Jersey Shore's DJ Pauly D

De Jersey Shore heeft veel interessante cast leden, maar degene die daar altijd bovenuit springt is DJ Pauly D met zijn altijd grappige opmerkingen en het gebrek aan drama. Voor hem was Jersey Shore een lift naar het echte sterrenleven. Inmiddels tourt hij al met Nicki Minaj en Britney Spears door Amerika.

DJ Pauly D

De eeuwig grappige DJ Pauly D, geboren als Paul DelVecchio op 5 juli 1980 te Rhode Island, is een Amerikaan met Italiaans bloed. Ook wel een 'guido' genoemd. Zijn gebruinde huid en tattoeages zijn typische kenmerken van de guido's. Pauly D staat bekend om zijn grappige uitspraken en ook om zijn aparte kapsel. Zijn haar staat recht omhoog geföhnd en hij meent zelf dat hij er elke dag twintig minuten over doet om dat zo te krijgen. Ook is hij één brok spieren, een ander kenmerk van de in Amerika bekende guido's.

Carrière

Zijn doorbraak was pas in 2009, toen hij gecast werd voor de reality serie van MTV, Jersey Shore. Zijn beroep was dj, maar dat was niet de reden waarom hij gecast werd. Dat werd meer gedaan om zijn grappige en spontane karakter. Hij is in de serie Jersey Shore vaak de gangmaker en weet zich altijd goed afzijdig te houden van de vele ruzies en problemen. Jersey Shore wordt door veel sterren gekeken en heeft de cast tot ware beroemdheden gemaakt. Pauly D die voor Jersey Shore ook al zijn geld verdiende als dj is nu één van de meest gevraagde Dj's in Amerika. Hij heeft al door het hele land getoerd. Zelfs in de grootste clubs van Las Vegas is hij inmiddels geweest.

Femme Fatale Tour

De op vele plekken uitverkochte Femme Fatale tour van Britney Spears, vergezeld door Nicki Minaj, kreeg halverwege een interessante uitbreiding. Niemand minder dan DJ Pauly D mocht het voorprogramma overnemen. Door heel Amerika heeft hij zijn platen mogen draaien met deze concerttour.

Recorddeal

Op 11 Augustus 2011 heeft Pauly bevestigd dat hij getekend heeft voor een deal voor drie albums bij het label van 50 Cent genaamd G - Unit Records. Behalve albums zal hij ook speciale koptelefoons uit gaan brengen voor het label.

Dirty Couture

Zijn eigen kledinglijn genaamd Dirty Couture is een flashy kledinglijn met voornamelijk shirts met drukke prints en sexy jurkjes voor meiden. De kleding is te koop in een winkel aan de Jersey Shore in Amerika. Een goede keuze gezien het soort mensen dat daar vaak vakantie viert. Toch is ook leuke kleding voor mensen die het niet zo op de 'Guido Style' hebben.

Eigen serie

In 2012 krijgt Pauly D zijn eigen reality serie over hem en zijn leven als DJ.

Overige

Pauly D is voor zover bekend single en zoals te zien in de serie Jersey Shore leeft hij zich graag uit met verschillende meiden. Vinny, ook bekend van Jersey Shore, is inmiddels als een broer voor hem. De twee zijn in de serie altijd twee handen op één buik.

Bekende uitspraken

Pauly D is graag luidruchtig en komt vaak met vreemde uitspraken aanzetten die hij dan vervolgens een paar maanden lang zo vaak als hij kan schreeuwt. In ieder geval tijdens Jersey Shore. Een paar voorbeelden:
  • "Cabs are here!"
  • "Oh I love it this time a year!"
  • "Ah yeah party yeah!"
  • "Burgers for the boys!"
  • "Ah yeah wake up yeah!"
  • "If she... She's too young for you bro!"
  • "It's T-shirt time!"
© 2011 - 2024 Sfinx, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Paul DelVecchio aka Pauly DPaul DelVecchio, ook bekend als Pauly D of DJ Pauly D, is een televisiepersoonlijkheid en diskjockey. Hij was één van de…
Deena Nicole Cortese aka DeenaDeena Nicole Cortese is de guidette die als laatst werd toegevoegd aan de cast van Jersey Shore. In dit artikel kan je m…
Vincent Guadagnino aka VinnyVincent Guadagnino, of Vinny zoals iedereen hem noemt, is de boy next door. In dit artikel kan je meer lezen over deze J…

Biografie: Gabriele Susanne Kerner beter bekend als NenaBiografie: Gabriele Susanne Kerner beter bekend als NenaNena, de duitse zangeres, actrice, presentatrice, songwriter en (kinderboeken)schrijfster is ondanks een aantal grote in…
Samantha Giancola aka SweetheartHaar vrienden thuis gaven Samantha Giancola de bijnaam Sweetheart. Is deze Jersey Shore-ster echt zo lief? De meningen o…
Sfinx (51 artikelen)
Gepubliceerd: 07-09-2011
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Artiesten
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.