Monique Westenberg: biografie (vriendin van André Hazes)

Monique Noël Westenberg, iedereen kent haar wel als de beeldschone vriendin van volkszanger André Hazes, met wie zij vanaf 2014 een relatie heeft. Monique Noël is geboren op 26 december 1977 en groeide op bij haar ouders op een woonwagenkamp in Rotterdam. Maar wie is Monique Westenberg nou precies en wat is zij nog meer dan de vriendin van de beroemde volkszanger en moeder van zoontje André jr.?

Inhoud


Relatie met André

Monique en André leerden elkaar kennen via Facebook. André was op slag verliefd toen hij via een gezamenlijke vriendin (oud secretaresse van André zijn vader) op Facebook een foto van Monique voorbij zag komen. André nam contact op met Monique via Facebook en nodigde haar uit voor een etentje. Monique is zestien jaar ouder en zag het daarom niet zitten om met zo'n jochie te daten, daarom stuurde ze een foto van een kleurplaat terug als reactie. André gaf het niet op en bleef moeite doen om haar toch zo ver te krijgen. Uiteindelijk gaf ze André maar een kans en ging met hem uiteten. Het stel was op slag stapelverliefd. Helaas waren er een hoop mensen die niet te spreken waren over hun relatie omdat er een groot leeftijdsverschil is. Toch negeren Monique en André de negatieve uitlatingen en staan positief in hun relatie. Het stel is dolgelukkig met elkaar en volgens het koppel merken ze niks van het leeftijdsverschil. Op André's 22e verjaardag schreef Monique op Instagram: "Vandaag tel jij er weer een jaartje bij, maar in de liefde telt dat niet, want zielen kennen geen leeftijd... zij kennen levels... daar komen wij elkaar tegen!"

Breuk

Er gingen al langere tijd geruchten dat het niet goed ging tussen het stel. In november 2019 kwam het nieuws naar buiten dat er definitief een punt achter de relatie met André Hazes is gezet. In februari 2020 bevestigt het stel weer een relatie te hebben.

De honden

Monique haar twee grootste liefdes in 2019 zijn naast haar zoontje André, haar honden Dunya en Gioia. In 2016 merkte Monique dat er iets niet klopte met haar hond Dunya, zij zag een spieruitval in het koppie van de toen twaalf jaar oude hond. Monique liet een scan maken om de oorzaak te achterhalen. Het bleek om een tumor te gaan. Monique heeft een zwaar verleden achter de rug en volgens Monique is Dunya altijd haar grootste steun en toeverlaat geweest, voor Monique voelde het als haar eerste kindje. Monique wist dat elke dag die zij nog met Dunya had een geschenk was en het verlies elke dag een stapje dichterbij kwam. Dunya is op 9 mei 2018 overleden toen André en Monique op vakantie waren in Mexico. Maar de liefde voor haar hond draagt zij altijd bij zich in haar hart.

Kinderwens

Monique had al enige jaren een kinderwens. Helaas wist zij ook al enkele jaren dat zij niet op de natuurlijke manier zwanger kon raken. Voor een eventuele zwangerschap zou zij dan ook een zwaar traject in moeten gaan. Op een avond was haar vriend André met de twee honden Dunya en Gioia aan het spelen waarop hij spontaan tegen de honden zei, zouden jullie het leuk vinden om een broertje of zusje te krijgen? Monique werd erg boos om deze uitlating omdat zij wist wat haar te wachten zou staan als zij zwanger wilde raken. Ze gaf haar vriend daarom wat bedenktijd maar haar partner wist al snel zeker dat hij voor een kindje wilde gaan. Het traject begon met vele doktersbezoeken en hormonen spuiten. Monique raakte niet direct zwanger, maar na een paar maanden was het eindelijk zover.

Zwangerschap

In februari 2016 werd bekendgemaakt dat Monique in verwachting was. Later werd vol trots bekendgemaakt dat Monique in verwachting was van een jongen. Op 25 oktober 2016 om 22.25 uur werd hun zoon geboren door middel van een keizersnede. De jongen heet Andreas Martinus Hazes, en de roepnaam is André.

Reallifesoap

In 2017 kregen André en Monique hun eerste soap bij SBS6. In de soap was te zien hoe André zich voorbereidde op zijn concerten van oktober 2017 in Ahoy Rotterdam. De soap was vooral gericht op het werk van André maar ook een stukje privé lieten ze zien. Zo kwam Monique regelmatig in de soap naar voren en was kleine André jr. ook met regelmaat te zien evenals overige familieleden van Monique.

Seizoen twee
Na een succesvolle eerste serie begon seizoen twee in april 2018 waarin alle muzikale ups van André te zijn waren en de band die hij heeft hersteld met zijn moeder Rachel. Maar helaas waren ook de downs te zien waaronder de tijdelijke relatiebreuk met Monique.

Seizoen drie
Eind 2018 volgde seizoen drie waar onder andere de verhuizing naar de villa te zien was.

Lees verder

© 2017 - 2023 Modelb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Andre Hazes, DréAndre Hazes was een Nederlandse volkszanger die in de jaren 70 en 80 zeer populair was. Hij is op 30 juni 1951 in Amster…
Hits jaren 00: 2007In 2007 maakten we kennis met artiesten zoals Mika, Snow Patrol, Leaf en Amy Winehouse. Dankzij radiozender 3FM werd het…
De leukst voetballiedjes, top tien voetbalhits aller tijdenDe leukst voetballiedjes, top tien voetbalhits aller tijdenDe Nederlanders zijn echte feestgangers. Dat is vooral te merken tijdens sportevenementen. Nederland zou Nederland niet…
Het boek “Misha” van Misha DefonsecaHet boek “Misha” van Misha DefonsecaHet boek Misha pretendeert een waargebeurd verhaal te zijn over een zeven jarig meisje (de schrijfster), dat tijdens de…

Mariska Bauer: biografie (vrouw van Frans Bauer)Mariska van Rossenberg of beter bekend als Mariska Bauer is de vrouw van de bekende Nederlandstalige volkszanger Frans B…
Annemarie Keizer: biografie (vrouw van Simon Keizer)Annemarie Keizer, iedereen kent haar wel als de finaliste bij het tweede seizoen van het bekende tv-programma Dance Danc…
Bronnen en referenties
  • http://www.mediacourant.nl/2017/05/andre-hazes-jr-krijgt-eigen-soap-bij-sbs-6/
  • https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/hond-andre-hazes-jr-heeft-hersentumor
  • https://www.nu.nl/achterklap/4341790/andre-hazes-jr-vader-geworden.html
Modelb (25 artikelen)
Laatste update: 28-02-2020
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Bekende nederlanders
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.