Andre Hazes: biografie (zoon van Andre Hazes SR)

Andre Hazes: biografie (zoon van Andre Hazes SR) André Gerardus Hazes jr. is een Nederlandse zanger en de zoon van de in 2004 overleden zanger André Hazes sr. Hij heeft een relatie met Monique Westenberg en samen heeft het stel in 2016 een zoon gekregen genaamd André. In november 2019 wordt bekend dat de relatie met Monique verbroken is, maar een paar maanden later geven ze aan weer bij elkaar te zijn. Naast dat André zijn eigen muziek schrijft en optreedt door het hele land is hij ook presentator. Al met al heeft André niet stilgezeten en heeft hij op jonge leeftijd al veel bereikt.

Jeugd

André Gerardus Hazes jr. is de zoon van de grote André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij werd geboren op 21 januari 1994 in het plaatsje Woerden. André heeft een volle zus Roxeanne Hazes en hij heeft ook een halfbroer Melvin Hazes en een halfzus Nathalie Hazes. Melvin en Nathalie komen uit twee eerdere relaties van zijn vader. Toen André 10 jaar oud was overleed zijn vader op 53-jarige leeftijd aan een hartaanval. In de Arena gaf de toen 10-jarige André een speech voor zijn vader. Door een familieruzie heeft André een paar jaar geen contact gehad met zijn moeder en zus Roxeanne. Met kerst 2017 heeft hij het contact met zijn moeder hersteld.

Carrière

Toen André 13 jaar oud was scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit met het nummer 'Bedankt mijn vriend'. Al snel bracht hij samen met zijn zus Roxeanne een album uit met solonummers van zijn vader. In 2014 deed André mee met het programma De Beste Zangers. Hij zong het nummer 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' dit nummer sloeg in als een bom en werd een nummer 1-hit. In één klap zagen mensen hem staan en begon zijn succesvolle carrière.

Zang

André staat bijna dagelijks op de bühne en wordt gevraagd voor kleinschalige optredens tot de meest grootste evenementen door heel Nederland. Tot in 2019 deed André de concerten van Holland Zingt Hazes samen met zijn zus Roxeanne en vele andere artiesten. Op 13 en 14 oktober 2017 gaf André zijn allereerste concert in Ahoy, in 2018 stond hij weer in de Ahoy maar ditmaal voor drie dagen. In 2019 staat hij voor de derde keer met zijn concertreeks in de Ahoy.

Presentator

Op 22 augustus 2016 maakte hij zijn debuut als tv-presentator bij het programma Rad van Fortuin. Een nieuwe en spannende uitdaging waar André best wel zenuwachtig voor was. In 2018 heeft hij het programma So You Think You Can Sing gepresenteerd.

Reallifesoap

In 2017 kregen André en Monique hun eerste reallifesoap bij SBS6 genaamd: André Hazes: Ik haal alles uit het leven. In de soap werden André en zijn gezin gevolgd in aanloop naar André zijn Ahoy-concerten. Na het succes van de eerste serie begon seizoen twee in april 2018. Eind 2018 volgde seizoen drie.

Relatie met Monique Westenberg

Het begin

André en Monique hebben elkaar leren kennen via Facebook. André had al een tijdje een oogje op Monique nadat hij meerdere malen een foto van haar voorbij zag komen op de Facebookpagina van een gezamenlijke vriendin (dit was een oud-secretaresse van zijn vader). André stuurde Monique een privébericht en vroeg of zij met hem uit eten wilde, Monique zag dit in eerste instantie niet zitten door het grote leeftijdsverschil van 16 jaar. Na veel aandringen is ze toch met hem uit eten gegaan en het stel was opslag verliefd.

Kinderen

Het stel heeft na een IVF-traject op 25 oktober 2016 hun eerste kindje gekregen, een gezonde zoon die de naam Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) draagt.

De breuk

In 2018 ging het stel tijdelijk uit elkaar omdat het niet meer ging, ze zijn vlak na de breuk nog wel als goede vrienden samen op vakantie naar Mexico gegaan. De liefde is in Mexico weer opgebloeid en het stel heeft de draad als koppel weer opgepakt. In augustus 2019 gaan de geruchten dat het wederom over is tussen de twee. In november 2019 bevestigt hij de breuk met Monique. In februari 2020 bevestigt het stel hun relatie weer te hebben opgepakt en weer een koppel te zijn.

Lees verder

© 2018 - 2024 Modelb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Andre Hazes, DréAndre Hazes was een Nederlandse volkszanger die in de jaren 70 en 80 zeer populair was. Hij is op 30 juni 1951 in Amster…
De leukst voetballiedjes, top tien voetbalhits aller tijdenDe leukst voetballiedjes, top tien voetbalhits aller tijdenDe Nederlanders zijn echte feestgangers. Dat is vooral te merken tijdens sportevenementen. Nederland zou Nederland niet…
Hits jaren 00: 2007In 2007 maakten we kennis met artiesten zoals Mika, Snow Patrol, Leaf en Amy Winehouse. Dankzij radiozender 3FM werd het…
#1 Hits van 1982Voor een artiest is het een hele eer als al zijn of haar fans hun nummers mooi vinden. Maar het is voor een artiest hele…

Django Reinhardt: van zigeuner naar virtuoos jazzmuzikantDjango Reinhardt: van zigeuner naar virtuoos jazzmuzikantDjango Reinhardt was een Europese jazzgitarist in de 20ste eeuw die na een tragisch ongeval een innovatieve gitaarstijl…
Zangeres Avril Lavigne: haar muziekcarrièreZangeres Avril Lavigne: haar muziekcarrièreAvril Ramona Lavigne is een Canadees-Franse zangeres, danseres, actrice en songwriter. Ze maakt vooral poprockmuziek. Av…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: DWDD, Wikimedia Commons (CC BY-3.0)
  • https://pleinpop.nl/speaker/andre-hazes-jr/
  • https://www.nu.nl/media/5168402/andre-hazes-presenteert-sbs6-talentenjacht-so-you-think-you-can-sing.html
Modelb (25 artikelen)
Laatste update: 28-02-2020
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.