NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 4

NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 4 NCIS is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv. Het gaat over een team van speciaal agenten die allerlei misdaden (die verbonden zijn met de Marine) oplost. In dit artikel zijn de beschrijvingen van alle afleveringen van seizoen 4 te vinden.

Seizoen 4

NCIS: In seizoen vier van deze razend populaire militaire misdaadserie volgen we wederom de spectaculaire avonturen van het geavanceerde special agents team dat buiten het militaire gezag om opereert. Onder leiding van ex-marinier en onovertroffen opsporingsexpert Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) reist dit hooggekwalificeerde, hechte team de wereld rond om moord, spionage en terrorisme te onderzoeken. De 6 disc set bevat alle 24 spannende afleveringen van deze veelgeprezen unieke serie, evenals een aantal niet te missen extra's van achter de schermen.

Disc 1

Shalom

Na de aanslag op Gibbs in seizoen 3, heeft hij zich in Mexico teruggetrokken bij zijn vriend Mike. Zijn rust wordt echter al gauw verstoord als Ziva zijn hulp in roept, want zij wordt beschuldigd van een moordaanslag.

Escaped

Nadat een ontsnapte gevangene het leven van een vriend van Gibbs heeft bedreigd, komt Gibbs wederom terug uit Mexico om de gewapende overvalszaak van de gevangene tegen zijn eigen wil in te heropenen. Ondertussen probeert zijn team hem uit alle macht over te halen niet terug te keren naar Mexico.

Singled Out

Nadat de bebloede, verlaten auto van een marineluitenant is gevonden, begeven de NCIS teamleden zich undercover naar een speeddate in de hoop dat één van de mannelijke aanwezigen hen tot de vermiste luitenant zal leiden.

Faking It

Wanneer de politie een bestuurder aan de kant van de weg zetten en hem arresteren voor het bezitten van een onlangs afgevuurd pistool, wordt de auto van de politieagenten geramd door een auto met daarin een dode bestuurder met in bloed vier letters: NCIS.

Disc 2

Dead And Unburied

In een leeg huis wordt het lichaam aangetroffen van een marinier die was opgeroepen voor Irak, maar nooit op was komen dagen. Het lichaam is echter onlangs nog verplaatst...

Witch Hunt

In de nacht van Halloween wordt een marinier in zijn eigen huis overvallen en wordt zijn dochter ontvoerd. Het feit dat bijna iedereen verkleed rondloopt, maakt het er voor het team niet gemakkelijker op: Zelfs Abby laat Tony en McGee sprakeloos staan door haar kostuum.

Sandblast

Bij een explosie op een militaire golfbaan vindt een mariniers kolonel de dood en moet het NCIS team samen met het rechercheteam van het leger de moordenaar zien te vinden. Zowel voor Gibbs als Tony zit er liefde in de lucht.

Once A Hero

Een onderscheiden ex-marinier valt van een hogere etage naar beneden in een hotel waar een receptie wordt gehouden voor hooggeplaatste ambtenaren, waaronder de directrice van NCIS, Jenny Shepard. In de poging van het team om zijn naam te zuiveren, krijgen ze te maken met lastige politici.

Disc 3

Twisted Sister

Wanneer de zus van McGee onder het bloed bij hem aanbelt, besluit McGee zelf te onderzoeken waar het bloed vandaan komt. Als blijkt dat het bloed van een marinier is wiens dood Gibbs en de rest van het team onderzoeken, zit er voor McGee niets anders op dan verantwoording afleggen tegen Gibbs.

Smoked

Het NCIS team doet een schokkende ontdekking als tijdens een samenwerking met de FBI de overblijfselen van een seriemoordenaar worden geïdentificeerd. Dit leidt tot onenigheid tussen Gibbs en Fornell, want Fornell zit al jaren achter deze moordenaar aan en wil het zelf oplossen.

Driven

Een strikt geheim robotapparaat wordt gesaboteerd en vermoordt een marineluitenant die aan een belangrijk project meewerkte van het Ministerie van Defensie. Deze marineluitentant lijkt echter niet het enige slachtoffer van de robotauto te worden.

Suspicion

Als een officier van de marine dood wordt aangetroffen in een motel in een klein stadje, wordt het onderzoek ernstig bemoeilijkt doordat de lokale wetsdienaars het plaats delict al hebben onderzocht en de autopsie al enkele dagen geleden is uitgevoerd, maar lang niet zo nauwkeurig als het team zou willen.

Disc 4

Sharif Returns

Gibbs, het NCIS team en de Criminal Investigative Unit van het leger werken samen om zeer giftige chemische stoffen te vinden, maar ontdekken dat de stof in het bezit is van de gezochte terrorist Mamoun Sharif. Ondertussen vallen er al slachtoffers, waaronder een teamlid...

