Devious Maids: Seizoen 3

Devious Maids: Seizoen 3 Devious Maids is een Amerikaans komische dramaserie over vijf Latina schoonmaaksters die werken voor rijke acteurs of zakenlui uit Hollywood. De serie speelt zich af in Beverly Hills, Los Angeles. Seizoen 3 is een seizoen rondom een coma, doden die tot leven komen, mysterieuze ledematen die over tuinen worden verspreid en een vervulde kinderwens. Valentina vertrekt waardoor er een schoonmaakster minder is. Spoilers: voor wie niet wilt weten wat er gebeurt in seizoen 3, moet niet verder lezen.

Devious Maids: gegevens seizoen 3

 • Aantal afleveringen: 13
 • Tv-kanaal: Lifetime
 • Uitgezonden: 1 juni 2015 - 24 augustus 2015
 • Speelduur: 42 minuten per aflevering
 • Genre: Komedie/drama

Aflevering 27: Awakenings

 • Schrijver: Marc Cherry & Brian Tanen
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 1 juni 2015

Seizoen 2 eindigt met Carmen (Roselyn Sánchez) die recht in de ogen van Ty, het neefje van Spence (Grant Show), kijkt. Precies op dat moment begint Ty op de bruiloftsgasten van het huwelijk van Spence en Rosie (Dania Ramirez) te schieten. Rosie was geraakt en heeft vier maanden in coma gelegen, ondertussen heeft Spence het huishouden draaiende moeten houden. Hij heeft een baan aangenomen als porno-acteur en wil niet dat Rosie hierachter komt.

Na alle gebeurtenissen tussen Nicholas (Mark Deklin) en Marisol (Ana Ortiz), is het haar gelukt het leven weer op de rit te krijgen. Maar ondanks dat haar boek een groot succes is, begint Marisol haar vriendinnen te missen. De nieuwe rijke vrienden uit Beverly Hills zijn niet de mensen waar ze zich bij op haar gemak voelt.

Carmen heeft een affaire met Sebastian Dussault (Gilles Marini), een makelaar, haar vriendinnen hebben het gevoel dat Sebastian niet te vertrouwen is en dingen voor Carmen achterhoudt. Maar ondanks deze verdenkingen blijft ze Sebastian zien. Zoila (Judy Reyes) is ondertussen een paar maanden zwanger en weet niet wie de vader van haar kind is: Pablo of Javier (Ivan Hernandez). Javier heeft het recht om te weten of ze zwanger is van een andere man, daarom doet Zoila een vaderschapstest. De uitslag is niet wat ze hoopte, het was minder ingewikkeld geweest als het kind van Javier was geweest.

Taylor (Brianna Brown) en Michael (Brett Cullen) Stappord zijn terug in Beverly Hills, ze hebben een meisje bij zich die ze hebben geadopteerd: Katie. Eindelijk hebben ze samen een kind, wat het verlies van hun kind door de schietpartij iets zal verzachten. Nu ze terug zijn, hebben ze een schoonmaakster nodig, ze huren Blanca in. Ondertussen doet Evelyn Powell (Rebecca Wisocky) een bizarre ontdekking, er ligt een stuk menselijk been in haar tuin. De politie wordt er bijgehaald en ze ondervragen Adrian (Tom Irwin) en Evelyn Powell, er wordt hun gevraagd waar ze waren maar Adrian doet ingewikkeld over waar hij was.

Aflevering 28: From Here to Eternity

 • Schrijver: Curtis Kheel
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 8 juni 2015

Taylor Stappord probeert Blanca (Naya Rivera) tegen te houden om te zorgen dat ze de woonkamer niet inloopt. Taylor zegt dat de woonkamer een enorme puinhoop is en Blanca wil haar helpen met opruimen. Wanneer Blanca de woonkamer binnenloopt, treft ze een woonkamer aan waarin alles onder het bloed zit, ze helpt Taylor om alles schoon te maken. De politie ondervraagt Taylor over het gevonden stuk been uit de tuin van Evelyn, maar Blanca merkt dat Taylor de waarheid niet vertelt. Marisol weet alles over schoonmaken, kent schoonmaaksters en kent mensen uit rijke kringen, dit brengt haar op het idee een uitzendbureau voor schoonmaaksters in Beverly Hills te starten.

