Devious Maids: Seizoen 2

Devious Maids: Seizoen 2 Devious Maids is een Amerikaans komische serie over vijf Latina schoonmaaksters die werken voor rijke acteurs of zakenlui uit Hollywood. De serie speelt zich af in Beverly Hills, Los Angeles. Seizoen 2 is een seizoen rondom een mysterieuze zelfmoord, een geheime affaire tussen schoonmaakster en werkgever, hardhandige huisovervallen door groepen jongeren, genoeg ingrediënten voor vermaak. Spoilers: voor wie niet wilt weten wat er gebeurt in seizoen 2, moet niet verder lezen.

Devious Maids: gegevens seizoen 2

 • Aantal afleveringen: 13
 • Tv-kanaal: Lifetime
 • Uitgezonden: 20 april 2014 - 13 juli 2014
 • Speelduur: 42 minuten per aflevering
 • Genre: Komedie/drama

Aflevering 14: An Ideal Husband

 • Schrijver: Marc Cherry
 • Regisseur: Eva Longeria
 • Uitzenddatum: 20 april 2014

Het is ondertussen drie maanden later dan waar het eerste seizoen ophield. Marisol heeft raak geschoten in de liefde. Haar nieuwe liefde Nicholas (Mark Deklin) brengt echter een persoon mee, zijn schoonmaakster Opal (Joanna P. Adler). Opal ziet de relatie tussen Nicholas en Marisol niet zitten en probeert te stoken tussen hen. Nicholas en Opal delen een geheim waardoor beiden elkaar kunnen chanteren, de zelfmoord van Nicholas's ex-vrouw.

Rosie en Spence zijn gelukkig samen, maar Peri wil Spence terug en ze probeert nog steeds tussen hun in te komen. Valentina is teruggekeerd uit Afrika, ze wil haar afstand bewaren naar haar moeder Zoila en Remi. Maar Geneviève wil dat het goedkomt tussen Zoila, Remi en Valentina, daarom biedt Geneviève Valentina onderdak. Carmen en Alejandro plannen hun huwelijk en moeten naar de buitenwereld doen lijken een echte relatie te hebben. Odessa vindt deze hele schijnvertoning frustrerend, in huis is Carmen haar collega en Carmen maakt op haar manier gebruik van haar nieuwe status.

Evelyn en Adrian zijn overvallen en dit zorgt voor problemen tussen de twee, de naweeën van deze overval zijn voelbaar en ze huren een bodyguard in.

Aflevering 15: The Dark at the Top of the Stairs

 • Schrijver: Brian Tanen
 • Regisseur: Tawnia McKiernan
 • Uitzenddatum: 27 april 2014

Carmen heeft een hele goede reden om met Alejandro te willen trouwen, hij heeft beloofd haar te helpen met het doorbreken als zangeres. Het nieuwe vriendje van Alejandro voelt bedreigend voor Carmen, ze wil zo snel mogelijk met Alejandro trouwen om haar toekomst vast te stellen. Ze wil dat Alejandro en zij trouwen op hun verlovingsfeest en zet zoveel mogelijk in scène om dit te laten lukken. Maar net op het moment dat Carmen en Alejandro willen trouwen, wordt het huis overvallen door dezelfde overvallers als van de familie Powell. Deze overvallers schieten Alejandro neer.

Zoila is niet blij nu ze weet dat Valentina voor Adrian en Evelyn Powell werkt, ze gaat bij Valentina langs om haar dit duidelijk te maken. Rosie begint met haar nieuwe baan bij de familie Miller. De familie Miller bestaat uit een oudere man Kenneth, die een beroerte heeft gehad, zijn volwassen dochter Lucinda en zijn jonge vrouw Didi. Didi en en Lucinda hebben continu ruzie en kunnen totaal niet elkaar overweg. Rosie komt tussen de vrouwen in te staan en deze willen dat ze partij kiest. Ondertussen doet Marisol er alles aan om vrede met Opal te sluiten, ze houdt erg veel van Nicholas en wil daarom met Opal kunnen opschieten. Marisol beseft dat als zij met Opal vrede sluit, ze achter het geheim van Nicholas en Opal kan komen. Peri haalt alles uit de kast om Spence en Rosie uit elkaar te houden, ze dreigt Spence alles af te nemen wanneer hij zijn relatie met Rosie voortzet. Peri kan de carrière van Spence om zeep helpen en zegt dat ze hun zoon Tucker mee naar Europa neemt.

