Informatie over de Pathé Unlimited (Gold) pas

Informatie over de Pathé Unlimited (Gold) pas Dit is dé uitvinding voor de mensen die vaak naar de bioscoop gaan! Als je vaker dan twee keer per maand naar de bioscoop gaat, bespaar je met deze pas al geld. Een regulier kaartje kost tegenwoordig al snel 10 euro. De meeste grote steden hebben wel één of meerdere Pathé bioscopen (in de buurt). Naast de Pathé Unlimited heb je tegenwoordig ook de Pathé Unlimited Gold pas. Wat zijn de regels van deze pas?

De voordelen van de Pathé Unlimited pas

Met deze pas, die 19 euro per maand kost, kun je op elke dag van de week naar de bioscoop. Elke film die draait, kun je zo vaak als jij wilt zien. Daarnaast krijg je 10% korting op je popcorn en drankje (en uiteraard andere snacks) op vertoon van jouw gele pas. Voor deze pas geld wel een toeslag bij 3D en IMAX voorstellingen. Voor IMAX 3D geldt een toeslag van 5 euro per persoon. Bij een IMAX of een 3D voorstelling betaal je 2,50 euro toeslag per persoon. Als er geen 3D bril gekozen wordt bij de 3D voorstelling (omdat je deze al hebt), is de toeslag 1,50 euro per persoon.

De voordelen van de Pathé Unlimited Gold pas

Ook met deze pas, die 26 euro per maand kost, kun je elke dag van de week naar de bioscoop. Daarnaast krijg je 25% korting op hapjes en drankjes. Met deze pas betaal je géén toeslag bij 3D en IMAX voorstellingen. Ook ontvang je met deze pas een keer per jaar een gratis 3D bril. Je kunt je pas na vier maanden downgraden naar een Pathé Unlimited abonnement. Dit kost eenmalig 10 euro.

Voor beide gelden de volgende regels/voorwaarden:

De pas is niet overdraagbaar en is persoonlijk. Dat betekent dat je niet de pas van je zusje of vriend kan lenen om even naar een film te gaan. Op de kaart staat een foto van de pashouder, de naam, geboortedatum en het unieke lidnummer. Bezoekers die ooit een bioscoopverbod hebben gekregen, kunnen geen pas aanvragen. Een abonnement duurt minimaal vier maanden, hierna kun je het abonnement zelf opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van minimaal één maand. Opzeggen kan op drie manieren:
  • Een onlineformulier invullen op de Pathé site
  • Langs de kassa in een Pathé bioscoop om een formulier in te vullen
  • Of je print een formulier uit, vult deze in en stuurt hem via de post op naar Antwoordnummer 6032, 5902 VB te Venlo

Wanneer je je abonnement opgezegd heb, maar binnen twee jaar toch weer een abonnement wilt afsluiten, betaal je 35 euro administratiekosten. Voor elke film is het verplicht een kaartje te halen bij een van de verkooppunten in de bioscoop waar de film draait. Dit doe je met je persoonlijke pincode die je ontvangt (deze kan je zelf veranderen). Het toegangsbewijs kan vanaf 90 minuten tot 30 minuten voor aanvang van de film opgehaald worden. Je krijgt alleen toegang tot de film op vertoon van je toegangsbewijs en je persoonlijke Unlimited (gold) pas.

Dit zijn niet de volledige voorwaarden. Lees voor het aanvragen van een Pathé Unlimited (Gold) pas altijd de volledige voorwaarden, die te vinden zijn op de site van Pathé, goed door! Wat hier genoemd wordt, is maar een gedeelte van de voorwaarden.

Pathé bioscopen in Nederland en adressen

Op dit moment zijn er 22 Pathé bioscopen in Nederland, verspreid over zestien steden in heel Nederland. Naast Nederland, zijn er ook Pathé bioscopen in de Verenigde Staten, Frankrijk, Zwitserland en Italië. De Pathé Unlimited (Gold) pas geldt alleen in Nederlandse Pathé bioscopen.

Pathé AmersfoortEemplein 2, 812EA Amersfoort
Pathé CityKleine Gartmanplantsoen 15-19, 1017 RP Amsterdam
Pathé TuschinskiReguliersbreestraat 26, 1017 CN Amsterdam
Pathé ArenaArenA boulevard 600, 1101 DS Amsterdam
Pathé de MuntVijzelstraat 15, 1017 HD Amsterdam
Pathé Rembrant ArnhemVelperplein 10, Arnhem
Pathé BredaChasséveld 15, 4811DH Breda
Pathé DelftVesteplein 5, 2611WG Delft
Pathé ScheveningenKurhausweg 2A, 2587RT Den Haag
Pathé SpuimarktSpui 65, 2511BL Den Haag
Pathé BuitenhofBuitenhof 20, 2513AG Den Haag
Pathé EindhovenDommelstraat 27, 5611CJ Eindhoven
Pathé GroningenGedempte Zuiderdiep 78, 9711HL Groningen
Pathé HaarlemZijlvest 41-43, 2011VB Haarlem
Pathé HelmondFrans Joseph van Thielpark 5, 5707BX Helmond
Pathé MaastrichtWilhelminasingel 39, 6221BE Maastricht
Pathé SchouwburgpleinSchouwburgplein 101, 3012CL Rotterdam
Pathé De KuipCor Kieboomplein 501, 3077MK Rotterdam
Pathé TilburgPieter Vreedeplein 174, 5038BW Tilburg
Pathé Rembrandt UtrechtOudegracht 73, 3511AD Utrecht
Pathé ZaandamHermitage 140, 1506TX Zaandam
Pathé De KroonGasthuisplein 8, 8011SC Zwolle

De Pathé Unlimited Night

Eens in de zoveel tijd wordt er een leuke Pathé Unlimited Night georganiseerd. Deze is ook voor Gold pashouders te bezoeken. Op deze avond zie je een nieuwe film die nog niet in de bioscoop draait. Daarnaast ontvang je een gratis hapje en drankje. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.
© 2014 - 2024 Xurya, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De Pathé Unlimited card: voor- en nadelenVoor wie gemiddeld meer dan twee keer per maand naar de film gaat, kan het voordelig zijn om een Pathe Unlimited filmpas…
Pathé Events: Ladies Night, Unlimited Night & Gay NightPathé Events: Ladies Night, Unlimited Night & Gay NightBij bioscoopketen Pathé kun je in diverse steden terecht voor een avondje uit tijdens de Pathé Events. Zo worden er Ladi…
Loyaliteitsprogramma Pathé: All Stars appLoyaliteitsprogramma Pathé: All Stars appSinds april 2019 heeft bioscoopketen Pathé een eigen loyaliteitsprogramma. Met een digitale pas krijgen bezoekers punten…
Bioscopen PathéBioscopen PathéPathé bioscopen zijn al jaren een vaste waarde in Nederland. Even een filmpje meepakken in de vele cinema's over land. N…

Filmrecensie: White Christmas, een kerstklassiekerrecensieFilmrecensie: White Christmas, een kerstklassiekerDe kerstfilm "White Christmas", met het wereldberoemde gelijknamige liedje van de hand van Irving Berlin, is een echte k…
Filmrecensie: Keeping MumrecensieFilmrecensie: Keeping MumKeeping Mum is een leuke komedie uit 2005, met heel wat bekende gezichten onder de acteurs. Zo zien we Rowan Atkinson (M…
Bronnen en referenties
  • www.pathe.nl
Xurya (15 artikelen)
Gepubliceerd: 09-01-2014
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Film en video
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.