Ondertussen maakt Spence een rommel in huis en Rosie vindt dat hij het huis beter opgeruimd moet houden. Spence oppert een schoonmaakster te nemen. Maar Rosie reageert verontwaardigd, ze hebben geen geld voor een schoonmaakster, hij zal het zelf moeten doen. Hij weet Carmen en Zoila voor zijn karretje te spannen en zonder dat ze het zelf door hebben, maken ze voor Spence het hele appartement schoon.

Adrian wil een nieuw impuls aan zijn leven geven, hij komt er per ongeluk achter dat hij pijn fijn vindt. Wanneer de politie Adrian ondervraagt over het gevonden been, moest hij vertellen dat in een seksclub was. Hij probeert Evelyn over te halen om een keer mee te gaan naar een seksclub. Evelyn wil niet, maar Adrian zegt dat ze hun seksleven een nieuwe impuls moeten geven om nader tot elkaar te komen. Maar wanneer ze eindelijk heeft toegegeven, wordt ze bij binnenkomst snel herkend door een van de andere gasten. Ze rent de club uit en wil niks meer te maken hebben met het gedoe wat Adrian juist zo opwindt. Adrian heeft een probleem, hij zal in zijn eentje moeten zorgen dat hij een manier vindt die pijn oplevert.

Valentina (Edy Ganem) wil dat Remi (Drew Van Acker) mee naar New York komt en voordat ze naar New York vertrekken doet hij Valentina een voorstel. Hij vraagt Valentina ten huwelijk tot ergernis van Zoila, zij is tegen het feit dat ze willen trouwen. Bijna op hetzelfde moment vraagt Javier Zoila met hem te trouwen, hij is heel blij dat Zoila zwanger is. Zoila heeft opeens een andere mening over het huwelijksaanzoek van Remi, maar Valentina vindt het te vroeg dat Zoila met Javier trouwt. Zoila vertelt dat ze zwanger is en Valentina is blij en geeft haar moeder haar goedkeuring. Echter Valentina zelf heeft besloten dat zij en Remi niet gaan trouwen, de reden dat ze wilde trouwen was omdat ze dan intiem konden zijn. Maar ze besluit dat ze intiem kunnen zijn, zonder dat ze eerst moeten trouwen. Remi is dan ook verrast wanneer Valentina ineens in een heel sexy outfit zegt dat ze niet hoeven te wachten.

Rosie beschouwt het niet haar taak om het huis schoon te houden. Ze is nu niet meer de schoonmaakster van Spence maar ze is zijn vrouw. Ze vindt dus dat Spence net zoveel in het huishouden moet doen als zij.

Aflevering 29: The Awful Truth

 • Schrijver: Ric Swartzlander
 • Regisseur: Gil Junger
 • Uitzenddatum: 15 juni 2015

Geneviève (Susan Lucci) is dolenthousiast door het huwelijksaanzoek van Javier, ze stelt voor dat de bruiloft bij haar thuis wordt gehouden. Zoila vindt dat Geneviève doorslaat op sommige punten wat de bruiloft betreft en hoopt Geneviève een beetje in toom te kunnen houden. Zoila heeft andere problemen, Rosie ontdekt dat de baby niet van Javier is, ze is boos dat Zoila de waarheid voor Javier verborgen houdt. Javier is dolenthousiast en dat maakt het voor Zoila steeds moeilijker om de waarheid te zeggen. Vlak voor het huwelijk biecht Javier op dat hij eerder getrouwd is geweest en Zoila biecht daarom op dat ze zwanger is van Pablo. Javier is woest en verdrietig, hij laat haar alleen achter en de bruiloft gaat niet door. Ernesto (Cristián de la Fuente) is na zijn ontdekking naar Amerika gegaan, hij is op zoek naar Rosie, hij heeft contact opgenomen met Spence om te vragen waar Rosie is omdat hij haar wil spreken. Spence is zich kapot geschrokken en hij denkt dat Ernesto een bedreiging voor zijn huwelijk kan zijn en probeert Ernesto bij Rosie uit de buurt te houden. Ernesto is Spence naar de bruiloft gevolgd en stapt binnen, Rosie valt flauw wanneer ze Ernesto ziet. Spence biecht aan Rosie op dat hij wist dat Ernesto nog in leven was, Rosie is teleurgesteld.