Aflevering 16: Dangerous Liaisons

 • Schrijver: Curtis Kheel
 • Regisseur: Tawnia McKiernan
 • Uitzenddatum: 4 mei 2014

Marisol komt maar niet achter de waarheid tussen Nicholas en Opal en weet niet goed wat ze kan doen om hier achter te komen. Ze weet dat Evelyn een goede vriendin van Dahlia, Nicholas's ex-vrouw, was. Als er eentje informatie weet over de periode voordat dat zij Nicholas ontmoette, dan is het Evelyn. Ze besluit Evelyn te gaan uithoren over Dahlia, Nicholas en Opal, Evelyn vertelt dat Nicholas en Opal al 15 jaar vrienden zijn en dat ze denkt dat Ethan, Opal's zoon, van Nicholas kan zijn.

Kenneth Miller is een oude man die niks meer kan, hij zit in een rolstoel tussen ruziënde familieleden. Maar Rosie denkt daar anders over, ze brengt Kenneth naar een specialist, ze is vastbesloten Kenneth te helpen met zijn revalidatie. Carmen is in shock, ze is alleen maar bezig met zichzelf, ze wil zingen op de begrafenis van Alejandro. Iedereen zegt haar dat ze dat beter niet kan doen omdat dat erg moeilijk is. Maar ze is totaal in de war, toen Alejandro leefde zag ze een rooskleurige toekomst voor zich als zangeres, nu zijn alle kansen verkeken. Als Carmen moet gaan zingen, stort ze volledig in tijdens de begrafenis. Evelyn begint gevoelens te krijgen voor haar bodyguard en Adrian koopt ondertussen een geweer om zich te beschermen, Adrian is lichtelijk paranoïde geworden.

Aflevering 17: Crimes of the Heart

 • Schrijver: Carol Leifer
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 11 mei 2014

Genevieve wil dat Zoila gaat daten, nu haar huwelijk met Pablo voorbij is. Genevieve moedigt Zoila aan om een date mee te nemen naar een familiefeest, maar Zoila aarzelt daarover, ze ziet dat niet echt zitten. Zoila heeft het nog steeds moeilijk met het vertrek van Pablo, hij heeft haar verlaten voor een andere vrouw. Marisol en haar vermoeden dat Opal en Nicholas een verhouding hebben gehad, wordt steeds groter. Ze komt erachter dat er geld van Nicholas naar Ethan gaat, wanneer Nicholas komt te overlijden. Evelyn raakt steeds meer in de ban van haar bodyguard en doet er alles aan om Adrian uit het huis te krijgen. Rosie beseft dat ze verder moet in het leven, Spence heeft de relatie beëindigd, Peri haar dreigementen hebben zijn vruchten afgeworpen. De rehabilitatie van Kenneth gaat goed en Rosie wil nog meer resultaat bereiken. Voor Reggie en zijn snode plannen is het niet fijn dat Rosie Kenneth zo goed helpt.

Carmen kwam zonder baan te zitten na de dood van Alejandro, maar haar nieuwe werkgever zorgt voor een conflict tussen Rosie en haar. Carmen is namelijk voor Spence gaan werken. Opal heeft een zoon, Ethan, hij is erg gecharmeerd van Valentina en maakt haar het hof, ze groeien dichter naar elkaar toe. Valentina die met haar hoofd nog bij Remi zit, gaat niet meteen in op zijn avances, maar Ethan blijft volhouden.

Aflevering 18: The Bad Seed

 • Schrijver: Elle Triedman
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 18 mei 2014

De uitgever van Marisol komt langs terwijl Nicholas ook thuis is. Marisol en haar uitgever zijn goed bevriend, maar dit zit Nicholas niet lekker. Hij wil niet dat zij samen op boekentournee gaan, hij is jaloers op de vriendschap tussen hun. Lucinda Miller, een vrouw die niet erg goed met kinderen kan, zo lijkt het, is boos op Miguel, het zoontje van Rosie. De gemoederen tussen Lucinda en Rosie lopen hoog op, Lucinda heeft Miguel een pak slaag gegeven.

