Djarno Hofland: biografie (neef van André Hazes)

Djarno Givano Hofland, beter bekend als de neef van volkszanger André Hazes jr. Djarno is geboren op 17 maart 1993 in de stad Woerden. Het merendeel van zijn jeugd groeide Djarno op in Almere-stad waar hij in 2019 nog steeds woont. Djarno had tot begin 2019 een relatie met Ashley Raadsheer en samen hebben zij een dochter genaamd Jace Morena Hofland. Sinds oktober 2019 heeft Djarno een relatie met Manon Kool. Djarno heeft tot 2015 bij voetbalclub Ajax gespeeld, maar heeft zijn voetbalschoenen veilig opgeborgen om zijn neef en beste vriend André Hazes te helpen en te begeleiden tijdens optredens en concerten in de functie tourmanager.

Djarno Givano Hofland

Djarno Givano Hofland is geboren in Woerden. Hij groeide op in Almere-stad samen met zijn ouders Frank Hofland en Els van Galen en zijn twee broers. Zijn broer Diego Hofland is geboren op 21 september 1990 en is een professioneel ijshockeyspeler. Djarno heeft ook nog een jongere broer genaamd Armani Hofland.

Voetbalcarrière

Djarno heeft vanaf zijn jeugd gevoetbald. Hij was een sterke aanvaller en deed de voetbalopleiding bij Ajax. Nadat hij alle jeugdelftallen bij Ajax had doorlopen stapte hij over naar AGOVV in de hoop op een betaalde voetbalcarrière. Helaas ging AGOVV failliet en maakte hij de overstap naar het tweede elftal bij PEC Zwolle voor het seizoen 2012/2013. Uiteindelijk werd hij door de voetbalclub Ajax gevraagd om voor het seizoen 2014/2015 bij hen te komen spelen, dit greep hij met beide handen aan. Na één seizoen bij Ajax te hebben gespeeld heeft hij zijn voetbalschoenen veilig opgeborgen om zijn neef André Hazes te helpen en te begeleiden tijdens optredens en concerten.

Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk is voor Djarno heel erg belangrijk. Hij gaat dan ook standaard elke week naar zijn favoriete barber kapper in Almere-stad om zijn haren bij te laten punten. Dit is zo belangrijk voor hem dat hij niet snel een week over zal slaan.

Radical Fashion

Djarno is gek op kleding en mode en werkt daarom in 2019 als medewerker voor de kledinglijn Radical. Het bedrijf werd in 2011 kleinschalig opgericht en de collectie bestond destijds alleen uit zes T-shirts. Anno 2019 is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle kledinglijn en verkopen ze goede kwaliteit kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen.

Tourmanager

Djarno is in 2019 de tourmanager van zijn neef en beste vriend André Hazes. Djarno begeleidt André naar het optreden toe en regelt alles om het optreden heen zodat alles zo soepel en veilig mogelijk verloopt, dit doet hij samen met vriend en manager Ricardo Klaverdijk.

Televisie

Djarno is vanaf 2016 met regelmaat te zien in de succesvolle reallifesoap André Hazes: ik haal alles uit het leven. In 2017 was Djarno te gast bij het eerste Ahoy-concert van André waar zij samen het nummer 'Ik meen het' zongen, dit werd later uitgezonden op televisie. In 2018 was Djarno ook kandidaat in het tv-programma Race tegen de klok samen met André Hazes en Ricardo Klaverdijk.

Relatie

Djarno had van 2009 tot en met begin 2019 een relatie met Ashley Raadsheer. Ashley is geboren op 17 januari 1994 en samen hebben ze een dochter: Jace Morena Hofland. Ondanks het drukke en chaotische leven van Djarno probeert hij zo vaak mogelijk tijd vrij te maken voor Jace om samen dingen te ondernemen. In oktober 2019 krijgt Djarno een relatie met Manon Kool.

Lees verder

© 2019 - 2024 Modelb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Andre Hazes, DréAndre Hazes was een Nederlandse volkszanger die in de jaren 70 en 80 zeer populair was. Hij is op 30 juni 1951 in Amster…
De leukst voetballiedjes, top tien voetbalhits aller tijdenDe leukst voetballiedjes, top tien voetbalhits aller tijdenDe Nederlanders zijn echte feestgangers. Dat is vooral te merken tijdens sportevenementen. Nederland zou Nederland niet…
#1 Hits van 1982Voor een artiest is het een hele eer als al zijn of haar fans hun nummers mooi vinden. Maar het is voor een artiest hele…
Huwelijk tussen neef en nicht: neef en nicht mogen trouwenHuwelijk tussen neef en nicht: neef en nicht mogen trouwenMag je met je eigen nicht of neef trouwen? Het antwoord daarop is ja. De Nederlandse regering heeft daar geen bezwaar te…

Martien Meiland, bekend van Chateau MeilandMartien Meiland, bekend van Chateau MeilandMartien Meiland is bekend geworden met het tv-programma Ik vertrek. Daarna stal hij de show in Chateau Meiland. In deze…
Linda de Mol en de liefdeLinda de Mol en de liefdeLinda de Mol wordt niet zonder reden de koningin van de Nederlandse televisie genoemd. Linda heeft zich anno 2018 ontwik…
Modelb (25 artikelen)
Laatste update: 10-12-2019
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Bekende nederlanders
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.