Doordat Evelyn een been in haar tuin vond, is ze bang dat het huis alleen maar in verband wordt gebracht met doden. Eerst Flora, nu een been, ze wil het huis verkopen. Ze huurt een makelaar in, Sebastian, wanneer Carmen de deur opent en Sebastian voor de deur staat, ontdekt ze dat hij de nieuwe makelaar van de familie Powell is. Hoewel ze uit elkaar zijn, slaan de vonken weer over en konden ze de verleiding bijna niet weerstaan. Adrian ontdekt een nieuwe manier om pijn te hebben, wanneer Carmen de deur op zijn hand dichtslaat, geniet hij met volle teugen.

Blanca ontdekt in de kamer van Katie een tekening over de inbraak, ze confronteert Taylor met de tekening. Dit had Blanca beter niet kunnen doen, Taylor pleegt hierna een mysterieus telefoontje waarin ze aangeeft dat zij en iemand anders een probleem hebben. Als Blanca van de bruiloft thuiskomt, wordt ze ontvoerd.

Aflevering 30: Since You Went Away

 • Schrijver: Davah Avena
 • Regisseur: Gil Junger
 • Uitzenddatum: 22 juni 2015

Adrian probeert Carmen boos te krijgen zodat ze hem misschien pijn doet, Carmen krijgt door dat Adrian het fijn vindt als hij pijn heeft. Hij doet Carmen een voorstel om over zijn rug te lopen met hele hoge hakken. Carmen heeft een dure jurk aan Blanca geleend voor de bruiloft en ze wil haar jurk terug. Wanneer Carmen bij Blanca langsgaat om haar jurk terug te vragen, zegt Taylor dat Blanca plotseling is vertrokken en ontslag heeft genomen. Carmen die denkt dat het verhaal waar is, maakt zich druk over het feit dat ze haar dure jurk niet meer terugziet.

Geneviève en haar arts Dr. Neff (John O'Hurley) zijn gecharmeerd van elkaar, hij vraagt haar mee uit. Zoila is een beetje achterdochtig naar Dr. Neff, ze wil weten of hij echt iets voor Geneviève voelt. Dr. Neff kan niet meteen met Zoila opschieten. Wanneer Dr. Neff blijft dineren, vraagt hij aan Geneviève of ze meegaat naar Griekenland. Zoila is uitermate verdrietig hierover en gooit per ongeluk al het eten, wat ze net wilde opdienen toen hij de vraag stelde, over Dr. Neff. Zoila vertelt Geneviève dat ze bang is alleen haar baby ter wereld te moeten brengen als zij naar Griekenland gaat. Ernesto heeft Miguel erg gemist en wil dat hij meegaat naar Mexico. Rosie en Spence zijn hier niet blij mee en hebben een voorstel voor Ernesto: als hij in Amerika kan blijven, kan hij Miguel hier leren kennen. Jesse (Nathan Owens) vindt een hand in de tuin Gail, zou deze hand matchen met het been dat gevonden is?

Aflevering 31: The Talk of the Town

 • Schrijver: Charise Castro Smith
 • Regisseur: Tara Nicole Weyr
 • Uitzenddatum: 29 juni 2015

De politie wordt door iemand gewezen op Geneviève, zij heeft reden om boos te zijn op Louie Becker (Eddie Mills). Louie Becker is de man die vermoord is en waarvan verspreide ledematen zijn gevonden. Geneviève heeft een alibi en probeert op haar beurt Evelyn de moord in de schoenen te schuiven. Carmen is ondertussen verwikkeld geraakt in een raar web van spelletjes van Adrian. Ze heeft er genoeg van en wil stoppen, ze zegt Adrian niet meer mee te doen aan zijn kick. Evelyn is boos dat Geneviève de politie in haar richting heeft gestuurd en uit wraak stuurt ze iedereen een sekstape van Louie met Geneviève. Evelyn had via Carmen over de tape gehoord, Carmen wist het van Zoila en Zoila had Geneviève beloofd niks te vertellen. Daarom zei Geneviève niks tegen de politie over Louie Becker, ze schaamde zich voor de tape. Geneviève schaamt zich enorm naar alle mensen van de country club, ze besluit daarom met Dr. Neff mee te gaan naar Griekenland. Ze is bedroefd dat Zoila haar mond voorbij heeft gepraat.