Ty, het neefje van Spence is in de problemen gekomen en trekt tijdelijk bij Spence in. Ty is vanaf het eerste moment geobsedeerd door de schoonheid van Carmen en is op slag verliefd. Tony, de bodyguard van Evelyn, bezit een dubbele agenda, hij speelt verliefd te zijn op Evelyn en vraagt haar om te gaan samenwonen, hij wil bij haar intrekken. Remi is terug uit Afrika en wil Valentina terug, Geneviève beraamt een plan om Valentina en Ethan uit elkaar te drijven, ze is namelijk voor team Valentina en Remi.

Aflevering 19: Private Lives

 • Schrijver: Michal Zebede
 • Regisseur: Tara Nicole Weyr
 • Uitzenddatum: 25 mei 2015

Achter de woede van Lucinda naar kinderen toe, zat een reden. Ze blijkt een dochter te hebben, samen met Rosie probeert ze haar dochter terug te vinden. Lucinda heeft haar dochter toen ze 15 jaar oud was moeten opgeven voor adoptie. Haar vader Kenneth heeft haar daar toe aangezet. Dit is de reden achter de woede en ruzies naar naar haar vader toe, ze vindt het moeilijk om te zien hoe lief en goed Kenneth met Miguel omgaat.

Marisol vraagt aan Opal of ze een affaire met Nicholas heeft gehad, maar Opal valt precies op het moment dat ze alles aan Marisol wil opbiechten. Opal gaat naar het ziekenhuis maar vertelt Marisol dat ze moet ophouden te wroeten in het verleden, anders zegt ze tegen Nicholas dat haar val de schuld van Marisol is. Marisol ontdekt samen met Rosie, Carmen en Zoila dat Opal geen affaire met Nicholas had maar met Dahlia.

Zoila gaat op date met een chef-kok, dit blijkt een van de beste zetten ooit. Hij kan niet alleen goed koken, hij heeft geld, hij is knap, slim en Zoila wordt verliefd. Geneviève kan het ondertussen niet nalaten zich te bemoeien met de relatie van Valentina en Ethan. Ethan wil graag studeren maar zal niet snel op bepaalde universiteiten worden aangenomen door zijn afkomst. Geneviève ziet daar de oplossing, ze zal Ethan kunnen helpen de Universiteit te kiezen die hij wilt. Jammer genoeg voor Geneviève heeft Ethan haar plannetje door, hij zal dan namelijk weg bij Valentina zijn en Remi vrij spel geven.

Aflevering 20: Betrayal

 • Schrijver: David Grubstick
 • Regisseur: Tara Nicole Weyr
 • Uitzenddatum: 1 juni 2014

De gemoederen tussen Opal en Marisol beginnen hoog op te lopen. Marisol wil dat Nicholas haar ontslaat nu ze weet dat Dahlia en Opal een affaire hadden, maar voor hem is dit niet de makkelijkste taak om te doen. Opal laat zich niet zomaar wegjagen, en zegt dat hij alles op het spel zet, omdat zij de waarheid kan vertellen achter de dood van Dahlia en ze wil zekerheid van Nicholas over de erfenis voor Ethan.

Javier, de chef-kok van Zoila, heeft geen idee wat zijn schoonmaakster in haar privéleven meemaakt en is tevreden met haar en over hoe ze schoonmaakt. Zoila vindt dat zijn schoonmaakster geen goed werk levert en besluit zelf aan de slag te gaan. Remi en Valentina voeren een moeilijk gesprek, Valentina heeft Remi duidelijk gemaakt dat ze voor Ethan heeft gekozen. Remi vertelt haar dat hij er altijd voor haar zal zijn, het maakt niet uit waarvoor. Wanneer Valentina weer op haar werk komt, loopt ze precies binnen op een ongemakkelijk moment. Evelyn en Tony worden gestoord door Valentina, en Valentina heeft medelijden met Adrian en probeert hints te geven.

