Annemarie Keizer: biografie (vrouw van Simon Keizer)

Annemarie Keizer, iedereen kent haar wel als de finaliste bij het tweede seizoen van het bekende tv-programma Dance Dance Dance waar zij danste met haar danspartner Kees Tol. Annemarie is de vrouw van Simon Keizer, beter bekend als de zanger van duo Nick en Simon en sinds 2017 mag Annemarie zich trotse moeder noemen van een prachtige dochter genaamd Kiki.

Inhoud


Over Annemarie

Annemarie Hoek is geboren op 12 maart 1985 in het beroemde dorpje Volendam. Zij is de dochter van keeperstrainer en voormalig doelman Frans Hoek. Annemarie had al een relatie met Simon Keizer voordat hij doorgebroken was als zanger.

Ziekenhuis

In november 2009 was Annemarie samen met haar vriend Simon naar Duitsland om een total body scan te laten maken. De scan lieten zij maken omdat het koppel graag wilde weten of alles goed en gezond was in hun lichaam. Bij Simon was er niks op aan te merken maar bij Annemarie werd er helaas een vlek op haar lever ontdekt. Het koppel kwam daardoor in de mallemolen terecht en vele onderzoeken volgden in het AMC-ziekenhuis in Amsterdam. Het ging om een goedaardig gezwel maar moest toch operatief verwijderd worden. Het werd een zware operatie voor Annemarie maar de operatie was gelukkig succesvol verlopen.

Huwelijk met Simon Keizer

Na de grote schrik over Annemarie haar gezondheid besefte Simon zich dat hij ontzettend veel van Annemarie hield en graag de rest van zijn leven met haar wilde delen. Daarom besloot hij haar na zeven jaar verkering ten huwelijk te vragen. Hij deed dit op een bijzondere manier, namelijk tijdens hun vakantie in Bali waar zij rond de kerst in 2010 verbleven. Annemarie zei volmondig ja op zijn aanzoek. Op 13 april 2012 is het stel in het geheim voor de wet getrouwd in het bijzijn van hun naaste familie. Op 12 april 2012 werden zij in het stadhuis van Edam getrouwd door hun beste vriend Kees Tol, die voor deze speciale dag benoemd was tot ambtenaar van de burgerlijke stand. Het ontbrak die dag aan niks, na het 12-gangendiner volgde er een groot feest dat doorging tot in de late uurtjes, ook dit was te danken aan beste vriend Kees Tol, die naast trouwambtenaar ook de ceremoniemeester was.

Dance Dance Dance

Annemarie hield er nooit zo van om in de belangstelling te staan en hield zich altijd graag op de achtergrond. Totdat zij werd gevraagd om mee te doen in het programma Dance Dance Dance. Annemarie greep die kans met beide handen aan en danste samen met haar Volendamse beste vriend Kees Tol, de sterren van de hemel. Het danskoppel behaalde de tweede plaats in het tweede seizoen van Dance Dance Dance.

Zwangerschap

Tijdens een concert van Nick en Simon in Ahoy Rotterdam maakte Simon bekend dat hij samen met Annemarie een kindje verwachtte. Simon had al eerder bekend gemaakt dat het stel enkele jaren geleden een miskraam had, dus deze zwangerschap was echt een cadeautje voor het koppel. Op 26 juli 2017 was het dan zover, Annemarie en Simon werden op die dag de trotse ouders van dochter Kiki Keizer.

Thuis

Annemarie had jaren in een winkel gewerkt maar zag Simon daardoor te weinig. Als Simon vrij was dan moest Annemarie werken in de winkel, het koppel leefde letterlijk langs elkaar heen. Daarom besloten zij samen dat Annemarie zou gaan stoppen met werken zodat ze samen meer tijd konden gaan doorbrengen. Annemarie nam alle huishoudelijke taken op zich en stort zich sinds 2017 ook op het moederschap van dochter Kiki.
© 2017 - 2024 Modelb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Dan Karaty: choreograaf, danser en jurylidDan Karaty is een zeer populaire televisiepersoonlijkheid, danser en choreograaf. Op televisie is hij het meest bekend a…
Afvallen door te gamen?Afvallen door te gamen?De laatste jaren zijn games steeds populairder geworden als echt afvalmethodes. Wil jij afvallen? Dan is het helemaal ni…
Afvallen met Wii spellenAfvallen met Wii spellenDe Wii is een spelcomputer waarbij je op een actieve manier aan het gamen bent. De Wii richt zich ook op het gezond leve…
Uitgaansgelegenheden voor jongeren in El Arenal, MallorcaMallorca is een prachtig Spaans eiland ten Oosten van het vaste land. Het eiland, met name El Arenal, wordt veel bezocht…

Monique Westenberg: biografie (vriendin van André Hazes)Monique Noël Westenberg, iedereen kent haar wel als de beeldschone vriendin van volkszanger André Hazes, met wie zij van…
Mieke Telkamp, waarheen leidt de wegMieke Telkamp, waarheen leidt de wegJarenlang voerde het lied ‘Waarheen, waarvoor’ met stip de lijst aan van de populairste liederen die op begrafenissen en…
Bronnen en referenties
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Frans_Hoek
  • https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/vriendin-simon-keizer-het-ziekenhuis
  • http://www.nu.nl/achterklap/2421084/simon-keizer-gaat-trouwen.html
  • http://www.nu.nl/achterklap/2810060/simon-keizer-nog-steeds-in-zevende-hemel.html
Modelb (25 artikelen)
Gepubliceerd: 21-08-2017
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Bekende nederlanders
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.