Ernesto heeft voor verwarring bij Rosie over haar huwelijk gezorgd, ze gaat bij een priester langs. Hij vertelt haar dat ze eigenlijk getrouwd is met Ernesto, haar huwelijk met Spence is ongeldig omdat Ernesto nog leefde en ze niet gescheiden zijn. Michael verdacht Taylor van het hebben van een affaire, hij had Louie Becker ingehuurd om Taylor in de gaten te houden. Hij vertelt aan Taylor dat hij Louie had ingehuurd toen hij op zakenreis ging, dit maakt Taylor erg onrustig en ongemakkelijk. Taylor is verslaafd aan medicatie, wanneer Katie ziet dat Taylor verdrietig is, doet ze medicatie in het drinken van Taylor. Taylor krijgt hierdoor een overdosis binnen, Marisol die op zoek naar Taylor is, vindt Taylor bewusteloos op de bank. Taylor wordt direct afgevoerd naar het ziekenhuis.

Aflevering 32: She Done Him Wrong

 • Schrijver: David Grubstick
 • Regisseur: Tara Nicole Weyr
 • Uitzenddatum: 6 juli 2015

Bij Zoila staat een onverwachte gast op de stoep, de zus van Zoila, Reina (Justina Machado). Reina gedraagt zich als een diva en doet de hele dag niks. Jesse is ondertussen als schoonmaker voor Marisol gaan werken, Marisol is hem leuk gaan vinden en probeert hem te kussen, maar direct na de kus vertrekt hij. Marisol schaamt zich dood, ze heeft het totaal verkeerd ingeschat en heeft haar werknemer gekust. Wanneer Marisol haar excuses gaat aanbieden, blijkt hij haar liefde toch te beantwoorden. Michael heeft ontdekt dat Katie de pillen in het drankje van Taylor heeft gestopt, hij gaat om uitleg vragen. Ze raakt boos en overstuur, ze loopt van huis weg en eindigt op de stoep bij de familie Powell.

Rosie is in de war sinds de priester heeft gezegd dat ze eigenlijk nog getrouwd is met Ernesto, terwijl ze het bed deelt met Spence. Rosie begint steeds meer te twijfelen of ze bij Spence wil blijven, maar wie zal ze kiezen? Doordat de familie Stappord zonder schoonmaakster zitten omdat Blanca ontslag heeft genomen, besluit Rosie voor hen te gaan werken. Carmen is door Adrian overgehaald om hem schokken toe te dienen, hij belandt hierdoor echter in het ziekenhuis. Hij moet Evelyn alles vertellen, Evelyn misbruikt dit door te eisen dat zij een kind mag hebben. Nadat Katie op haar stoep heeft gezeten, zijn de kindergevoelens los gemaakt.

Aflevering 33: The Turning Point

 • Schrijver: Charise Castro Smith
 • Regisseur: Victor Nelli, Jr.
 • Uitzenddatum: 13 juli 2015

Bij Zoila staat een onverwachte gast op de stoep, de zus van Zoila, Reina (Justina Machado). Reina gedraagt zich als een diva en en doet de hele dag niks. Jesse is ondertussen als schoonmaker voor Marisol gaan werken, Marisol is hem leuk gaan vinden en probeert hem te kussen, maar direct na de kus vertrekt hij. Marisol schaamt zich dood, ze heeft het totaal verkeerd ingeschat en heeft haar werknemer gekust. Wanneer Marisol haar excuses gaat aanbieden, blijkt hij haar liefde toch te beantwoorden. Michael heeft ontdekt dat Katie de pillen in het drankje van Taylor heeft gestopt, hij gaat om uitleg vragen. Ze raakt boos en overstuur, ze loopt van huis weg en eindigt op de stoep bij de familie Powell.

