Chasing Life - Dramareeks

Chasing Life is een nieuwe Amerikaanse dramareeks van ABC-Family die in The States begon op 10 juni 2014. De reeks is gebasseerd op de Mexicaanse serie Terminales en draait rond de 24 jaar oude April.

Algemeen

Chasing Life gaat over de 24 jarige April, een ambitieuze journaliste in Boston, waarbij leukemie wordt vastgesteld. Ze woont samen met haar moeder Sara, die weduwe is, haar jongere zus Brenna en haar grootmoeder. Door de pas vastgestelde kanker moet April haar werk, en haar familie- en liefdesleven weten te combineren. En dat verloopt niet altijd van een leien dakje.

Voorlopig bestaat Chasing Life uit 1 seizoen met 20 afleveringen. Elke aflevering duurt zo’n 43 minuten.

Hoofdpersonages

 • Italia Ricci speelt April Carver. Ze is journaliste bij The Boston Post krant.
 • Mary Page Keller speelt Sara Carver. April en Brenna’s moeder.
 • Richard Brancatisano is in de serie Dominic Russo. Hij is net zoals April journalist bij The Boston Post krant en heeft een relatie met April.
 • Haley Ramm speelt Brenna Carver, April’s jongere tiener zusje. Een echte rebel.
 • Aisha Dee speelt Beth Kingston. Beth is April’s beste vriendin en tevens de persoon waaraan April als eerste vertelt dat ze kanker heeft.

Bijrollen

 • Abhi Sinha speelt Danny Gupta. Hij is April’s collega bij The Boston Post.
 • Steven Weber speelt Dr. George Carver, April en Brenna’s nonkel. Hij is degene die de kanker heeft vastgesteld bij April.
 • Scott Michael Foster speelt Leo Hendrie, de zoon van een bekende politieker. Leo heeft ook kanker en komt zo in contact met April.
 • Augusto Aguilera speelt Kieran, Brenna’s oudere vriend die in een tattoo shop/kunstgalerij werkt.
 • Dylan Gelula speelt Ford, één van Brenna’s vriendinnen.
 • Gracie Dzienny speelt Greer, ook één van Brenna’s vriendinnen en een populair meisje op Brenna’s school. Ze is lesbisch en heeft gevoelens voor Brenna.
 • Vondie Curtis- Hall is in de serie Lawrence, April’s baas bij The Boston Post.
 • Jessica Meraz speelt Natalie Ortiz, een meisje dat beweert dat April’s vader ook haar vader is.

Inhoud

April is een jonge vrouw van 24 die haar carrière in de journalistiek tot een hoger niveau wilt brengen, te beginnen bij The Boston Post Newspaper. Ze probeert haar werk te combineren met haar vriend Dominic, haar beste vriendin Beth en haar moeder, zus en grootmoeder. Tot ze plots te horen krijgt dat ze leukemie heeft. Ze wilt echter niet dat de kanker haar problemen bezorgt op het werk of met haar familie, dus besluit ze tegen niemand te zeggen dat ze ziek is. Behalve tegen Beth.

In de tussentijd worstelt April's zusje, Brenna, met wie ze werkelijk is. Sinds de dood van haar vader, die omgekomen is in een auto ongeluk, hangt ze nogal vaak de rebel uit en maakt ze het leven van haar moeder en zus niet altijd even makkelijk. Ze heeft een oudere vriend, maar heeft tegelijkertijd ook gevoelens voor Gracie, één van haar vriendinnen.

Ook de moeder van April en Brenna heeft het niet altijd zo makkelijk. Ze is therapeut en probeert sinds de dood van haar man, Thomas, terug een date te vinden.
© 2014 - 2023 Sarahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Cecily von Ziegesar - schrijfster van onder meer Gossip GirlCecily von Ziegesar - schrijfster van onder meer Gossip GirlOngeveer dertig boeken heeft Cecily von Ziegesar op haar naam staan. Van het immens populaire Gossip Girl tot de spin-of…
Hits jaren 00: 2008In 2008 stonden de hitlijsten vol met nieuwe artiesten, zoals bijvoorbeeld Alphabeat, Duffy, Amy MacDonald, Gabriella Ci…
Serie Gossip Girl: Hoofdrolspelers en personagesGossip Girl is een Amerikaanse dramaserie. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Cecily von Ziegesar.…
Carver One: unieke auto met één voorwielCarver One: unieke auto met één voorwielEen auto met één voorwiel of een motor met twee achterwielen, hoe moeten we het noemen? Op het eerste gezicht een vreemd…

Last Tango in Halifax – tv-serie over senioren uit YorkshireLast Tango in Halifax – tv-serie over senioren uit YorkshireLast Tango in Halifax is een Engelse serie op televisie, die in 2012 en 2013 door BBC One werd uitgezonden en in de zome…
Tv-serie 24: seizoen 9Tv-serie 24: seizoen 924 is nog steeds één van de meest innoverende en verslavende Amerikaanse series sinds de eerste uitzending in 2001. In z…
Bronnen en referenties
 • http://abcfamily.go.com/
 • http://en.wikipedia.org/wiki/Chasing_Life
Sarahh (77 artikelen)
Gepubliceerd: 25-07-2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.