Chasing Life - Dramareeks

Chasing Life is een nieuwe Amerikaanse dramareeks van ABC-Family die in The States begon op 10 juni 2014. De reeks is gebasseerd op de Mexicaanse serie Terminales en draait rond de 24 jaar oude April.

Algemeen

Chasing Life gaat over de 24 jarige April, een ambitieuze journaliste in Boston, waarbij leukemie wordt vastgesteld. Ze woont samen met haar moeder Sara, die weduwe is, haar jongere zus Brenna en haar grootmoeder. Door de pas vastgestelde kanker moet April haar werk, en haar familie- en liefdesleven weten te combineren. En dat verloopt niet altijd van een leien dakje.

Voorlopig bestaat Chasing Life uit 1 seizoen met 20 afleveringen. Elke aflevering duurt zoín 43 minuten.

Hoofdpersonages

 • Italia Ricci speelt April Carver. Ze is journaliste bij The Boston Post krant.
 • Mary Page Keller speelt Sara Carver. April en Brennaís moeder.
 • Richard Brancatisano is in de serie Dominic Russo. Hij is net zoals April journalist bij The Boston Post krant en heeft een relatie met April.
 • Haley Ramm speelt Brenna Carver, Aprilís jongere tiener zusje. Een echte rebel.
 • Aisha Dee speelt Beth Kingston. Beth is Aprilís beste vriendin en tevens de persoon waaraan April als eerste vertelt dat ze kanker heeft.

Bijrollen

 • Abhi Sinha speelt Danny Gupta. Hij is Aprilís collega bij The Boston Post.
 • Steven Weber speelt Dr. George Carver, April en Brennaís nonkel. Hij is degene die de kanker heeft vastgesteld bij April.
 • Scott Michael Foster speelt Leo Hendrie, de zoon van een bekende politieker. Leo heeft ook kanker en komt zo in contact met April.
 • Augusto Aguilera speelt Kieran, Brennaís oudere vriend die in een tattoo shop/kunstgalerij werkt.
 • Dylan Gelula speelt Ford, één van Brennaís vriendinnen.
 • Gracie Dzienny speelt Greer, ook één van Brennaís vriendinnen en een populair meisje op Brennaís school. Ze is lesbisch en heeft gevoelens voor Brenna.
 • Vondie Curtis- Hall is in de serie Lawrence, Aprilís baas bij The Boston Post.
 • Jessica Meraz speelt Natalie Ortiz, een meisje dat beweert dat Aprilís vader ook haar vader is.

Inhoud

April is een jonge vrouw van 24 die haar carrière in de journalistiek tot een hoger niveau wilt brengen, te beginnen bij The Boston Post Newspaper. Ze probeert haar werk te combineren met haar vriend Dominic, haar beste vriendin Beth en haar moeder, zus en grootmoeder. Tot ze plots te horen krijgt dat ze leukemie heeft. Ze wilt echter niet dat de kanker haar problemen bezorgt op het werk of met haar familie, dus besluit ze tegen niemand te zeggen dat ze ziek is. Behalve tegen Beth.

In de tussentijd worstelt April's zusje, Brenna, met wie ze werkelijk is. Sinds de dood van haar vader, die omgekomen is in een auto ongeluk, hangt ze nogal vaak de rebel uit en maakt ze het leven van haar moeder en zus niet altijd even makkelijk. Ze heeft een oudere vriend, maar heeft tegelijkertijd ook gevoelens voor Gracie, één van haar vriendinnen.

Ook de moeder van April en Brenna heeft het niet altijd zo makkelijk. Ze is therapeut en probeert sinds de dood van haar man, Thomas, terug een date te vinden.
© 2014 - 2020 Sarahh, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Hits jaren 00: 2008In 2008 stonden de hitlijsten vol met nieuwe artiesten, zoals bijvoorbeeld Alphabeat, Duffy, Amy MacDonald, Gabriella Ci…
Serie Gossip Girl: Hoofdrolspelers en personagesGossip Girl is een Amerikaanse dramaserie. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Cecily von Ziegesar.…
Stevie Wonder, Original Musiquarium IrecensieStevie Wonder, Original Musiquarium IStevie Wonders fameuze platenmaatschappij Motown kwam in 1982 met het verzamelalbum Original Musiquarium I . Oorspronkel…
Mika - Life In Cartoon MotionrecensieMika - Life In Cartoon MotionWeinig artiesten hebben zoveel succes in zo'n korte tijd als Mika. Begin 2006 was hij nog gewoon de zoveelste afgestudee…

De slimste mens - spelregels 2014Sinds 2012 wordt 's zomers door de NCRV de satirische quizshow 'de slimste mens' uitgezonden. Deze quiz wordt gepresente…
Tv-serie 24: seizoen 9Tv-serie 24: seizoen 924 is nog steeds één van de meest innoverende en verslavende Amerikaanse series sinds de eerste uitzending in 2001. In z…
Bronnen en referenties
 • http://abcfamily.go.com/
 • http://en.wikipedia.org/wiki/Chasing_Life

Reageer op het artikel "Chasing Life - Dramareeks"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Sarahh
Gepubliceerd: Juli 2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 2
Schrijf mee!