In het huis van Geneviève wordt Zoila gek van haar zus, Reina maakt troep en doet zelf niks. Zoila bedenkt een manier om Geneviève terug naar Amerika te krijgen. Zoila wil dat Geneviève Reina uit huis zet, maar na thuiskomst heeft Reina Geneviève bewerkt en mag ze blijven. Zoila bedenkt een list, wanneer zij en Geneviève uit eten gaan, zegt ze vroegtijdig naar huis te moeten. Als Geneviève en Zoila thuiskomen, vinden ze Reina naakt rondlopend in een dure jas van Geneviève en met een naakte vreemde man. Reina wordt het huis uitgezet en Zoila's plan heeft gewerkt.

Evelyn heeft haar zinnen gezet op het krijgen van een kind, ze doet zelfs Zoila het voorstel om haar kind te willen adopteren. Zoila vindt het een afschuwelijk idee en slaat het af. Rosie besluit opnieuw met Ernesto te beginnen, ze gaan op date en eindigen samen in bed. Wanneer Rosie aan het werk is bij de familie Stappord ontdekt ze dat Katie een Mexicaans liedje kent, dit is eigenaardig omdat ze zeggen dat ze niet uit Mexico komt. Ondertussen doet Carmen goede zaken voor haar zangcarrière, een muziekproducer is geïnteresseerd, helaas is er een probleem: hij werkt voor de vrouw van Sebastian, haar minnaar. Carmen voert een strijd binnenin maar de drang naar deze kans is groter dan haar eerlijkheid over haar affaire.

Nadat Zoila het bod voor haar baby heeft afgeslagen, probeert Evelyn een kind via een bureau te krijgen. Het gesprek verloopt moeilijker dan dat ze dacht, waarde van geld is hier niet van toepassing. Marisol, Rosie, Carmen en Zoila vinden de verdwijning van Blanca vreemd en denken dat Blanca niet vrijwillig is weggegaan.

Wanneer Evelyn en Sebastian een huis gaan bekijken vinden ze daar een onaangename verrassing, ze lopen de woonkamer binnen en daar hangt het lijk van een vrouw. Het is Blanca, ze is dus niet naar haar familie gegaan en ze heeft dus ook geen ontslag genomen. Bij het lijk is een boodschap achtergelaten, dit doet vermoeden dat er een connectie is tussen de dood van Louie Becker en Blanca.

Aflevering 34: Cries and Whispers

 • Schrijver: David Grubstick
 • Regisseur: Victor Nelli, Jr
 • Uitzenddatum: 20 juni 2015

Iedereen is in paniek, de dood van Blanca zorgt voor veel vragen bij Carmen, Marisol, Rosie en Zoila. De meiden denken dat Blanca vermoord is en niet zoals men zegt een zelfmoord. Ernesto blijkt helemaal geen gevangene van het kartel te zijn geweest, hij werkte voor het kartel en toen er een inval werd gedaan, zag hij zijn kans om uit het kartel weg te gaan. Hector, een medewerker van het kartel komt hem opzoeken maar niet voor de gezelligheid.

Marisol houdt zich bezig met de vraag wie Blanca vermoord kan hebben, Jesse reageert erg hevig wanneer er iets voorvalt, dit zet haar aan het denken. Ze ontdekt dat Jesse een wapen heeft, langzaamaan begint ze zich af te vragen of hij de moordenaar is. Dr. Neff komt terug uit Griekenland, maar kan nog steeds niet met Zoila opschieten. Zoila vindt de woorden die Dr. Neff tijdens de seks eruit gooit gênant en heeft het erover met Geneviève. Hierdoor vindt Dr. Neff dat Geneviève en Zoila te goede vriendinnen zijn en begint zich hieraan te ergeren.

Carmen komt in de problemen, haar producer, Jacklyn Dussault (Michelle Hurd), zegt tegen Carmen een double date te willen met Carmen en haar vriend. Het is een moeilijk etentje, tijdens het etentje kan Sebastian het niet laten om te flirten, het maakt Jacklyn overstuur en gaat weg. Wanneer Carmen de dag erna Jacklyn probeert te troosten en haar zegt dat ze beter dan Sebastian kan krijgen, kust Jacklyn Carmen. Dit zorgt voor een rare situatie want dit was Carmen's bedoeling niet. Ondertussen komt Taylor verder in de problemen met Michael, Michael vertelt haar alles wat hij weet en wilt dat Taylor het uitlegt. Taylor geeft aan dat ze niks kan zeggen omdat ze wil zorgen dat hij niet in de problemen kan komen.