Blowback

Ducky gaat undercover als verkoper van illegale wapens. Jenny blijkt een persoonlijke vete te hebben met de wapenhandelaar die bekend staat als 'La Grenouille', maar staat nu dus eindelijk op het punt hem te pakken.

Friends & Lovers

Het NCIS team denkt dat de schipper die in een verlaten gebouw is aangetroffen het slachtoffer is van een overdosis drugs totdat ze een boodschap in bloed ontdekken: 'Verwacht meer!' Het NCIS team moet nu voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.

Dead Man Walking

Een marineluitenant vraagt het NCIS team de moord op hemzelf op te lossen: de man is slachtoffer van vergiftiging door radioactieve straling. Ondanks dat de hulp voor de man misschien te laat komt, ontwikkelt Ziva gevoelens voor hem.

Disc 5

Skeletons

Bij een explosie in een militair mausoleum komen de overblijfselen van een aantal overledenen naar boven. Het blijkt dat er meer lijken in hebben gezeten dan zou moeten. Het team gaat op zoek naar mogelijke seriemoordenaars, maar Gibbs is verrast door de uitkomst.

Iceman

Net als Ducky zijn autopsie op zijn nieuwste doodgevroren 'gast' wil beginnen, komt deze tot leven. Als het NCIS team probeert uit te vinden wie de man voor dood heeft achtergelaten, ontdekken ze een link met Gibbs verleden, en dit maakt dat ook Mike weer terugkeert uit Mexico.

Grace Period

Wanneer bij de NCIS-tiplijn een anonieme tip over een mogelijke terroristische aanslag binnenkomt, worden twee agenten in de val gelokt en vallen er enkele doden. Gibbs' team heeft het ondertussen moeilijk met de gedachte dat zij eigenlijk dienst hadden.

Cover Story

McGee komt in de problemen als blijkt dat een gepleegde moord overeenkomt met een moord in zijn fictieve boek. Met het vervolg van het boek in zijn hoofd moet hij vooruit zien te denken onder de zware druk van meerdere mogelijke moorden.

Disc 6

Brothers in Arms

Directrice Jenny Shepard ondervindt dat een ontmoeting onder vier ogen met een informant kan leiden tot moord. Het NCIS team moet alle aanwijzingen verzamelen om de moordenaar op te sporen en rekening houden met het feit dat hun directrice mogelijk het doelwit was. Daarnaast probeert Jenny het spoor naar La Grenouille weer op te pakken.

In The Dark

Als een blinde fotograaf het lichaam van een marinier fotografeert, gebruikt het NCIS team zijn vaardigheden zoals zijn verbeterde reuk om de misdaad op te lossen.

Trojan Horse

Shepard is in het buitenland en Gibbs neemt de rol van directeur waar. Maar als een man bij de ingang van het NCIS-terrein dood wordt aangetroffen, heeft Gibbs geen tijd meer voor zijn tijdelijke extra functie.

Angel of Death

De leden van het NCIS-team moeten worden getest door een leugendetector van het Amerikaanse Ministerie voor Binnenlandse Veiligheid en zijn band dat hun diepste geheimen zullen worden prijsgegeven. Ondertussen houdt een meedogenloze drugsdealer Tony en zijn vriendin Jeanne gegijzeld.

Extra's

Bovendien zijn er nog extra's verspreid over de DVD's. Hieronder een lijstje waar de extra's per disc aangegeven staan. Disc 1 is leeg.

Disc 2Aan tafel met de cast (Deel 1)-
Disc 3Aan tafel met de cast (Deel 2)-
Disc 4Ducky's WorldAchter de schermen: The Making Of NCIS
Disc 5Dressed To Kill: In de kleedkamers van NCISRekwisieten
Disc 6Picture Perfect: Foto's van de NCIS-castEen seizoen vol geheimen
© 2009 - 2024 Link, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 1NCIS (Naval Criminal Investigative Service) is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv.…
NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 3NCIS (Naval Criminal Investigative Service) is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv.…
NCIS: Aflevering beschrijvingen van seizoen 2NCIS is de één van de meest populaire series op de Amerikaanse en Nederlandse tv. Het gaat over een team van speciaal ag…

Filmregisseur Ingmar BergmanBijna iedereen heeft wel eens een film gezien van de bekende Zweedse cineast Ingmar Bergman. Ze zijn legendarisch en leg…
Zingen: hoe werk je aan je zang. Tips!Naast technische tips over zang, zijn er nog een paar ander tips en trucs die je kunnen helpen bij het verbeteren van je…
Bronnen en referenties
  • NCIS: Seizoen 4 (DVD-box)
Link (11 artikelen)
Gepubliceerd: 24-10-2009
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.