Rosie en Reggie zijn ondertussen een beetje aan het daten geslagen, maar Reggie is jaloers op het verleden dat Rosie deelt met Spence. Hij zoekt Spence op en en provoceert hem. De ruzie die ontstaat heeft hij vast laten leggen op film en Reggie zet de confrontatie online. Carmen vindt dat Ty een beetje raar doet en probeert hem wat rustiger aan te laten doen. Maar Ty is ziekelijk geobsedeerd door Carmen. Ty koopt een duur cadeau voor Carmen en Spence komt daarachter en wil dat Carmen het cadeau terugstuurt. Ty probeert Carmen te kussen en dan heeft Carmen door dat er iets niet klopt. Ze vertelt Ty dat ze een relatie met een andere man heeft. Ty gaat ervan uit dat het Spence is.

Door de hints van Valentina begint Adrian te vermoeden dat Evelyn met Tony rotzooit en gaat naar huis, hij probeert er alles aan te doen om hun te kunnen betrappen. Na al het gedoe met Opal wil Nicholas zijn gedachten vrij maken. Hij besluit te gaan joggen, maar precies op dezelfde plek waar Dahlia omkwam, wordt Nicholas aangereden door Opal. Ondertussen zien we terugblikken van de avond waarop Dahlia omkwam, het huwelijk van Nicholas en Dahlia liep niet lekker en Dahlia wilde uitproberen hoe het was met een vrouw. Nicholas liet dit toe in de hoop zijn huwelijk te kunnen redden. Maar de relatie van Dahlia met Opal was voor haar een uitprobeersel maar voor Opal veel meer, ze was echt verliefd op Dahlia. De vrouwen kregen kregen ruzie omdat Dahlia Opal liet merken dat haar liefde niet zo diep zat, hierop wordt Opal woest en teleurgesteld en voelt ze zich gekleineerd, ze duwt Dahlia over de rand van een brug en ze verongelukt.

Aflevering 21: Night, Mother

 • Schrijver: Michal Zebede
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 8 juni 2014

Nicholas ligt in het ziekenhuis, hij moet een gevaarlijke operatie ondergaan. Door alle gebeurtenissen en de risico's van de operatie, vraagt Nicholas aan Marisol om direct met hem te trouwen. Opal vertelt aan Ethan wat ze Nicholas heeft aangedaan en dat zij de oorzaak is dat hij in het ziekenhuis ligt, maar ze heeft een alibi nodig en vraagt hem voor haar te liegen. Ethan die zelf in de problemen is gekomen, heeft genoeg aan zijn hoofd. Hij wil niks meer met zijn moeder te maken hebben, hij was de avond van Dahlias moord ter plekke aanwezig en heeft als klein jongetje alles gezien. Opal probeert Ethan uit te leggen dat ze alles voor hem gedaan heeft, voor zijn toekomst, zodat hij nooit zonder geld zou komen te zitten.

Geneviève nodigt Zoila en haar chef-kok uit voor een etentje. Maar Geneviève zou Geneviève niet zijn, als ze niet zou flirten met de vriend van Zoila. Geneviève is onder de indruk van Javier omdat hij de chef-kok is van een sterrenrestaurant. Het leven van Geneviève staat op het punt drastisch te veranderen. Geneviève neemt Zoila in vertrouwen dat haar nieren steeds slechter werken.

In het hoofd van Ty gaan spookverhalen rond, hij verdenkt zijn oom Spence ervan een affaire met Carmen te hebben. Ty is jaloers en hij probeert Spence te vergiftigen, in het eten van Spence voegt Ty iets extra's toe. Spence voelt zich steeds slechter worden, Carmen en Spence komen erachter dat er iets in het eten zat dat Carmen gekookt had. Adrian wil er alles aan doen om erachter te komen wat er speelt bij Evelyn. Valentina komt tussen de echtgenoten in te staan. Evelyn en Tony komen niet van Adrian af en besluiten in de auto een ritje te gaan maken. Adrian volgt de twee in de auto, en als de auto stil staat, probeert hij ze op heterdaad te betrappen. Hij loopt overtuigd naar de stilstaande auto en wanneer hij Evelyn en Tony samen ziet, is hij er helemaal kapot van en Valentina zorgt ervoor dat Adrian weer thuis komt. Reggie is niet te vertrouwen, hij doet alles voor geld en macht, hij speelt een vies spelletje. Het stoken tussen Rosie en Lucinda is hem gelukt, de twee hebben ruzie.