Aflevering 35: Bad Girl

 • Schrijver: Brian Tanen & Davah Avena
 • Regisseur: David Grossman
 • Uitzenddatum: 27 juli 2015

Wanneer Adrian thuiskomt, staat hem een verrassing te wachten, Evelyn heeft een jongetje geadopteerd. Adrian is helemaal niet blij en laat dit merken. Maar na mate Adrian meer tijd doorbrengt met Deion (Issac Ryan Brown), des te meer deze gecharmeerd raakt van de jongen. Dr. Neff en zijn schoonmaakster doen hun intrek bij Geneviève, dit kan natuurlijk alleen maar fout gaan. Dr. Neff doet er alles aan om Geneviève voor zichzelf te krijgen met hulp van zijn schoonmaakster Joy (Joy Osmanski). Ondertussen haalt Sebastian Carmen over om naar Jacklyn te gaan en haar te verleiden, dan zou Sebastian Jacklyn kunnen beschuldigen van vreemdgaan en een scheiding aanvragen. Carmen lukt het echter niet om door te zetten, helaas vergeet ze haar telefoon wanneer ze bij Jacklyn weggaat. Sebastian zou Carmen met Jacklyn betrappen en vindt bij thuiskomst alleen Jacklyn. Hij belt Carmen, maar deze telefoon gaat over op de bank waar Jacklyn zit en zij vindt de telefoon.

Michael vraagt Marisol's hulp om Taylor uit te horen, ze zijn het beide eens dat Taylor een affaire had en dat ze meer weet van de moorden. Spence vindt het moeilijk wanneer Rosie zijn hulp vraagt bij een opvoedkundig probleem met Miguel. Het is overduidelijk dat de twee nog veel gevoelens voor elkaar hebben.

Aflevering 36: Whiplash

 • Schrijver: Benjamin Wiggins & Christian Spicer
 • Regisseur: David Grossman
 • Uitzenddatum: 3 augustus 2015

Het komt niet meer goed tussen Jesse en Marisol, nadat ze dingen voor Jesse behoorlijk verprutste, doet Marisol er nu alles aan om Jesse weer aan het werk te krijgen. Ze vindt een baan voor hem bij Olivia (Valerie Mahaffey), de ex-vrouw van Michael. Olivia is een knettergekke vrouw die Michael terug wil winnen en heeft daar alles voor over.

Het valt Rosie op dat Taylor erg vaak weggaat om te gaan sporten, wanneer ze Taylor vraagt hoe het sporten was, verzint deze een smoes. Dit maakt Rosie achterdochtig en volgt Taylor. Wanneer Rosie ziet dat Taylor met Spence heeft afgesproken wordt ze woest. Ze gaat bij Spence langs, maar hij kan haar niks zeggen. Rosie besluit Taylor om uitleg te vragen, ze vertelt dat Spence haar steunde met het afkicken van haar medicijnverslaving. Ze had Spence bij een meeting leren kennen, maar cliënten mogen niks over andere cliënten zeggen, dus Spence mocht Rosie niks vertellen. Rosie wil weten waarom Taylor boos op Spence was tijdens dat gesprek. Taylor legt uit dat Spence haar niet meer wilde helpen en dat ze daarom boos reageerde op Spence. Rosie voelt zich erg schuldig en maakt het goed met Spence, dit doet haar opnieuw inzien dat Spence een goed mens is en komen gevoelens naar boven drijven.

Ondertussen wordt Adrian gedwongen de dag door te brengen met Deion, hij neemt hem mee naar de Country Club. Naarmate ze meer tijd doorbrengen, begint Adrian langzaam meer waardering voor Deion te krijgen.

Aflevering 37: Terms of Endearment

 • Schrijver: Ric Swartzlander
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 10 augustus 2015

Ernesto moest naar Mexico om zaken af te handelen met het kartel, nu hij weer terug is, merkt hij dat Spence en Rosie veel tijd met elkaar hebben doorgebracht. Hij wordt jaloers en probeert zijn plek terug te winnen bij Rosie. Deion begint door te krijgen dat Evelyn hem niet zal straffen, Carmen spreekt Evelyn hierop aan. Evelyn vindt dat Carmen gelijk heeft, een kind heeft regels nodig en straf, dus Carmen moet Deion straffen voor haar. Carmen is verbaasd, maar na enige tijd begint Evelyn door te krijgen dat ze niet wil straffen door het verlies van Barret.

