NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 2

NCIS is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv. Het gaat over een team van speciaal agenten die allerlei misdaden (die verbonden zijn met de Marine) oplost. In dit artikel zijn de beschrijvingen van alle afleveringen van seizoen 2 te vinden.

Seizoen 2

NCIS: seizoen twee gaat verder met de explosieve actie en bloedstollende avonturen van een eliteteam van speciale agenten dat buiten het militaire bevel opereert. Onder leiding van speciaal agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), een taaie, uiterst deskundige rechercheur, bewijzen de leden van deze hechte ploeg dat ze bereid zijn de ultieme prijs te betalen bij hun reizen over de hele wereld om alles van moord en spionage tot terrorisme en ontvoeringen te onderzoeken. Deze set van zes disks bevat alle 23 spannende afleveringen van deze unieke en dynamische serie.

Disc 1

See No Evil

Het gevecht tegen de tijd begint wanneer het NCIS team probeert de ontvoerde vrouw van een Navy-kapitein en zijn blinde dochter van 9 te bevrijden.

The Good Wives Club

Het NCIS team onderzoekt de bizarre ontdekking van een dode vrouw in een bruidsjurk, die werd gevonden in een ondergrondse gevangeniscel die is ingericht als een slaapkamer uit de jaren 1950.

Vanished

Gibbs en het NCIS team onderzoeken een helikopter, die midden in een graancirkel ontdekt is…en waarvan beide piloten spoorloos zijn.

Lt. Jane Doe

Ducky (David McCallum) brengt de verkrachting van en de moord op een vrouw in verband met een soortgelijke en niet opgeloste moord, die hem al 10 jaar lang bezig houdt.

Disc 2

The Bone Yard

Het lichaam van een geheime FBI-agent wordt gevonden op een oefenterrein voor marine-bombardementen. Het NCIS team ontdekt dat de maffia daar al jaren lijken dumpt.

Terminal Leave

Er wordt een bom geplaatst in de auto van een Irak-veteraan en nu moet het NCIS team hem beschermen tegen terroristen.

Call of Silence

Iemand die na de Tweede Wereld oorlog een eremedaille gekregen heeft, bekent dat hij tijdens een gevecht bij Iwo Jima bijna 60 jaar geleden zijn beste vriend vermoord heeft. Gibbs denkt dat er meer achter dit verhaal zit en hij zet zich met zijn team in om het mysterie op te lossen, zodat de man niet naar de gevangenis hoeft.

Heart Break

Gibbs en zijn team onderzoeken een geval van zelfontbranding, de mysterieuze dood van een man die ogenschijnlijk in vlammen uitbarstte.

Disc 3

Forced Entry

Een vrouw schiet uit zelfverdediging iemand neer die haar probeert te verkrachten, maar Gibbs en zijn team ontdekken dat de vrouw de aanvaller misschien wel onder valse voorwendselen naar haar huis gelokt heeft.

Chained

Tony (Michael Weatherly) doet zich voor als een ontsnapte gevangene en wordt aan een moorddadige gedetineerde geketend. Het tweetal wordt echter al gauw vermist.

Black Water

Een al drie jaar vermiste marine-officier wordt gevonden in een auto op de bodem van een meer. Gibbs en zijn team vinden uit dat het vermissingsgeval op moord lijkt.

Doppelgänger

De moord op een onderofficier ziet er voor Gibbs en zijn team uit als bedrog, totdat de onderofficier werkelijk dood aangetroffen wordt.

Disc 4

The Meat Puzzle

Nadat Ducky door een geheimzinnige moordenaar ontvoert is, proberen Gibbs en de anderen in een race tegen de klok hun vriend te redden en de moordenaar te vangen.

Witness

Gibbs laat McGee (Sean Murray) een zaak afhandelen, nadat het NCIS team is opgeroepen om de mogelijke moord op een zeeman te onderzoeken.

Caught On Tape

Een marinier ‘valt’ van een rots, terwijl hij zijn eigen dood filmt. Het NCIS team moet deze zaak onderzoeken.

Pop Life

Een barkeeper ontdekt als hij wakker wordt dat de vrouw naast hem niet alleen dood is, maar dat ze bovendien niet de vrouw is met wie hij naar bed ging. Gibbs en zijn team onderzoeken de geheimzinnige moord.

Disc 5

An Eye For An Eye

Een onderofficier pleeft zelfmoord nadat het NCIS team een onderzoek naar hem begonnen is. Het onderzoek leidt naar een van zijn docenten, die voor de CIA werkt.

Bikini Wax

Het NCIS team verdenkt een eventuele stalker, wanneer een zwangere onderofficier bij een bikini-verkiezing achter de coulissen vermoord wordt.

Conspiracy Theory

Ducky is van mening dat driehoeksverhoudingen moordend kunnen zijn, althans in het geval van de onderofficier van wie men dacht dat hij zelfmoord gepleegd had na een zogenaamde zenuwinzinking.

Red Cell

Een marinier uit het trainingsprogramma voor reserve-officieren wordt vermoord. Gibbs en zijn team vermoeden dat de militair in een spel met dodelijke gevolgen verwikkeld was.

Disc 6

Hometown Hero

Een heldhaftige, in Irak gesneuvelde, marine-arts is de eerste verdachte bij een moord in zijn woonplaats en Gibbs en zijn team spannen zich in om zijn naam te zuiveren.

SWAK

Tony opent een brief, waardoor een geheimzinnig poeder vrij komt in de kamer van het NCIS team. Nu moet het team een tegengif vinden voordat het te laat is.

Twilight

Bij een verijdelde moordaanslag op Gibbs, betaalt het NCIS team de hoge prijs van de dood van een teamlid.
© 2009 - 2024 Link, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 1NCIS (Naval Criminal Investigative Service) is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv.…
NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 3NCIS (Naval Criminal Investigative Service) is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv.…
NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 4NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 4NCIS is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv. Het gaat over een team van speciaal ag…

Zingen: hoe werk je aan je zang. Tips!Naast technische tips over zang, zijn er nog een paar ander tips en trucs die je kunnen helpen bij het verbeteren van je…
Meest populaire kerstliedjesBinnenkort staat kerst weer voor de deur. En waar je ook bent, overal hoor je kerstmuziek. Van het ene kerstliedje kan j…
Bronnen en referenties
  • NCIS: het tweede seizoen (DVD-box)
Link (11 artikelen)
Gepubliceerd: 21-10-2009
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.