Samantha Giancola aka Sweetheart

Haar vrienden thuis gaven Samantha Giancola de bijnaam Sweetheart. Is deze Jersey Shore-ster echt zo lief? De meningen over Sammi zijn verdeeld.

Biografie

Samantha Giancola is op 14 maart 1987 geboren in Hazlet, New Jersey. Ze heeft sociologie gestudeerd aan de William Paterson University. Op de middelbare school en de universiteit zat Sammi in het damesvoetbalteam. Ze speelde als middenvelder. In 2009 werd haar team eerste op de Eastern College Athletic Conferenceís Metro Tournament.

Sweetheart in Jersey Shore

Sammi kwam als vrijgezelle vrouw het Jersey Shore-huis binnen. Onmiddellijk trok ze de aandacht van haar mannelijke huisgenoten. Vooral Mike en Ronnie waren onder de indruk van de mooie brunette. De eerste dagen bracht Sammi haar tijd door met Mike. Ze kookten samen, liepen hand in hand over straat, et cetera. Uiteraard zoenden ze ook. Men dacht dat Sammi en Mike een relatie zouden krijgen. Dit gebeurde echter niet. Nadat Sammi ook met Ronnie had gezoend, merkte ze dat ze Ronnie leuker vond. Zo begon de knipperlichtrelatie tussen Ronnie en Sammie.

In het tweede seizoen, dat zich afspeelde in Miami, ging Ron vreemd. Bijna alle huisgenoten waren in de club aanwezig toen dat gebeurde. Sammi was op dat moment thuis. De huisgenoten twijfelden of ze het Sam moesten vertellen of niet. Uiteindelijk besloten ze om er niks van te zeggen. Toch kreeg Sammi door dat er iets aan de hand was. Ze vroeg haar vriendinnen in het huis om haar iets te vertellen als ze van iets wisten. Snooki en Jenni verzekerden haar dat ze van niks wisten en dat ze het haar vanzelfsprekend zouden vertellen als er iets was gebeurd. Snooki en Jenni voelden zich niet prettig bij het idee dat ze logen tegen hun vriendin. Dit was de reden dat de dames besloten om Sammi op een anonieme wijze te waarschuwen. Ze schreven een brief en verstopten deze in haar gedeelte van de kamer. Zodra Sam de brief las, brak de hel los. Natuurlijk wilde ze weten wie de brief had geschreven en of het op waarheid berustte.

Na dit voorval gebeurden er nog vele andere dingen waardoor Sammi en Ronnie ruzie kregen. In het derde seizoen kende het drama een toppunt. Ronnie was tijdens een ruzie zo boos dat hij alle spullen van Sam kapotmaakte. Sam die zich vernederd voelde, keerde tijdelijk naar haar ouderlijk huis terug. Ronnie kreeg spijt en realiseerde zich dat hij haar ontzettend miste. Hij stuurde elke dag rozen naar haar huis. Een korte tijd nadat Sam zich weer bij de andere Jersey Shore-sterren aansloot, ontstond er weer een hels drama. Arvin, een gemeenschappelijke vriend van Mike en Sammi, vertelde namelijk dat hij meerdere keren met Sammi had gezoend. Ronnie voelde zich belazerd. Hij had dagenlang gehuild toen Sammi weg was, terwijl Sammi lol had gemaakt met andere mannen.

Uitspraken

 • "I'm the sweetest bitch you'll ever meet"
 • "A guidette is somebody who knows how to club it up, takes really good care of themselves, has pretty hair, cakes on makeup, has tanned skin, wears the hottest heals, pretty much they know how to own it and rock it."
 • "Don't call 911, I think that's emergency."
 • "You're number one mission is to go out and find the hottest guido and take him home."
 • "Nicole is in a relationship with Jionni. Mike wants to ruin that. Itís like a switch in his head. Like itís a disease."
 • "Why is Ronnie bleeding out of his ass? I have no idea."
 • "Iím done."
 • "Whatís her name? Diana? Deena? She looks exactly like Snooki, like 4 feet tall, short little meatball, exactly like Snooki."
 • "You only learn, you grow, you move on, you have to push through every situation that youíre in."
 • "Deena kinda reminded me of like a dirty chihuahua, just barking, and like you kinda just wanna smack it to the side."
 • "Go home. You donít belong here. You donít even look Italian!"
 • "I always had balls, honey!"
© 2011 - 2024 Dezy, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Ronaldo Ortiz-Magro aka RonnieAls we aan een guido, anabooltje of aan Sammi denken, denken we ook gelijk aan hem. We hebben het hier uiteraard over Ro…
Deena Nicole Cortese aka DeenaDeena Nicole Cortese is de guidette die als laatst werd toegevoegd aan de cast van Jersey Shore. In dit artikel kan je m…
Michael Sorrentino aka The SituationThe Situation, The Snitchuation,Sitch, Mikey en Mike zijn allemaal bijnamen van Michael Sorrentino. Sorrentino is de bef…

Jersey Shore's DJ Pauly DDe Jersey Shore heeft veel interessante cast leden, maar degene die daar altijd bovenuit springt is DJ Pauly D met zijn…
Jennifer Farley aka JWowwJennifer Farley, beter bekend als Jenni of Jwoww, is een televisiepersoonlijkheid. Zij werd wereldwijd beroemd als castm…
Bronnen en referenties
 • Wikipedia
 • Mtv
Dezy (106 artikelen)
Gepubliceerd: 03-09-2011
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.