Aflevering 22: The Visit

 • Schrijver: Elle Triedman
 • Regisseur: David Warren
 • Uitzenddatum: 15 juni 2014

Reggie heeft een nieuw geheim ontdekt waar hij mensen mee kan chanteren om zijn doelen te bereiken. Didi, de jonge vriendin van Kenneth Miller, heeft een affaire gehad. Reggie vervalst een liefdesbriefje, zodat Kenneth achter de affaire komt. Zodra Kenneth de waarheid weet, gooit hij Didi direct op straat. Geneviève krijgt bezoek, haar moeder komt logeren. De verhouding tussen Geneviève en haar moeder is niet al te best. Geneviève voelt zich een onzeker en klein meisje tegenover haar moeder. Haar moeder is dan ook niet de makkelijkste, ze kleineert Geneviève continu.

Marisol zoekt een nieuwe huishoudhulp/verpleegster die kan helpen met de verzorging van Nicholas. Uiteindelijk denkt Marisol de juiste vrouw te hebben gevonden, maar helaas blijkt ze een enorme roddeltante te zijn. Om te voorkomen dat ze blijft roddelen wil Marisol dat haar schoonmaakster een contract tekent niks over Marisol te vertellen.

Ty wil koste wat kost Carmen voor zich winnen en roept de bende weer bijeen: hij beraamt een plan om het feestje van zijn oom Spence te overvallen en Carmen te redden van de bandieten. Doordat hij de overval niet pleegt, maar tijdens de overval zal optreden als held, hoopt hij Carmen voor zich te winnen. Maar dat plan loopt finaal mis wanneer Ethan wordt neergestoken door Carmen...

Adrian heeft het moeilijk omdat Evelyn besloten heeft dat ze door wil blijven gaan met Tony. Adrian en de schoonmaakster van Marisol raken met elkaar in gesprek omdat hij doordat had zij Tony herkende, ze vertelt hem dat Tony helemaal geen Tony heet. Dit zet Adrian aan het denken, wie is Tony en op welke manier kan hij zorgen dat Tony iut het leven Adrian en Evelyn verdwijnt.

Aflevering 23: Long Day's Journey into Night

 • Schrijver: Curtis Kheel
 • Regisseur: John Scott
 • Uitzenddatum: 22 juni 2014

In het ziekenhuis zorgt de medicatie van Nicholas ervoor dat hij een deel van zijn geheim opbiecht aan Marisol. Marisol wordt getriggerd en probeert Nicholas aan de medicatie te krijgen en probeert zijn dosis te verhogen. Nicholas krijgt door wat Marisol aan het doen is, hij zorgt ervoor dat hij geen medicatie neemt, zodat Marisol hem niet kan uithoren. Marisol heeft er genoeg van dat Nicholas niet wil vertellen waar Opal hem mee chanteert en ze geeft haar ring aan Nicholas terug, ze wil niet meer verder met hem.

Rosie ontdekt de plannen van Reggie en waarschuwt Kenneth hierover, die confronteert hem daarmee, maar Reggie laat zijn plannen niet zomaar dwarsbomen, Kenneth belandt op mysterieuze wijze in het ziekenhuis. Rosie vertrouwt de situatie niet, ze vindt het te toevallig dat Kenneth net op de hoogte was van de snode plannen van Reggie. Geneviève is het huis uitgevlucht voor haar moeder, ze heeft haar intrek genomen in een luxe hotel en geniet van alle rust, ondertussen wordt Zoila helemaal gek van Geneviève's moeder. Zoila wil dat Geneviève terug naar huis komt en gaat uitchecken bij het hotel.