Marisol heeft Jesse gevraagd Olivia in de gaten te houden, hij merkt dat ze geheimzinnig doet. Olivia heeft Michael verteld dat ze kanker heeft, ze heeft zelfs haar hoofd kaal geschoren. Jesse begint in het huis rond te snuffelen en het eten wat hij vindt doet hem vermoeden dat Olivia geen kanker heeft. Hij vertelt dit direct tegen Marisol, die bij Michael op bezoek gaat om Olivia's geheim te vertellen. Olivia draait door wanneer Michael haar aanspreekt op de schijnvertoning en wil Marisol vermoorden maar gelukkig kan Jesse haar redden.

Zoila dreigt haar vriendschap met Geneviève voorgoed te verliezen. Dr. Neff wil dat Zoila vervangen wordt door Joy. In opdracht van hem vertelt Joy tegen Zoila dat Dr. Neff failliet is en Geneviève's geld nodig heeft. Wanneer Geneviève erachter komt dat Dr. Neff genoeg geld heeft, wil ze dat Zoila weggaat en beschuldigt haar van stoken tussen haar en Dr. Neff.

Aflevering 38: Suspicion

 • Schrijver: Curtis Kheel
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 17 augustus 2015

Adrian heeft ooit een privédetective ingeschakeld om de echte vader van Deion te zoeken, maar Adrian was dit vergeten. Wanneer Adrian en Evelyn bezig zijn met het regelen de adoptie van Deion, krijgt Adrian een onverwacht telefoontje. De vader van Deion is gevonden, Adrian zegt hem niet meer nodig te hebben, maar helaas wil de vader Deion ontmoeten. Carmen en Adrian proberen de vader van Deion om de tuin te leiden, maar dit gaat finaal mis. Wanneer Evelyn en Deion thuiskomen van een tripje, vinden ze Deion's echte vader in de woonkamer. Deion's vader is niet gecharmeerd van de familie Powell en houdt de adoptie tegen. Dit maakt Evelyn ontroostbaar en ze wil scheiden van Adrian.

Marisol gaat op zoek naar de oude banken van Taylor, die heeft namelijk allemaal nieuwe meubels genomen. Ondertussen begint Zoila bij een nieuwe werkgever Gail (Julie Claire). Gail is een irritante, gemene vrouw die teveel drinkt. Ze heeft last van het geblaf van de hond van de buurvrouw en Zoila probeert dit voor haar op te lossen. Wanneer Zoila de buurvrouw van de hond voor de deur heeft staan, beschuldigt die haar van het kidnappen van haar hond. Zoila spreekt Gail hierover aan, het blijkt dat Gail de hond heeft laten ophalen door het asiel. Zoila regelt dat de hond terugkomt plus een extra hond om Gail te irriteren, ze neemt direct ontslag.

Joy krijgt schuldgevoelens omdat Zoila altijd erg goed voor haar is geweest. Joy biecht alles over Dr. Neff op aan Geneviève, die wil per direct de ruzie met Zoila uitpraten, maar zij ziet dit niet zitten.

Hector probeert Katie te ontvoeren, hij is verkleed als clown, Spence betrapt de clown op het verjaardagsfeestje van Miguel. Hij vond het vreemd dat de clown foto's maakte van Katie's kamer. Wanneer bij Spence op de deur wordt geklopt van zijn appartement, krijgt hij bij het openen een klap op zijn neus. Het is Hector maar zonder vermomming herkent Spence hem niet.

