorKreator is een bekende trashmetalband uit Duitsland. Ze bestaan al sinds begin jaren 1982, maar de band had toen een and…
Michael Jackson feitjes die je nog niet wistSinds Michael Jackson is overleden is hij weer volop in het nieuws. Ik heb tussen de vele roddels door gezocht naar weet…
Mabe (95 artikelen)
Laatste update: 14-07-2015
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.