Valentina vraagt aan Remi om Ethan te helpen nadat hij is neergestoken door Carmen. Wanneer ze Ethan helpen weten ze niks van de overval en wat er met Ethan is gebeurd. Valentina en Remi zullen in de problemen komen als ze Ethan helpen, maar ze kunnen niet anders. De volgende dag komt Remi achter de waarheid, hij brengt Valentina op de hoogte en zegt dat Ethan zichzelf aan moet geven. Valentina is het hiermee eens maar wanneer ze dat aan Ethan wil gaan vertellen, wordt ze door de politie aangehouden en vinden ze bloed in haar auto. Spence raakt de voogdij over zijn zoon kwijt, Peri maakt hem helemaal gek, Spence zoekt zijn heil in de drank. Carmen voelt mee met Spence en ze heeft Rosie beloofd om voor Spence te zorgen in deze moeilijke periode. Carmen gaat samen met Spence avondjes doorzakken.

Aflevering 24: You Can't Take it With You

 • Schrijver: Carol Leifer
 • Regisseur: John Scott
 • Uitzenddatum: 29 juni 2014

Ondanks alle problemen tussen Zoila en Pablo, haar ex-man, bundelen ze hun krachten omdat Valentina in de problemen zit. Omdat Ethan voortvluchtig was, had Valentina hem niet mogen helpen en kan hierdoor in moeilijkheden komen. Valentina heeft een goed gesprek met haar ouders. Marisol probeert er alles aan te doen om achter de geheimen van het verleden van Opal en Nicholas te komen, wat is het diepe geheim dat ze delen en waarmee ze elkaar kunnen chanteren. Marisol denkt dat Opal de bestuurder van de hit en run op Nicholas was, ze heeft filmbeelden gezien dat Opal in de auto weggaat precies op hetzelfde moment dat Nicholas wordt aangereden. Opal staat opeens voor Marisol en duwt een wapen in haar gezicht, Ethan voorkomt dat Opal Marisol iets aandoet, maar wanneer Marisol de politie belt doet Opal iets onverwachts.

Rosie wil Reggie terugpakken en graaft steeds dieper in het verleden van hem. Ze wil bewijzen tegen hem vinden om voorgoed met hem te kunnen afrekenen. Carmen en Spence laten de boel uit de hand lopen, ze drinken teveel en kunnen daardoor 's ochtends niet opstaan. Spence ontwikkelt hierdoor problemen op zijn werk omdat hij niet komt opdagen of te laat komt. Als Spence op deze manier door blijft gaan, kan hij werkloos worden. Tony had een dubbele agenda met Evelyn, Adrian komt hierachter en omdat hij heel veel van zijn vrouw houdt, wil hij niet dat zij achter de waarheid komt, hij wil haar dit verdriet besparen. Het is mooier als Evelyn in de waan blijft dat Tony echt op haar viel. Hij treft maatregelen en zorgt ervoor dat Tony verdwijnt.

Aflevering 25: Proof

 • Schrijver: Brian Tanen
 • Regisseur: David Grossman
 • Uitzenddatum: 6 juli 2014

De dag na de zelfmoord van Opal, zegt Marisol tegen Nicholas dat ze achter de waarheid zal komen, met of zonder medewerking van hem. Marisol doorzoekt het appartement van Opal, maar kan niks vinden, ze bedenkt zich dat Opal een sleutel bezit en dat dit van een kluis moet zijn. Verkleed bezoekt Marisol de bank en vindt een krantenknipsel in de kluis over een 7-jarig jongetje dat is overleden, nadat het is aangereden door een auto waarna de dader doorreed.

Zoila en Pablo zijn iets nader tot elkaar gekomen nadat ze samen als gezin de problemen van Valentina hebben aangepakt. Zoila en Pablo hebben een speciaal moment met elkaar gedeeld, het brengt haar in de war, wie moet ze kiezen: Pablo of Javier, haar chef-kok. Maar een onverwacht bezoek aan de deur doet haar een snelle beslissing maken. Rosie schakelt de hulp van Didi en Lucinda in om Reggie een hak te zetten. Reggie moet aangepakt worden voor alles wat hij Kenneth, Didi en Lucinda heeft aangedaan. Rosie neemt een groot risico, Reggie dreigt Rosie om haar kans om Amerikaanse te worden, te saboteren. Valentina heeft besloten alles op te biechten aan de politie, ze vertelt alles wat ze weet over Ethan en zijn bende, dit maakt Ty gek, hij vertrouwt Valentina niet en wil haar weghebben.