Aflevering 39: Anatomy of a Murder

 • Schrijver: Brian Tanen
 • Regisseur: Tara Nicole Weyr
 • Uitzenddatum: 24 augustus 2015

Evelyn's hele wereld is ingestort en tijdens een diner met Adrian, die denkt dat hun huwelijk hun ruzie overwint, krijgt hij ter plekke de scheidingspapieren. Het gaat niet lang meer duren voordat Zoila gaat bevallen, Geneviève wil graag dat het goed komt tussen haar en Zoila, ze wil in relatietherapie. Zoila moet eerst lachen maar stemt in, de eerste therapeut wordt volledig door Geneviève ingepalmd dus regelt Zoila een andere therapeut. Wanneer Zoila en Geneviève naar deze therapeut op weg zijn, blijkt deze therapeut werkzaam te zijn in een oud en gammel gebouw, ze komen vast te zitten in de lift. Zoila's water breekt en Geneviève ontwikkelt superkrachten doordat ze zich bedenkt dat zij het kind ter wereld moet brengen. Het lukt Geneviève om hulp in te schakelen en Zoila komt op tijd voor de bevalling in het ziekenhuis. Helaas komt Geneviève daar plots voor een levensbedreigende keuze te staan.

Rosie komt erachter dat Spence in elkaar geslagen is, ze gaat Ernesto om uitleg vragen, hij is de enige die Spence iets zou willen aandoen. Ernesto zegt haar dat hij Spence niks heeft aangedaan, maar dat hij wel weet wie het heeft gedaan. Hij stelt Rosie gerust dat diegene hun geen kwaad meer kan doen. Rosie krijgt door dat Ernesto aan het afscheid nemen is door de bewoordingen die hij gebruikt. Ze is verdrietig maar zegt hem niet terug te willen. Spence blijkt geheugenverlies te hebben, hij kan zich van de laatste maanden niets herinneren, het laatste wat hij zich herinnert, gaat terug tot zijn ex-vrouw Peri. Hij belt Peri op om te vragen of zij voor hem kan zorgen, wanneer Rosie geconfronteerd wordt met Peri in het ziekenhuis, raakt ze overstuur.

Marisol ontdekt dat Sebastian de minnaar van Taylor was, en de minnaar van Taylor moet de moordenaar zijn. Wanneer Marisol Carmen wil gaan waarschuwen is deze inmiddels achter het geheim van Sebastian gekomen. Carmen was in Sebastian's appartement toen op de deur werd geklopt door een schaars geklede vrouw die claimde Sebastian's yogalerares te zijn. Carmen is furieus over zijn ontrouw en keerde zijn hele appartement om en vond haar dure rode jurk die ze aan Blanca geleend had.

Omdat Katie nog steeds in gevaar is voor het kartel besluit Taylor te vluchten, ze weet niet dat Michael doodgeschoten is door Sebastian. Carmen, Evelyn, Adrian en Marisol lukt het om naar buiten te vluchten nadat Sebastian hun gevangen had gehouden in het huis van de Powells. Adrian is weer naar binnen gegaan om de foto van zijn gezin te redden maar Sebastian laat het huis ontploffen. Na de ontploffing kijkt Evelyn om zich heen of ze Adrian ziet, ze beseft dat Adrian naar binnen moet zijn gegaan, een oerkreet klinkt.
© 2015 - 2024 Ballerina, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Devious Maids: Seizoen 1Devious Maids: Seizoen 1Devious Maids is een Amerikaans komische serie over vijf Latina schoonmaaksters, die werken voor rijke acteurs of zakenl…
Devious Maids: Seizoen 2Devious Maids: Seizoen 2Devious Maids is een Amerikaans komische serie over vijf Latina schoonmaaksters die werken voor rijke acteurs of zakenlu…
TV-serie Faking itrecensieTV-serie Faking itKarma en Amy zijn niet populair maar willen dat wel zijn. Als ze 'uit de kast' komen als lesbiënnes, kent iedereen hen o…
The Walking Dead seizoen 1The Walking Dead seizoen 1Op 31 oktober 2010 werd de allereerste aflevering van The Walking Dead uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De serie…

Spanning en sensatie: Nederlandse dramaserie Zwarte TulpSpanning en sensatie: Nederlandse dramaserie Zwarte TulpIn september 2015 zond RTL 4 het eerste seizoen van de nieuwe Nederlandse dramaserie Zwarte Tulp uit. Begin januari 2017…
Het succes van Bumba, de kleine clownHet succes van Bumba, de kleine clownDe verhaaltjes rond Bumba zijn en blijven heel erg leuk. De meeste peuters en kleuters zijn helemaal gek van de gele cir…
Bronnen en referenties
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_afleveringen_van_Devious_Maids
Ballerina (33 artikelen)
Laatste update: 30-11-2015
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.