Aflevering 26: Look Back in Anger

 • Schrijver: Matt Berry
 • Regisseur: David Grossman
 • Uitzenddatum: 13 juli 2014

Marisol overtuigt Nicholas ervan zijn geheim op te biechten aan de familie Powell, hij heeft 15 jaar geleden hun zoontje Barret overreden en is daarna doorgereden. Nicholas geeft eindelijk toe dat Marisol gelijk heeft, het heeft lang genoeg geduurd. De familie Powell heeft recht op de waarheid. Nicholas en Dahlia zaten samen in de auto, wanneer Dahlia aan Nicholas vertelt dat ze en affaire met Opal heeft, rijdt Nicholas Barret aan. Door alle commotie in de auto, heeft hij het jongetje niet gezien. Het huwelijk van de Powells houdt al bijna 25 jaar stand, alle gebeurtenissen rondom Barret verscheurde hun familie, nu brengt het ze dichter bij elkaar, ze zoeken troost bij elkaar.

Voor Carmen lijken er kansen te komen, in een bar ontmoet ze een knappe man die haar zegt, te kunnen helpen met haar muziekcarrière. Zoila kiest voor haar nieuwe liefde Javier, de perfecte chef-kok, maar ontdekt iets dat ze niet had verwacht, ze komt erachter dat ze zwanger is. In Amerika is er maar een stad die geld op het gebied van mode en dat is New York. Valentina krijgt de kans daar stage te gaan lopen, ze wil dit erg graag en vraagt aan Remi of hij mee gaat. Maar de gezondheid van Geneviève gaat achteruit en Remi wil bij zijn moeder blijven. Om ervoor te zorgen dat Rosie niet wordt uitgezet vraagt Spence haar ten huwelijk, maar tegelijkertijd wordt in Mexico een inval gedaan bij een drugskartel en wordt daar een man gevonden. Deze man blijkt Ernesto, de de zogeheten overleden man van Rosie en de vader van Miguel, te zijn. Ty is doorgedraaid en wil Valentina uit de weg hebben, hij gaat op zoek naar haar en vindt haar op de bruiloft van Spence en Rosie.Op het moment dat alle gasten van de bruiloft samen met het bruidspaar de kerk uitlopen is iedereen in uiterst vrolijke stemming maar dan komt er een auto langsgereden. Carmen kijkt recht in de ogen van Ty, deze pakt een geweer en begint te schieten op de de menigte.

Lees verder

© 2015 - 2022 Ballerina, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Devious Maids: Seizoen 1Devious Maids: Seizoen 1Devious Maids is een Amerikaans komische serie over vijf Latina schoonmaaksters, die werken voor rijke acteurs of zakenl…
TV-serie Faking itrecensieTV-serie Faking itKarma en Amy zijn niet populair maar willen dat wel zijn. Als ze 'uit de kast' komen als lesbiënnes, kent iedereen hen o…
The Walking Dead seizoen 1The Walking Dead seizoen 1Op 31 oktober 2010 werd de allereerste aflevering van The Walking Dead uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De serie…
Wie is de Mol? 2018: kandidaten, locatie en tussenstandIn januari 2018 start het 18e seizoen van Wie is de Mol?. Wie is de Mol? is een televisieprogramma waarin tien bekende N…

Spanning en sensatie: Nederlandse dramaserie Zwarte TulpSpanning en sensatie: Nederlandse dramaserie Zwarte TulpIn september 2015 zond RTL 4 het eerste seizoen van de nieuwe Nederlandse dramaserie Zwarte Tulp uit. Begin januari 2017…
Het succes van Bumba, de kleine clownHet succes van Bumba, de kleine clownDe verhaaltjes rond Bumba zijn en blijven heel erg leuk. De meeste peuters en kleuters zijn helemaal gek van de gele cir…
Bronnen en referenties
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_afleveringen_van_Devious_Maids
Ballerina (33 artikelen)
Laatste update: 30-11-2015
Rubriek: Muziek en Film
Subrubriek: Televisie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.